Revelion 2010. Unde?
26.11.2009 / 14:24
Citeaza
Noi nu castigam decat 1 cent (bine ca n-avem datorii la banca ), asa ca stam acasa.
26.11.2009 / 23:46
Citeaza
acasa ca in fiecare an,nu ne permitem sa mergem undeva,dar deja m-am obisnuit
27.11.2009 / 09:51
Citeaza
eu vin la party aici anca deci pe mine trece-ma pe lista :)
miha vii si tu sau ai musafiri?
27.11.2009 / 10:28
Citeaza
Vin, vin!
Asta in cazul in care nu are loc o rasturnare drastica de buget (in bine ) si sa onoram oaresce invitatii.
Recomandari pentru tine si casa ta
27.11.2009 / 16:44
Citeaza
pai eu urez sa aiba loc rasturnarea aia drastica de buget la voi miha , daca iti doresti (CINE NU ISI DORESTE HEHE).
03.12.2009 / 01:44
Citeazamiha a spus:
Noi nu castigam decat 1 cent (bine ca n-avem datorii la banca ), asa ca stam acasa.
Nici noi nu castigam chiar 1 cent ... dar avem datorii la banci (pentru casa in principal) + vine BEBELE in mai tre' sa economisim din putinul de ne mai ramane. Deci: acasa cu familia. Si nu ne plangem fiindca stim ca va fi frumos
06.12.2009 / 14:43
Citeaza
noi de obicei faceam petreceri si invitam prietenii sau mergeam la prieteni, dar petreceri cu prieteni foarte apropiati... in cluburi si restaurante merg destul in restul anului... Revelionul, Craciunul si Pastele sunt singurele momente in care-i poti prinde liberi pe toti cei dragi, toata lumea fiind mult prea ocupata in restul anului, plus ca-n orasul meu alaturi de cei dragi ma simt cel mai bine de sarbatori
06.12.2009 / 23:07
Citeaza
Si eu petrec in general Revelionul cu prietenii apropiati! si anul asta va fi la fel..cu niste prieteni...dar inca nu am hotarat locul petrecerii, dar de-abia astept sa trec in noul an! Vreau ca 2009 sa treaca cat mai repede!
06.12.2009 / 23:18
Citeaza
Mie mi-ar placea sa imi petrec un Revelion la munte, la noi, de cativa ani imi propun si nu reusesc, din cauza "timpului" La Bucuresti este urat de sarbatori, nu este zapada, nu este o atmosfera de sarbatoare! Inca mai sper la acea mini-vacanta la munte cu zapada, brazi ninsi.....poate la anu'
07.12.2009 / 10:57
Citeazaliana_geicu a spus:
Mie mi-ar placea sa imi petrec un Revelion la munte, la noi, de cativa ani imi propun si nu reusesc, din cauza "timpului" La Bucuresti este urat de sarbatori, nu este zapada, nu este o atmosfera de sarbatoare! Inca mai sper la acea mini-vacanta la munte cu zapada, brazi ninsi .....poate la anu'
lasa liana,ca-mi termin eu casa si va iau pe rand
07.12.2009 / 10:58
Citeazamiha a spus:
si ce pui bot?>
face cineva mancare mai buna ca tine?
vrei sa te duci undeva si sa stai cu gandul la bucatele tale?
stangace consolare,nu?
07.12.2009 / 15:35
Citeazagaby_d a spus:
lasa liana,ca-mi termin eu casa si va iau pe rand
Eu prima, ca stau cel mai aproape.
07.12.2009 / 17:51
Citeaza
Pentru cei care ramaneti acasa eventual cu familia sau prietenii ati facut deja un meniu de Sarbatori, ce mancati? De anul nou si eventual pentru Craciun? eu din cate imi aduc aminte de anul nou nu este voie sa se manance pasari sau alte animale zgurmatoare, deci numai peste...sau nu-mi amintesc eu bine ...