karla

1

Bucataras
incepator

Maureni

Bucataras din 02.03.2013

RETETE22
PRIETENI44
Retete

Briose de ciocolata

In Dulciuri la 22 Sep 2013

Am pus cuptorul la incalzit la 180 grade celsius. Am pregatit tava cu hartiute de copt. Am rupt ciocolata in bucatele si am pus-o la topit impreuna cu untul taiat cubulete (nu trebuie sa fiarba). Dupa ce ciocolata s-a topit am pus-o la racit. Am amestecat ingredientele uscate: faina...

Tort de clatite

In Torturi la 22 Sep 2013

Am facut aluatul de clatite (am pus toate ingredientele intr-un bol de mixer si am amestecat pana la omogenizare )si le-am prajit . Apoi m-am apucat de asamblare. Intr-o farfurie plata se pune o clatita si se pune nutella dupa dorinta. Cand ati terminat toate clatitele ,topiti ciocolata...

Paste Carbonara

In Paste la 9 Sep 2013

Am pus apa la fiert cu putina sare si ulei de masline pt paste . Am fiert pastele. Am amestecat praful pt sos cu laptele . Am tocat sunca/parizerul si l-am calit putin. Apoi am adaugat amestecul de carbonara si l-am lasat sa fiarba. Dupa ce a fiert putin am adaugat smantana . Si...

Tarta cu visine din compot

In Prajituri la 6 Sep 2013

Am pregatit o tava cu diametrul de 22 cm. Am amestecat ouale cu zaharul ,apoi am adaugat uleiul si romul .Dupa ce am omogenizat compozitia am adaugat faina amestecata cu praful de copt . Iar mai apoi am adaugat zeama de compot .Se pune in tava si se pun visinele (fara samburi) Se da la...

Cartofi la cuptor

In Curcan la 5 Sep 2013

Am curatat cartofii si i-am taiat . Am spalat toate legumele dupa care le-am taiat . Carnatul l-am taiat rondele. Cartofii i-am condimentat bine . Totul este gata de asamblare: un rand cartofi ,ceapa,ardei,rosii,carnati,si din nou cartofi ,ceapa ,ardei,rosii,carnati si deasupra un...

Gogosi

In Dulciuri la 3 Sep 2013

Am pus drojdia la crescut cu putin zahar si lapte caldut pentru  15 minute. Intr-un castron incapator am pus faina ,zaharul,praful de sare,zaharul vanilat  ,uleiul ,galbenusurile ,coaja de lamaie si drojdia crescuta si am inceput sa framant ,apoi am adaugat laptele pana aluatul...

Turte cu cartofi

In Aperitive / Garnituri la 31 Aug 2013

In primul rand am incalzit putin laptele. Am pus drojdia la crescut cu zaharul si cu putin laptic si am lasat-o sa creasca 15 min. Am pus intr-un castron cartofii ,faina ,ouale,sarea si in cele din urma si drojdia crescuta. Si m-am pus pe framantat pana mi-a rezultat un aluat elastic...

Rulada cu gem

In Prajituri la 31 Aug 2013

In primul rand am pornit cuptorul la 180 de grade . Am pregatit tava cu hartie de copt. Si m-am apucat de batut albusurile spuma .Dupa ce am intors castronul si spuma a ramas acolo ,am pus jumatate de cantitate de zahar si am batut foarte bine pana ce zaharul s-a topit am adaugat si...

Frigarui de pui

In Pui la 30 Aug 2013

Am taiat piepturile de pui in cubulete ,apoi am condimentat carnea bine si am lasat-o aprox 30 de minute . Am taiat ardeiul gras si ceapa. Si sa-i dam drumul la aranjat . Dupa o munca indelungata de vreo 10 min :D  frigaruile erau gata de pus pe gratarul incins gata sa le rumeneasca....

Prajitura cu capsuni

In Prajituri la 27 Aug 2013

Se bat  spuma ouale cu zaharul apoi se adauga coaja de lamaie si uleiul si se amesteca bine.In aceasta compozitie se adauga laptele si faina amestecata cu praful de copt . Se amesteca pana la omogenizare .Se pune in tava si deasupra se pun capsunile taiate felii si se da la cuptor pt aprox...

Inghetata de cacao

In Dulciuri la 26 Aug 2013

Se separa ouale. Se bat albusurile spuma adaugand praful de sare la inceput,se adauga zaharul in 2 serii,iar cand nu se mai simte zaharul se pun galbenusurile pe rand amestecand usor ,apoi se  aduga cacaoa. Separat se bate frisca Adaugati frisca peste amestecul de oua si omogenizati...

