Viata sa(i)tului!
08.10.2010 / 22:01
Citeazagaby_d a spus:
)))))))))))). ok: mircea scrie corect! ai doua variante: -cat poti SA fii de simpatica - cat poti FI de simpatica e la alegerea ta, draga mircea, cum alegi sa te exprimi
Ce zgarcita esti tu Gaby doar doua variante dai?
08.10.2010 / 22:04
diaconta a spus:
Ce zgarcita esti tu Gaby doar doua variante dai?
Mircea....a venit Dia sa te ajute...sa te scoata din incurcatura....oare merge si ,,intre trei nu te ploua,dar nici bine nu iti este''......sau e la fix cu ,,ce isi doresc toti barbatii din lumea asta''....uitasem....Dia,parca erai dusa la culcare....ca ai avut o zi de cosmar
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 08.10.2010 22:05:55
08.10.2010 / 22:33
Citeazaela a spus:
Mircea....a venit Dia sa te ajute...sa te scoata din incurcatura....oare merge si ,,intre trei nu te ploua,dar nici bine nu iti este''......sau e la fix cu ,,ce isi doresc toti barbatii din lumea asta''.... uitasem....Dia,parca erai dusa la culcare....ca ai avut o zi de cosmar
eraaaaaaaam dusa,da' m-am intors ca mi-a venit o idee
08.10.2010 / 22:37
Citeazadiaconta a spus:
o idee....ce fel de idee?iti era dor de Mircea?si mie
08.10.2010 / 23:09
Citeaza
si totusi...dupa atatea comentarii cum o sa mai vada BUCATARAS ca eu am o problema cu coletul????daca nu sta sa citeasca prostiile noastre ca sa vada de unde au inceput??
Recomandari pentru tine si casa ta
09.10.2010 / 00:19
Citeaza
ela, mie inca nu mi a venit un semn k n ar fi ok. poate dai o ffuga la op si intrebi. e vorba de forma de omleta, stiloul nu l-am trimis ink
09.10.2010 / 00:23
Citeazadiaconta a spus:
))))))))))
09.10.2010 / 00:25
CiteazaBucataras a spus:
ela, mie inca nu mi a venit un semn k n ar fi ok. poate dai o ffuga la op si intrebi. e vorba de forma de omleta, stiloul nu l-am trimis ink
sefu' ....atunci e in regula...eu ma gandeam ca le trimiti pe amandoua....imi dai de lucru,sa merg iara la posta cand imi trimiti cealalta ,,unealta''....atunci multumesc pt forma (incepe sotul sa intre la idei,ca merg prea des la posta )
09.10.2010 / 00:26
Citeazagaby_d a spus:
))))))))))
mai fata...ai depasit ora de culcare...si Dia doarme deja....tu de ce nu???
09.10.2010 / 00:34
Citeazaela a spus:
mai fata...ai depasit ora de culcare...si Dia doarme deja....tu de ce nu???
is oleaca mai mare ca Dia )))
tu..mai ai vreo 2-3 ore..
noapte buna!
09.10.2010 / 00:34
Citeazaela a spus:
sefu' ....atunci e in regula...eu ma gandeam ca le trimiti pe amandoua....imi dai de lucru,sa merg iara la posta cand imi trimiti cealalta ,,unealta'' ....atunci multumesc pt forma (incepe sotul sa intre la idei,ca merg prea des la posta )
fraza asta ma cam provoaca, da' mai bine merg in pat ))))
09.10.2010 / 00:41
Citeazagaby_d a spus:
fraza asta ma cam provoaca , da' mai bine merg in pat ))))
si eu merg in pat mai repede ca tare ma doare capul si maine plec de dimineata devreme dupa marfa...
09.10.2010 / 11:45
Citeazaela a spus:
si eu merg in pat mai repede ca tare ma doare capul si maine plec de dimineata devreme dupa marfa...
cica merge in pat mai repede ))))
era 00:41 si era repede))))
io depasisem programul cu 2 ore si la ea era prea devreme
stii ce cred eu? ca tu ai alt fus orar ))))))
09.10.2010 / 18:57
Citeazagaby_d a spus:
cica merge in pat mai repede )))) era 00:41 si era repede )))) io depasisem programul cu 2 ore si la ea era prea devreme stii ce cred eu? ca tu ai alt fus orar ))))))
asa spune si sotul meu....ma tot trimite intr-o tara unde este alt fus orar,sa pot sa traiesc si eu normal ,,ca toti oamenii;; spune el
10.10.2010 / 21:43
Citeaza
am si eu o intrebare...nu stiu la fete cum merge cand incarca poze pe buataras dar la mine de o saptamana merge groaznic de greu...stie cineva ce se intampla?