mimmi

5

Bucataras
senzational

cluj

Bucataras din 05.07.2010

RETETE496
PRIETENI158
Retete / Paste

Gratin cu varza de Bruxelles

In Paste la 9 Iun 2017

 Punem pastele la fiert, in apa cu sare si putin ulei. Le lasam la scurs si le stropim cu putin ulei pentru a nu se lipi. Curatam de impuritati varza, o spalam bine si o punem la fiert, in apa clocotita cu sare. Taiem kaizer-ul cubulete si le calim in putin ulei de masline. Amestecam...

Penne cu brocoli

In Penne la 11 Apr 2013

Fierbem pastele in apa cu sare si le strecuram. Intr-un alt vas punem apa cu sare la fiert,cand incepe sa fiarba adaugam buchetele de brocoli pe care le lasam sa dea un clocot si le strecuram. Topim untul intr-o cratita,intr-un bol amestecam faina cu laptele iar dupa ce s-a topit untul adugam...

Paste cu piept de pui si sos de smantana

In Paste la 28 Apr 2012

  Tocam ceapa marunt,ciuperile le taiem feliute si le calim in ulei. Adaugam pieptul de pui taiat cubulete si continuam sa le calim pana se patrund toate. Adaugam peste faina,smantana dulce si amestecam sa nu sa faca cocoloase,dupa care turnam amestecul in tigaie. Adaugam sare,piper si...

Paste cu ton

In Paste la 3 Apr 2012

Punem apa la fiert cu un praf de sare,cand da in clocot adaugam pastele si le lasam la fiert cca 7 minute. Lasam pastele la scurs dupa care le spalam sub un jet de apa rece. Scurgem tonul,iar uleiul il punem intr-o tigaie. Tocam ceapa si usturoiul marunt si le calim in uleiul de la ton. Cand...

Spaghete cu perisoare si sos de rosii

In Spaghete la 4 Dec 2011

Punem apa la fiert cu putina sare in doua craticioare. Cand dau in clocot intr-una se pun spaghetele si se fierb,se strecoara si se amesteca cu 1 lingura ulei. In cealalta se pun perisoarele care se prapara astfel: Se amesteca carnea cu oul,orezul,sare si piper,se formeaza mingiute. Calim ceapa...

Canneloni cu carne

In Cannelloni la 23 Aug 2011

Calim ceapa si ardeiul taiate marunt in putin ulei, adaugam carnea tocata si le calim impreuna cca 5-10 minute. Condimentam cu sare si piper si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit adaugam un ou si patrunjel verde tocat. Punem o oala cu apa si putina sare la fiert si cand da in clocot...

Ravioli cu spanac si branza aromati in unt si salvie

In Paste la 22 Aug 2011

Prima data pregatim aluatul: Am framantat un aluat din toate ingredientele,il framantam foarte bine pana se dezlipeste de pe maini si de bol. Punem aluatul in folie de aluminiu si il dam la frigider pentru 1 ora. Intre timp pregatim umplutura: Tocam ceapa si usturoiul si le calim...

Spaghete cu castraveti,surimi si sos alb

In Spaghete la 27 Iul 2011

Fierbem spaghetele in apa cu sare. Taiem castravetii bastonase si surimi cubulete. Calim prima data castravetii in putin ulei,dupa care mai adaugam surimi si le calim impreuna. Presaram putina sare. Topim untul,adaugam faina,amestecam rapid sa nu se arda,stingem cu apa pana se subtiaza dupa...

Spaghete cu castraveti si ficat de pui

In Spaghete la 21 Iul 2011

Punem spaghetele in apa cu sare la fiert. Intre timp taiem castravetele si 1/2 din ardei bastonase. Ceapa rosie si ceapa verde le taiem marunt. Calim ceapa rosie in putin ulei, pe urma adaugam ardeiul, castravetele, ceapa verde si usturoiul taiat feliute. Le calim impreuna si se adauga sare...

Spaghetti pesto alla genovese

In Spaghete la 11 Iul 2011

Punem in mojar cateii de usturoi si cu putina sare,ii pisam pana devin crema. Adaugam frunzele de busuioc si inca putina sare si pisam in continuare pana devin ca si o pasta. Cand busuiocul capata o culoare verde inchisa,adaugam semintele de pin si pisam  in continuare. Adaugam...

Lasagna cu brocoli

In Lasagna la 27 Mai 2011

Intr-o oala,punem apa la fiert,cand da in clocot punem buchetele de brocolii si lasam 5 minute,dupa care le scoatem si le lasam la scurs. Topim untul intr-o cratita,adaugam faina lingura cu lingura si amestecam de fiecare data. Turnam laptele putin cate putin,amestecand si desfacand faina....

Paste cu sos de smantana

In Paste la 27 Feb 2011

 Punem pastele la fiert in apa cu sare.Cand s-au fiert le strecuram si turnam putin ulei de masline peste ele. Intre timp pregatim sosul : Taiem ceapa marunt,sunca,ardeiul fasii,prazul feliute. Calim ceapa,ardeiul si prazul si cand s-a inmuiat ardeiul adaugam sunca.La...

Lasagna

In Paste la 1 Dec 2010

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei.Se adauga carnea tocata si se mai caleste putin,dupa care se adauga suc de rosii,usturoiul pisat,sare,piper,oregano si busuioc dupa gust si se lasa putin la fiert. Pentru sosul alb-se topesc 50 gr unt,se face ingrosala din faina si lapte si se...

Farfalle cu ciuperci

In Farfalle la 31 Oct 2010

Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Ciupercile se curata si se taie felii.Se pun intr-o tigaie ciupercile cu putin ulei,pana isi schimba culoarea,dupa care se adauga smanatana,busuioc,oregano si usturoi pisat.Se amesteca toate si se pun peste pastele strecurate.Se presara patrunjel tocat....

Tagliatelle cu dovlecel si sos de rosii

In Paste la 31 Aug 2010

Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei.Dovlecelul il curatam de coaja si il taiem ca si cartofii pai,la fel si ardeiul.Le adaugam la ceapa si le lasam pana se inmoaie.Cand s-au inmuiat adaugam rosiile taiate,sosul de rosii,usturoiul taiat marunt,piper,sare,busuioc,cimbru si marar.Se amesteca...

Afisate 1 - 15 din 15 retete    

Postari recente

publicat la 26.03.2019

Veggie Bowl

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Valurile zilei sunt prielnice, soarele e pe cer, atmosfera e perfecta, stelele sunt aliniate pentru succes, iar tu esti la fel de nedumerit.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]