Se spala carnea, se pune intr-o oala, se acopera cu apa, se sareaza si se da la foc. Cand incepe sa fiarba indepartam spuma. Mai lasam cateva minute (5-6) pe foc, dupa care aruncam apa iar bucatile...
Taiem bucati pulpele si pieptul de cocos (al meu a fost de tara) . Le spalam si le punem intr-o caserola cu capac .
Adaugam morcovul si ceapa curatate si taiate bucati.
Turnam deasupra vinul...
Se pregateste compuzitia pentru clatite, se amesteca toate ingredientele cu mixerul si se pune faina pana ajunge la consistenta unei smantani. Se coc clatitele intr-o tigaie teflonata si se...
Portionam puiul si il spalam bine apoi il vom pune la fiert in apa cu putina sare.
Cand incepe apa sa fiarba, inlaturam spuma care se formeaza.
Curatam si spalam bine legumele pe care le vom toca...
Carnea de iepure de vanat are cu totul alta structura, culoare, fermitate decat iepurele de crescatorie, este o carne care trebuie tratata termic mult timp la foc mediu, mijotata pe indelete ca sa...
Foi: Prima data se face cate o foaie, batand albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate pana devine ca o bezea. Amestecam nucile macinate si la final se adauga faina. Se coace pe o hartie de...
Se arde zaharul si se tapeteaza peretii formei.
Blat: se freaca galbenusurile cu 1 varf lingurita sare, 1 lingura zahar si cele 2 linguri ulei, se incorporeaza faina si praful de copt, apoi se...
Blat:
Se separa albusurile de galbenusuri.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se mixeaza apoi cu zaharul si zaharul vanilinat pana cand devin...
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se caramelizeaza 250 g de zahar intr-o cratita larga si se ung peretii acesteia cu el.
Ouale, praful de sare si restul de zahar se pun intr-un castron...
ionela2682 a devenit prieten cu loredanaaa