Negrese

In Prajituri la 19 Apr 2013

Se bat ouale cu zaharul si sarea  pana devine o spuma  apoi se adauga gemul si se amesteca apoi ,iar mai apoi uleiul si se amesteca . Apoi se pune apa si  coaja de portocala.Peste acest amestec lichid se adauga faina amestecata cu praf de copt si se incorporeaza bine.Inainte de...

Prajitura cu branza de vaca

In Prajituri la 18 Apr 2013

Bateti ouala cu zaharul pana devine o crema pufoasa ,apoi adaugati uleiul  si amestecati bine ,apoi adaugati laptele si amestecati si ultimul pas adaugati faina amestecata cu praful de copt si sarea si turnati compozitia  intr-o tava cu hartie de copt (doar jumatate de compozitie...

Chec de post

In Mancaruri de post la 14 Apr 2013

Se amesteca intr-un bol faina + praful de copt. Intr-un alt bol se amesteca zaharul cu zaharul vanilat si cacaoa ,apoi se adauga uleiul si amestecati bine pana se incorporeaza ,iar peste ,adaugati apa minerala si amestecati . Se toarna faina cu praful de copt peste amestecul lichid, se...

Langosi

In Dulciuri la 5 Apr 2013

Se pune drojdia la crescut . Se framanta faina + drojdia crescuta + apa calda + sare si se formeaza un aluat pe care il lasam la crescut o ora la loc ferit de curent . Apoi se formeaza  bile din care facem niste cercuri cat tigaia si le prajim in ulei .        ...

Briose pufoase

In Prajituri la 2 Apr 2013

Se amesteca faina +cacao +sare+praf de copt +bicarbonat Intr-un alt bol se amesteca untul cu zaharul ,apoi se adauga ouale pe rand.Se pune esenta si otetul . In compozitia de unt adaugati faina si lapte pe rand ,dar sa terminati tot cu faina. Le puneti la copt in tava speciala de briose cu...

Spaghete cu branza

In Spaghete la 2 Apr 2013

Puneti pastele la fiert. Frigeti un pic slanina taiata cunulete apoi adugati branza si smantana ,condimentele si apoi pastele si lasati maxim 5 min pe foc si apoi se servesc

Clatite cu branza si sos de vanilie

In Dulciuri la 17 Mar 2013

Faceti un aluat din toate ingriedientele ,trebuie sa iasa un aluat destul de fluid.Coaceti clatitele in tigaie cu ulei incins (eu nu am mai pus uleiul la ingrediente pt ca eu am tigaie de teflon si nu este necesar ulei). Pt umplutura puneti toate ingredientele si amestecati pana se...

Chec la microunde

In Prajituri la 12 Mar 2013

Intr-un caston puneti faina ,zaharul,cacaoa si praful de copt, apoi amestecati bine .Peste acel amestec adaugati oul si omogenizati. Apoi adaugati apa, uleiul si amestecati bine . Puneti compozitia in 2 cani de ceai si dati la microunde timp de 4 minute la 700 W, dar merge si la 800 W. Se...

Covrigei

In Aperitive / Garnituri la 5 Mar 2013

Puneti drojdia la crescut cu putin lapte. Framantati faina cu untura, apoi adaugati drojdia crescuta, sarea si restul laptelui si framantati pana devine un aluat omogen pe care il lasati la crescut o ora.   Aluatul il impartiti in 4 si il faceti baghete apoi taiati in bucatele de...

Briose de cacao cu gem de piersici

In Prajituri la 3 Mar 2013

Faina, cacaoa, zaharul, praful de copt si sarea se cern pe rand intr-un castron si se amesteca bine. Separat, uleiul, ouale si laptele se amesteca cu ajutorul unui tel. Se toarna amestecul lichid peste cel uscat si se omogenizeaza cu o lingura. Nu trebuie sa se amestece prea mult pentru ca...

Pogacele

In Aperitive / Garnituri la 2 Mar 2013

In primul rand as vrea sa va spun ca eu am facut portie dubla pentru ca le ador sunt prea bune si merita facute in cantitati industriale :)   Deci eu am inceput prin a pune drojdia la crescut cu putin lapte caldut si jumatate de lingurita de zahar si am lasat-o la crescut 10 minute. In...

Afisate 1 - 22 din 22 retete    

Postari recente

publicat la 22.09.2013

Briose de ciocolata

publicat la 22.09.2013

Tort de clatite

publicat la 09.09.2013

Paste Carbonara

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amana ceea ce trebuie sa faci

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]