mihasara

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 01.06.2010

RETETE108
PRIETENI309
Retete / Mancaruri cu carne

Ardei umpluti cu carne de miel - reteta reinterpretata

In Mancaruri cu carne la 24 Iul 2018

Calim ceapa și carnea de miel in ulei de masline, după care adăugăm orezul spalat in mai multe ape și amestecăm. Luam de pe foc și condimentam cu piper, boia, menta, potrivim de sare și umplem ardeii pe care i-am spălat și curățat de semințe. Ii așezăm într-un vas de lut...

Ficatei lionezi

In Ficat la 21 Apr 2016

Spalam foarte bine ficateii, ii curatam de pielite si ii taiem in doua. Punem intr-o tava ficateii cu uleiul,piperul si sarea si dam la cuptor pentru 5 minute. Intre timp tocam ceapa julien si o punem peste ei in tava. Amestecam si dam iar la cuptor pentru 10 minute. Dupa cele 10...

Coaste de porc la cuptor

In Porc la 20 Ian 2016

Spalam foarte bine bucata de coasta si decupam grasimea daca este foarte multa. Stergem foarte bine carnea sa fie uscata. Curatam si zdrogim cateii de usturoi. Punem toate condimentele intr-un bol si adaugam cele 2 linguri de ulei de masline si mierea. Amestecam bine...

Piept de curcan la cuptor cu legume

In Curcan la 15 Ian 2016

Carnea de curcan eu o marinez  cu o zi inainte de a o baga in cuptor. Amestec piperul cu cimbrul, boiaua, cu fulgii de chilli si cu 1 lingura de ulei de masline. Cu acest amestec ungem foarte bine pieptul de curcan, il punem intr-o punga si il dam la rece pana a doua zi....

Carnati de casa

In Porc la 2 Dec 2015

Mod de preparare: Tocam carnea de porc si de vita iar la sfarsit tocam slanina. Amestecam carnurile cu slanina si condimentam cu cele de mai sus, dupa gust. Punem si supa si amestecam bine.  Carnatii, dupa ce se usuca vor deveni mai sarati si trebuie sa avem...

Pui cu legume si carnati

In Pui la 12 Noi 2015

Preincalzim cuptorul. Curatam si taiem legumele. Taiem carnatii rondele de 0.5cm. Intr-o tava mare, punem ulei, dupa care tavalim pulpele de pui si le asezam cu pielea in sus. Asezonam cu sare si piper. Asezam langa pui in tava cartofii, carnatii, ceapa si...

Reteta traditionala de cartofi taranesti cu afumatura

In Porc la 4 Noi 2015

Cum se prepara Reteta traditionala de cartofi taranesti cu afumatura Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare si o lingurita de ulei. Intre timp,pana fierb cartofii, curatam o ceapa si o taiem fideluta. La fel  procedam si cu kaizerul. Incingem o...

Aripi de curcan cu legume, la cuptor

In Curcan la 13 Oct 2015

Spalam foarte bine aripile de curcan, le taiem in doua, pentru a incapea in punga. Curatam morcovii si telina si le punem peste carne. Condimentam carnea si legumele si le bagam in punga. Legam punga si o aseazam intr-o tava. O intepam in maxim doua locuri sau deloc....

Piftie de cocos

In Pui la 18 Mai 2015

    Portionam carnea, o spalam si o punem la fiert in apa rece.     Apa  trebuie sa fie cu 5-6 cm peste carne.     Se lasa la fiert la foc potrivit spre mic, pana scade la jumatate si carnea este fiarta.     Luam de pe foc si...

Ostropel de pui cu mamaliga

In Pui la 18 Mai 2015

Calim ceapa, tocata marunt,  intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei. scoatem ceapa din tigaie si punem pulpele la rumenit, nu inainte de a le asezona cu sare si piper.. Intr-o cratita (sau tuci - ar fi de preferat), punem ceapa calita, pulpele si 2 linguri din uleiul ramas dupa...

Pulpa de porc la cuptor

In Mancaruri cu carne la 28 Mar 2013

Se spala carnea si se condimenteaza. Se pune intr-o punga, se leaga si se lasa la firgider pana a doua zi. Se unge cu mustar pe toate partile, se aseaza intr-un vas termorezistent sau intr-o tava, uns/a usor cu ulei. Se presara condimente pe toata suprafata ce nu este "lipita"...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 16.03.2020

Macarons

publicat la 16.03.2020

Desert fursecuri Alba ca zapada

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Dacă te simți uneori pierdut, nu te îngrijora, nu te poți rătăci: toate drumurile duc la frigider.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]