pasta pentru decor ... ?
24.01.2012 / 01:02
Citeaza
va rog mult fetelor sa imi ziceti cum pot face pasta de zahar sau o idee de alta pasta cu ajutorul careia sa pot orna un tort si din care sa pot face figurine.multumesc mult
25.01.2012 / 09:00
Citeazacaroline a spus:
va rog mult fetelor sa imi ziceti cum pot face pasta de zahar sau o idee de alta pasta cu ajutorul careia sa pot orna un tort si din care sa pot face figurine.multumesc mult
Ai aici o reteta de pasta de zahar, prezentata de Alice www.bucataras.ro/retete/pasta-de-zahar-27680.html
Foloseste functia de cautare de pe site si vei mai gasi cateva retete si idei.
26.01.2012 / 08:52
Citeazamiha a spus:
Ai aici o reteta de pasta de zahar, prezentata de Alice www.bucataras.ro/retete/pasta-de-zahar-27680.html Foloseste functia de cautare de pe site si vei mai gasi cateva retete si idei.
multumesc miha
31.01.2012 / 13:52
Citeaza
In caz ca nu avem ulei de palmier la indemana eu folosesc reteta asta:
-1 lingura gelatina
-6 linguri apa
-1 lingura margarina
-2 linguri miere
-zahar intra cam 700 grame..poate si mai bine
04.02.2012 / 21:15
Citeaza
Si eu folosesc reteta asta,e maleabila si buna,se schimba treaba insa cand o colorez,se farama si ma supara grozav :(
Recomandari pentru tine si casa ta
08.02.2012 / 11:59
Citeazasabiradu a spus:
Si eu folosesc reteta asta,e maleabila si buna,se schimba treaba insa cand o colorez,se farama si ma supara grozav :(
Mie mi-a iesit grozav de bine.Eu ,pentru ca nu-mi plac colorantii ,am folosit sfecla si am colorat dar am vazut adevarate opere de arta ,cu acei coloranti,facute cu reteta asta pe blogul Lisei.
Cam asa mi- a iesit mie:
http://giorgig.blogspot.com/2012/01tortul-roz-in-constructie.html
08.02.2012 / 14:14
Citeaza
daca respectivul colorant e prost, atunci se mai farimiteaza pasta, dar adaugand zahar pudra si framantand foarte bine, lucrurile se indreapta.
de vei folosi colorant de buna calitate, wilton, nu vei avea nici o problema, te asigur.
dupa cum am mai spus...reteta o am de la dna Viorica Dinu, e a dumneaiei si ii multumesc de fiecare data.
bafta
08.02.2012 / 14:42
Citeaza
Multumiri Alice !Ma gandeam eu ca trebuie sa fie un secret,aici vezi bine,ingredientul folosit.
O sa incerc si eu si reteta asta.
16.02.2012 / 00:36
Citeaza
si eu folosesc mereu pasta de zahar (aceeasi ) sau pasta de marshmallow (caramele gumoase roz si alb),daca le colorezi cu culori alimentare iti recomand culorile in praf nu cele gel sau prea lichide ;)
07.08.2022 / 02:01
Citeazacaroline a spus:
Interesting site i love it keep posting more! how much is a bathroom remodel
18.08.2022 / 11:59
Citeazaalice_ciobanu a spus:
daca respectivul colorant e prost, atunci se mai farimiteaza pasta, dar adaugand zahar pudra si framantand foarte bine, lucrurile se indreapta. de vei folosi colorant de buna calitate, wilton, nu vei avea nici o problema, te asigur. dupa cum am mai spus...reteta o am de la dna Viorica Dinu, e a dumneaiei si ii multumesc de fiecare data. bafta
O sa incerc si eu si reteta asta. backrooms game
05.07.2024 / 07:57
Citeaza
this recipe looks absolutely delicious! I'm definitely going to try making these cookies - they sound like the perfect combination of chewy and chocolaty.
You know what else is a perfect combination? A delicious treat and a quick adrenaline rush! If you need a break from baking, check out Slope, this super addictive online game where you race a ball down a constantly changing slope. It's the perfect way to test your reflexes and have some fun! Thanks for sharing the recipe!