Viata sa(i)tului!
06.09.2011 / 14:16
Citeaza
Azi am pus mare parte din premiile de la concursul cel mai activ bucataras, plus coletul lui Ruxy!
Zilele urmatoare ajung la zi cu coletele :). Va rog sa completati cit mai complet adresele la profil!. merci
06.09.2011 / 16:14
CiteazaBucataras a spus:
Azi am pus mare parte din premiile de la concursul cel mai activ bucataras, plus coletul lui Ruxy! Zilele urmatoare ajung la zi cu coletele :). Va rog sa completati cit mai complet adresele la profil!. merci
Multumesc
07.09.2011 / 19:50
CiteazaBucataras a spus:
Azi am pus mare parte din premiile de la concursul cel mai activ bucataras, plus coletul lui Ruxy! Zilele urmatoare ajung la zi cu coletele :). Va rog sa completati cit mai complet adresele la profil!. merci
Si mie mi-ai pus-o au ba?
Recomandari pentru tine si casa ta
Friteuza fara ulei-Cuptor cu aer cald, Air Fryer 2000W
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
07.09.2011 / 20:22
Citeaza
pai la cel mai activ bucataras erau cartile nu?eu am primit ce am luat din camara
07.09.2011 / 21:53
CiteazaBucataras a spus:
cartile sint pe drum, probabil miine ajung!
Gus, esti nervos ori ce esti asa serios?
07.09.2011 / 21:59
Citeazagaby_d a spus:
Cartea,,Inuco
Ma gandeam ca te referi la.....
După noaptea nunţii, mirele spune puţin ofticat:
- Din câte văd dragă, eu nu sunt primul…
Soţia, în timp ce fuma o ţigară răspunde:
- Din câte văd eu... nu vei fi nici ultimul… :))
07.09.2011 / 22:03
CiteazaIna a spus:
Ma gandeam ca te referi la..... După noaptea nunţii, mirele spune puţin ofticat: - Din câte văd dragă, eu nu sunt primul… Soţia, în timp ce fuma o ţigară răspunde: - Din câte văd eu... nu vei fi nici ultimul… :))
inuco, nu puteam intreba asta
cum sa intreb asa ceva de ca si cand nu mi-as fi amintit?
ps..da..asta e viata satului
07.09.2011 / 22:06
Citeazagaby_d a spus:
inuco, nu puteam intreba asta cum sa intreb asa ceva de ca si cand nu mi-as fi amintit? ps..da..asta e viata satului
Sper sa nu fiu pusa sa detaliez, ca nu intelege lumea ce zic :)))
09.09.2011 / 17:36
Citeaza
Astazi am primit si cartile...multumesc sefu atat pentru carti,cat si pentru dedicatia scrisa!!!