Intr-un castron amestecam carnea cu ceapa data prin razatoare,orezul spalat,bulionul,patrunjelul tocat marunt,sare si piper.
Formam sarmalele,le asezam in oala,amestecam o lingura de bulion cu apa si punem peste sarmale.
Le fierbem la foc mic.
POFTA BUNA!!
Spalam pieptul si il tocam.
Intr-un castron punem carnea,oualele,ceapa si cartoful pe care le-am dat prin razatoarea mica si le-am scurs de zeama,usturoiul dat prin razatoarea mica,sare,piper,pesmet si omogenizam.
Formam chiftelele,le dam prin faina si le prajim in uleiul incins.
POFTA...
Tocam ceapa fideluta si o calim in ulei incins.
Pieptul il taiem cubulete il pumen peste ceapa si il rumenim putin.
Varza o tocam fideluta,o punem peste carne,punem putina apa si punem capacul la oala.
Cand s-a inmuiat punem sare,piper si bulionul diluat cu putina apa , amestecam si...
Spalam ciocanelele si intr-un castron le amestecam cu ingredientele.
Le asezam in tava,punem foi de dafin,cateii de usturoi si deasupra bucatele de unt.
Intr-un castronel diluam bulionul cu putina apa si punem deasupra.
Bagam tava la cuptor.
Se serveste cu orice garnitura.
POFTA BUNA!
Cum se prepara Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa:
Nautul se pune la inmuiat de cu seara,schimband apa de 3-4 ori.
Nautul se pune la fiert in 3 litri de apa.
Se toaca ceapa,morcovul,ardeiul si se calesc in ulei.
Spalam carnea,o taiem cubulete mici si o punem peste...
Ceapa se da prin razatoarea mica, se scurge si se amesteca cu carnea, patrunjelul tocat, oul, sare piper si pesmet. Facem bilute mici, le dam prin faina si le prajim. Le scoatem pe o farfurie.
Spalam rosiile, le taiem pe jumatate, scoatem semintele si le dam prin razatoarea mica (coaja o...
Sarmalute in foi de vita
Intr-un castron amestecam carnea cu ceapa data prin razatoare,orezul spalat,bulionul,patrunjelul tocat marunt,sare si piper. Formam sarmalele,le asezam in oala,amestecam o lingura de bulion cu apa si punem peste sarmale. Le fierbem la foc mic. POFTA BUNA!!
Chiftele din piept de curcan
Spalam pieptul si il tocam. Intr-un castron punem carnea,oualele,ceapa si cartoful pe care le-am dat prin razatoarea mica si le-am scurs de zeama,usturoiul dat prin razatoarea mica,sare,piper,pesmet si omogenizam. Formam chiftelele,le dam prin faina si le prajim in uleiul incins. POFTA...
Varza noua cu piept de curcan
Tocam ceapa fideluta si o calim in ulei incins. Pieptul il taiem cubulete il pumen peste ceapa si il rumenim putin. Varza o tocam fideluta,o punem peste carne,punem putina apa si punem capacul la oala. Cand s-a inmuiat punem sare,piper si bulionul diluat cu putina apa , amestecam si...
Ciocanele la cuptor
Spalam ciocanelele si intr-un castron le amestecam cu ingredientele. Le asezam in tava,punem foi de dafin,cateii de usturoi si deasupra bucatele de unt. Intr-un castronel diluam bulionul cu putina apa si punem deasupra. Bagam tava la cuptor. Se serveste cu orice garnitura. POFTA BUNA!
Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa
Cum se prepara Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa: Nautul se pune la inmuiat de cu seara,schimband apa de 3-4 ori. Nautul se pune la fiert in 3 litri de apa. Se toaca ceapa,morcovul,ardeiul si se calesc in ulei. Spalam carnea,o taiem cubulete mici si o punem peste...
Chiftelute in sos de rosii
Ceapa se da prin razatoarea mica, se scurge si se amesteca cu carnea, patrunjelul tocat, oul, sare piper si pesmet. Facem bilute mici, le dam prin faina si le prajim. Le scoatem pe o farfurie. Spalam rosiile, le taiem pe jumatate, scoatem semintele si le dam prin razatoarea mica (coaja o...