18.05.2010 / 14:16
Citeaza
bucataras multumesc frumos! azi l-am primit si eu si e tare frumos! abia astept sa-l folosesc acum de Sf.C-tins si Elena si sigur pozez si pun aci sa sporesc averea :)am sa urmez sfaturile primite pe acea coala ce a sosit odata cu pomisorul si sigr iese superb! abia astept sa merg din nou la cumparaturi in camara, retete am facut destule dar nu prea am timp sa postez.Daca m-ar lasa seful cu internetul in dormitor as scrie si eu noaptea cand doarme bebe ca pe zi abia apuc.Mai negociem, incerc sa-l conving cu averea mea
18.05.2010 / 17:37
Citeazaepurasha2bb a spus:
bucataras multumesc frumos! azi l-am primit si eu si e tare frumos! abia astept sa-l folosesc acum de Sf.C-tins si Elena si sigur pozez si pun aci sa sporesc averea :)am sa urmez sfaturile primite pe acea coala ce a sosit odata cu pomisorul si sigr iese superb! abia astept sa merg din nou la cumparaturi in camara, retete am facut destule dar nu prea am timp sa postez.Daca m-ar lasa seful cu internetul in dormitor as scrie si eu noaptea cand doarme bebe ca pe zi abia apuc.Mai negociem, incerc sa-l conving cu averea mea
cred ca bucataras o sa ne aiba pe constiinta,ca o sa divorteze de noi sotii nostri din cauza ca stam pe aici toata ziua
18.05.2010 / 21:14
Citeaza
Ai mare dreptate Ela cred ca toata lumea are conflicte din cauza asta. Cica stau toata ziua pe calculator
Recomandari pentru tine si casa ta
18.05.2010 / 21:32
Citeaza
.va sustin
facusem intr-o zi o tarta cu mere,budinca si frisca.am servit un musafir care a zis:
-lasati,nu va deranjati.
cezar a zis:
-ia sa vezi ce buna e!
si eu de colo:
-daaaa,se pun toate ingredientele in tava,se sta la calculator si iese tarta.
nu-i asa?ei asta nu vad
19.05.2010 / 12:52
aoleu dar sa nu va zic ce interogatoriu am primit ca de ce e pe colet nume de persoana(bucataras mi-ai facut-o !) si nu e nume de firma! ca ce , eu '' lucrez'' cu firma sau cu persoana? am ras sa mor, cica eu ''lucrez'' a mai zis o fata pe aici ca ne face bucataras carte de munca in final! dar oricum a fost amuzant.Nici eu nu stiam numele de la expeditor dar cum era singurul colet pe care-l asteptam am banuit ca e pomisorul.La carticele a fost altfel ca era si dedicatie frumoasa din partea bucataras.ro si acolo nu au trebuit explicatii
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de epurasha2bb
Ultima editare: 19.05.2010 12:52:45
19.05.2010 / 13:17
epurasha2bb a spus:
aoleu dar sa nu va zic ce interogatoriu am primit ca de ce e pe colet nume de persoana(bucataras mi-ai facut-o !) si nu e nume de firma! ca ce , eu '' lucrez'' cu firma sau cu persoana? am ras sa mor, cica eu ''lucrez'' a mai zis o fata pe aici ca ne face bucataras carte de munca in final! dar oricum a fost amuzant.Nici eu nu stiam numele de la expeditor dar cum era singurul colet pe care-l asteptam am banuit ca e pomisorul.La carticele a fost altfel ca era si dedicatie frumoasa din partea bucataras.ro si acolo nu au trebuit explicatii
barbatii astia sunt de groaza,cand ei stau ore in sir in fata televizorului si se uita la fotbal si nu mai aud nimic altceva si nu mai vad decat mingea aia zburand,nu e nici o problema,dar cand noi combinam utilul cu placutul,facem mancare si mai legam prietenii,ei asta e sfarsitul lumii
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 19.05.2010 13:31:00
19.05.2010 / 13:54
Citeaza
asa e ela, sfarsitul lumii si altceva nimic! daca nu merge ceva bine e sigur din cauza ca stau eu la calculator!
19.05.2010 / 14:09
epurasha2bb a spus:
asa e ela, sfarsitul lumii si altceva nimic! daca nu merge ceva bine e sigur din cauza ca stau eu la calculator!
normal,mai ales daca sotul e oltean,intotdeauna tu esti de vina
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 19.05.2010 14:09:54
19.05.2010 / 16:14
Citeaza
Ah, nici nu m-am gindit la poblema asta. O sa pun Bucataras.ro pe colete de acum :). Vineri dimi pun la posta utlimele 2 obiecte achizitionate
19.05.2010 / 16:23
19.05.2010 / 16:26
CiteazaBucataras a spus:
Ah, nici nu m-am gindit la poblema asta. O sa pun Bucataras.ro pe colete de acum :). Vineri dimi pun la posta utlimele 2 obiecte achizitionate
Săracul de tine, de unde să-ţi treacă prin minte asta?Ce vină ai tu?)))).în cazul meu, nu se pune problema asta, e doar faptul că monopolizez pc. , nu-l contrazic
19.05.2010 / 16:27
19.05.2010 / 16:29
Eu am rezolvat problema asta demult. Fiecare cu calculatorul lui si am rezolvat stresul "care si cum si cat sta la calculator" Nu conteaza ca stam ca la internet cafe dar macar avem liniste-n casa.