20.07.2010 / 20:31
Citeaza
Bucataras am vazut ca stie ca nadina nu a trimis mesaj cu confirmarea la tricouri?Dar am trimis mesaj cu confirmare ,multumesc tare mult au fost si poze puse cu pitici in tricurile primite,e adevarat ca le-am primit mult mai tarziu decat fetele.Multumim tare mult
21.07.2010 / 20:59
Citeaza
Nou pe bucataras.ro! Acum se pot scrie si articole! In boxul de profil din pagina fiecarui bucataras exista o "clapeta" Scrie articol. Daca vreti sa impartasiti si celorlalti ceva inedit sau util puteti alege sa scrieti subiecte care se incadreaza in categoriile siteului!
Recomandari pentru tine si casa ta
21.07.2010 / 21:11
Bucataras a spus:
Nou pe bucataras.ro! Acum se pot scrie si articole! In boxul de profil din pagina fiecarui bucataras exista o "clapeta" Scrie articol. Daca vreti sa impartasiti si celorlalti ceva inedit sau util puteti alege sa scrieti subiecte care se incadreaza in categoriile siteului!
am vazut...........sa nu iti para rau ca ne-ai dat mana libera la scris....
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 21.07.2010 23:14:21
24.07.2010 / 07:22
Citeaza
deci, cine se scoala de dimineata, ajunge departe, parca asa era ... am plecat la posta sa pun coletele pentru ultimele cumparaturi din Camara
24.07.2010 / 08:04
CiteazaBucataras a spus:
deci, cine se scoala de dimineata, ajunge departe, parca asa era ... am plecat la posta sa pun coletele pentru ultimele cumparaturi din Camara
neata! uite ca m-am trezit si eu , da' beau cafeaua
unde o s-a ajung?
sa deschid mess sa vad ce face Ana, nu?
24.07.2010 / 11:54
Citeaza
Eu ce sa zic care m-am si trezit mai tarziu si beau cafeaua si mai tariziu :))))) Muncesc cu spor si drag sa strang galbeni sa cumpar din camara ustensila aceeea de decupat legume :))))) Bucataras sper sa ajung sa o cumpar din camara sa nu se vanda inainte :) ca de pe decorix nu am reusit , am facut o data tentativa si la sfarsit am vazut ca trebuia facut cont si o intreaga poveste si am renuntat. Am incercat apoi ajunsa in Romania sa sunt le ei sa ii intreb ca nu intelegeam de pe site in cate zile livreaza si eram intarziere dar nu am reusit sa gasesc pe cineva la numerele date . Cand l-am vazut in camara m-am bucurat tare mi-am zis ca mai am o sansa
24.07.2010 / 23:45
Citeaza
De saptamina asta se pot scrie si articole. Dau premiu cite 5 galbeni la primii 5 bucatarasi care scriu pina luni la ora 20 cite un articol. alegeti voi pe ce sectiune. articolul tre sa aiba minim 8 rinduri si sa treaca examenul de publicare (trebuie sa-l aprob sa apara in sectiune)
25.07.2010 / 00:42
CiteazaSylvia a spus:
Eu ce sa zic care m-am si trezit mai tarziu si beau cafeaua si mai tariziu :))))) Muncesc cu spor si drag sa strang galbeni sa cumpar din camara ustensila aceeea de decupat legume :))))) Bucataras sper sa ajung sa o cumpar din camara sa nu se vanda inainte :) ca de pe decorix nu am reusit , am facut o data tentativa si la sfarsit am vazut ca trebuia facut cont si o intreaga poveste si am renuntat. Am incercat apoi ajunsa in Romania sa sunt le ei sa ii intreb ca nu intelegeam de pe site in cate zile livreaza si eram intarziere dar nu am reusit sa gasesc pe cineva la numerele date . Cand l-am vazut in camara m-am bucurat tare mi-am zis ca mai am o sansa
si eu vreau.....tot o chestie din aia....dar trebuie sa muncesc din greu....