gugugh

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 20.10.2010

RETETE66
PRIETENI11
Retete / Aperitive / Garnituri

Coronita cu carne tocata

In Aperitive / Garnituri la 21 Feb 2011

Aluatul: intr.un vas punem faina, oul,drojdia, sarea, untul topit si putina apa calduta. omogenizam si daca mai e nevoie adaugam apa calduta. lasam la dospit 1 ora vasul acoperit cu folie de plastic si un prosop si la loc cald. intre timp ne ocupam de umplutura: calim ceapa tocata marunt,...

Tartine de castravete cu branza si smantana

In Aperitive / Garnituri la 16 Dec 2010

Castravetele se taie feliute nu f subtiri . Branza se amesteca cu smantana si mararul tocatu, praful de sare si se pune cu linguritza pe feliutzele de castravete . Si gata gustarea!

Placinta cu spanac si branza

In Aperitive / Garnituri la 6 Dec 2010

Foietajulse lasa la temperatura camerei sa se dezghete Spanacul scurs se amesteca cu branza rasa, oul, smantana, sare si pier si se omogenizeaza bine. tercem la asamblare: procedam la alegere, eu am taiat foaia pe jumatate apoi la un capat am taiat fasiute subtiri iar la celalalt capat am...

Merdenele cu branza

In Aperitive / Garnituri la 28 Oct 2010

Din faina, sare, otet si apa se framanta un aluat elastic si nelipicios. Apoi se pune pe masa de lucru unsa bine cu ulei si se framanta cu podul palmei cam 15 min. Se imparte coca in bilute de aproximativ 65-70 de grame si se intinde cu facaletul fiecare biluta in patratre de aproximativ...

Carnati/cremwursti in foietaj

In Aperitive / Garnituri la 27 Oct 2010

Foietajul se lasa la temperatura camerei pt  aa se dezgheta. Se taie apoi fasiute subtiri se presara cu banza sau cascaval ras si se infasoara pe cate un carnat/cremwurst. se unge cu galbenus de ou si se presara optional seminte la alegere. Se coace in cuptorul preincalzit pana cand e...

Clatite umplute cu branza si spanac

In Aperitive / Garnituri la 25 Oct 2010

Pentru clatite procedam astfel: intr.un castron punem toate ingredientele si le omogenizam bine(cantitatile de lapte , apa minerala , faina se pun in functie de cate clatite se doreste sa iasa). le prajim in tigaie speciala sa nu se lipeasca . Pentru umplutura procedam astfel: daca...

Bruschete de rosii cu busuioc proaspat

In Aperitive / Garnituri la 25 Oct 2010

rosia se spala si se taie cubulete marunte. usturoiul se da pe razatoarea mica si se amesteca cu rosia taiata, busuiocul se toaca marunt. toate ingredientele se omogenizeaza si se da la rece vreo 20 min. intre timp se taie painea feliute subtiri si micutze , e de preferat a se folosi...

Cartofi copti cu sunca si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 25 Oct 2010

Cartofii se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. se scobeste interiorul cu o linguritza astfel incat sa ramana o coaja de 1 cm. Miezul scos se taie cubulete mici. Se taie sunca si cascavalul in cubulete. Se curata ceapa si se taie rondele. se opareste rosia, se decojeste si se...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Nici anul ăsta n-ai luat un Oscar? Zi merci că-ţi iei salariul luna asta!

 
 
 
Retete preferate
Gnocchi

Voturi:16

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

pe 17.11 la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

pe 17.11 la 17:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]