Organele se spală bine în câteva ape reci pentru a scoate tot sângele. Rinichii se taie în două şi iei toate pieliţele de pe el, albul ăla se curăţă.
După aia punem organele la fiert şi se dau la răcit după ce au fiert bine.
Între timp tăiem carnea...
Maţele după ce au fost curăţate trebuie spălate în câteva ape cu oţet.
Carnea care a stat la saramură se curăţă bine de sare şi se şterge de sânge.
După aceea dăm toată carnea pe maşina de tocat (mânzatul, carnea de la saramură şi cea afumată)....
Matele se curata de mizerie cu dosul unui cutit iar apoi se spala in mai multe ape.
Se lasa din cand in cand matele in apa cu otet si in apa cu bicarbonat.
pr ocesul de spalare dureaza cateva ore.
E bine sa faceti matele cu o zi inainte de a le umple.
Carnea se da...
Caltaboş cu jumări~ reţetă ardelenească by mama
Organele se spală bine în câteva ape reci pentru a scoate tot sângele. Rinichii se taie în două şi iei toate pieliţele de pe el, albul ăla se curăţă. După aia punem organele la fiert şi se dau la răcit după ce au fiert bine. Între timp tăiem carnea...
Cârnaţi de casă
Maţele după ce au fost curăţate trebuie spălate în câteva ape cu oţet. Carnea care a stat la saramură se curăţă bine de sare şi se şterge de sânge. După aceea dăm toată carnea pe maşina de tocat (mânzatul, carnea de la saramură şi cea afumată)....
Carnati de casa
Matele se curata de mizerie cu dosul unui cutit iar apoi se spala in mai multe ape. Se lasa din cand in cand matele in apa cu otet si in apa cu bicarbonat. pr ocesul de spalare dureaza cateva ore. E bine sa faceti matele cu o zi inainte de a le umple. Carnea se da...