Bucataria,locul de relaxare?!
03.02.2010 / 21:22
Citeaza
Pentru mine bucataria este un loc unde ma relaxez dupa o zi incarcata!Singurul lucru pe care nu il suport este sa vina cineva langa mine si sa-mi spuna:fa asa,fa nu mai stiu cum!!
Voi va relaxati gatind sau o faceti din obligatie?!
11.03.2010 / 15:22
Citeaza
eu o fac din placere! imi place foarte mult sa rasfoiesc carti de bucate dar si forumuri culinare!ai dreptate este super enervant sa vina cineva sa te cicaleasca asa mereu,mie chiar mi se intampla si atunci i-mi sare tandara!
13.03.2010 / 19:51
Citeaza
stiti ce e cel mai enervant? e cand iti pica cate un musafir si tu nu poti sa te opresti din lucru...de ex mi s-a intamplat ca aveam de ornat un tort si atunci a venit cineva la mine, nu am avut ce face si mi=am continuat treaba, dar ce aiurea mi-a fost ....simteam cum stau ochii aia pe mine
13.03.2010 / 22:22
diana_k a spus:
stiti ce e cel mai enervant? e cand iti pica cate un musafir si tu nu poti sa te opresti din lucru...de ex mi s-a intamplat ca aveam de ornat un tort si atunci a venit cineva la mine, nu am avut ce face si mi=am continuat treaba, dar ce aiurea mi-a fost ....simteam cum stau ochii aia pe mine
Pe mine nu ma nerveaza sa vina musafirii, dar ma nerveaza ca nu pot sa fac poze. Ma inhib si-mi tremura mana.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de miha
Ultima editare: 13.03.2010 22:23:02
14.03.2010 / 07:50
Citeaza
Ieri, pt mine, bucataria n-a mai fost locul de relaxare. Am macelarit paleta de bambus . Vrind sa prepar o crema de broccoli am zis sa apas un pic cu paleta ingredientele in timp ce lucra blenderul. S-a dus naiba si paleta si crema de broccoli
Recomandari pentru tine si casa ta
Pachet consumabile vidare (4role-28cmx5.5m, 1rola- 20cmx6.7m, 36pungi-0.95L)
14.03.2010 / 07:59
Citeazamiha a spus:
Pe mine nu ma nerveaza sa vina musafirii, dar ma nerveaza ca nu pot sa fac poze. Ma inhib si-mi tremura mana.
se rezolva cu un coniac
14.03.2010 / 15:08
CiteazaBucataras a spus:
se rezolva cu un coniac
Neee...ca de la coniac incep sa rad.
15.03.2010 / 10:15
Citeazamiha a spus:
eu cand fac ceva alung pe toti din bucatarie sant rea si agitata ca sa nu mi se arda ceva , pentru ca sant faze in preparare cand nu trebuie sa scapi momentul in care se adaugi un ingredient sau altul si ma inerveaza si pe mine cand sant abatuta cu vreo intrebare ieri sotul meu ma invata sa prajesc cartofi
15.03.2010 / 10:29
CiteazaAnastasia a spus:
eu cand fac ceva alung pe toti din bucatarie sant rea si agitata ca sa nu mi se arda ceva , pentru ca sant faze in preparare cand nu trebuie sa scapi momentul in care se adaugi un ingredient sau altul si ma inerveaza si pe mine cand sant abatuta cu vreo intrebare ieri sotul meu ma invata sa prajesc cartofi
nici eu nu suport sa stea nimeni in bucatarie cand fac ceva,ma enerveaza la culme si nimic nu imi iese,asta e mostenire de la mama mea
15.03.2010 / 11:21
CiteazaAnastasia a spus:
ela, mama mea e mai calma ca mine, insa tata ......
la fel si la minemama e moldoveanca,tata e oltean,ea e nervoasa daca sta cineva in bucatarie cand gateste,insa el e nervos tot timpul(ca si mine)
15.03.2010 / 13:47
Citeaza
Miha nu musafirii ma deranjeaza ci ochii curiosi. ...de obicei stau singura in bucatarie, in liniste asa ma pot concentra....depinde ce fac, daca am aluat neaparat vin si cei mici sa le dau sa se joace, atunci ne certam pe sucitor.
11.02.2011 / 15:00
Citeazamiha a spus:
Neee...ca de la coniac incep sa rad.
de la coniac tremuri si m-ai repede
11.02.2011 / 15:02
Citeaza
Intradevar in bucatarie ma simt cel m-ai bine, nu imi place sa mi se spuna ca nu fac bine asa, sau fa asa etc, nu imi place sa stea nimeni cu mine in bucatarie pentru ca uneori imi distrage atentia( sotul) si gresesc.
11.02.2011 / 16:02
Citeaza
Si yo ma relaxez in bucatarie, dar numai sa am pohta si chef sa fac. daca gatesc ca trebuie, nimik nu iese bun, asta clar.