Viata sa(i)tului!
25.10.2010 / 07:49
Citeazaela a spus:
bucataras.....te pun sa imi zugravesti bucataria.....am incercat sa fac oua ochiuri cu formele pe care mi le-ai trimis....si am avut artificii din tigaie....mi-a nenorocit un perete intreg,asa a explodat uleiul din cauza formelor
hiiiiiiiiiiiiiiiiii
imi vine si sa rad dar n-o fac ca ma bati
mi-l inchipui pe boss, intr-un combinezon rosualaturi de echipa decorix, la tine in bucatarie, varuind
iooo, sa le dai si bere
25.10.2010 / 10:11
Citeazaela a spus:
bucataras.....te pun sa imi zugravesti bucataria.....am incercat sa fac oua ochiuri cu formele pe care mi le-ai trimis....si am avut artificii din tigaie....mi-a nenorocit un perete intreg,asa a explodat uleiul din cauza formelor
Curat ghinion. Pentru tine ca ti-ai murdarit bucataria si pentru Gusti ca tre sa ti-o varuiasca.
Mi-as lua si eu forme de astea daca vine la mine acasa, sa-mi faca curat.
25.10.2010 / 10:30
Citeaza
http://www.decorix.ro/forme-pentru-oua-ochiuri-si-omlete.html
Cred ca se folosesc dupa preparare, nu se pun in tigaie in uleiul incins
25.10.2010 / 11:45
Citeaza
Din specificatiile de pe site se intelege ca rezista pana la 230 grade, deci cred ca se pune in tigaie, nu e pentru decupat.
Ar fi tare utile niste instructiuni (in romana) la produse.
25.10.2010 / 11:59
nu le poti decupa dupa ce faci ouale,pt ca ar trebui oua de strut ca sa fie atat de mari pe cat sunt formele ,nici macar in tigaie nu ajung sa ia forma pe care o pui pt ca formele astea sunt foarte mari....oricum,la oua nu sunt bune,nici de pus in tigaie,poate sa le folosesti la ornat,atat
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 25.10.2010 17:54:44
Recomandari pentru tine si casa ta
25.10.2010 / 21:49
Citeazaela a spus:
nu le poti decupa dupa ce faci ouale,pt ca ar trebui oua de strut ca sa fie atat de mari pe cat sunt formele ,nici macar in tigaie nu ajung sa ia forma pe care o pui pt ca formele astea sunt foarte mari....oricum,la oua nu sunt bune,nici de pus in tigaie,poate sa le folosesti la ornat,atat
lasa ela, o sa se joace copiii cu ele
25.10.2010 / 22:57
Citeazagaby_d a spus:
lasa ela, o sa se joace copiii cu ele
copiii cui,Gaby?ai cui?
26.10.2010 / 10:39
ela a spus:
Eu le-as folosi la clatitele pufoase.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de miha
Ultima editare: 26.10.2010 10:40:16
26.10.2010 / 22:06
Citeaza
Vai Ela ca m-ai facut sa rad de sa mor :)))))))))))) cu asa conversatie spumoasa , sa fie ouale de strut sa le decupezi dupa si faza cu copii imprumutati din vecini sa se joace cu formele you make my day cum ar zice americanii, 100 de pupici. Acum serios vb ma tentau si pe mine formele acelea se poate sa nu le fi sters tu bine ianinte de a le pune in tigaie ca nu vad de unde sa sara uleiul
26.10.2010 / 22:40
CiteazaSylvia a spus:
Vai Ela ca m-ai facut sa rad de sa mor :)))))))))))) cu asa conversatie spumoasa , sa fie ouale de strut sa le decupezi dupa si faza cu copii imprumutati din vecini sa se joace cu formele you make my day cum ar zice americanii, 100 de pupici. Acum serios vb ma tentau si pe mine formele acelea se poate sa nu le fi sters tu bine ianinte de a le pune in tigaie ca nu vad de unde sa sara uleiul
Sylvia formele erau uscate cand le-am pus,daca ai vedea ce spuma face uleiul in jurul formelor,ca nici nu se mai vad in tigaie,dar peretele de la bucatarie,proaspat zugravit cum arata.....am incercat de doua ori sa folosesc formele,a doua oara am pus capac,dar mai putin si zbura de pe tigaie cum tasnea spuma
28.10.2010 / 10:29
Citeaza
de ce plangi, bucataras, crezi ca n-o sa-ti stea bine cu trafaletul?
iti sta..iti staaa
28.10.2010 / 17:31
Bucataras a spus:
plangi,bucataras???dar eu ce as fi plans cand am vazut cum arata peretele....si am repetat faza,am spus ca poate gresisem eu cu ceva,dar noroc ca a doua oara am pus capacul....daca vreti artificii,luati-va formele astea
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 28.10.2010 17:32:22