Punem carnea de pui la fiert si o lasam sa dea intr-un clocot. Schimbam apa si punem din nou la fiert impreuna cu ceapa si morcovii tocate dupa preferinte.
Lasam 25 de min. la fiert, apoi adaugam rosiile date pe razatoare, potrivim de sare si lasam inca 30 de min. la fiert. Probam carnea si...
Punem sira de porc sa dea in fiert, apoi schimbam apa.
Punem din nou sira la fiert, adaugam ceapa tocata marunt, varza taiata subtire, si ardeiul taiat cubulete si lasam la fiert, 20-25 de min.
Adaugam cartofii si mai lasam la fiert 10 min, apoi adaugam pasta de tomate, sare si sare...
Taiem ceapa si ardeiul cubulete.
Punem ceapa cu ardeiul si carne de pui la fiert. Cand incepe sa fiarba, la suprafata supei se va aduna spuma de la carne. O luam usor cu o paleta.
Lasam 20 de minute pe foc, adaugam si cartofii si lasam inca 20 de minute. Adaugam rosiile si dovlecelul...
Mai intai, punem la fiert ceapa taiata julien, impreuna cu morcovul ras si ardeiul taiat cubulete. Adaugam si un praf de sare. Le lasam sa dea intr-un clocot, dupa care adaugam si stevia tocata, impreuna cu cartofii taiati cubulete si cu orezul. Lasam in continuate la fiert. Cand si cartofii si...
Mai intai, curatam ceapa si o taiem julienne. Tocam si ardeiul in cubulete si impreuna le punem la calit in ulei. Le lasam 5-6 minute si apoi adaugam scarita taiata in bucati potrivite. Mai lasam 2-3 minute si adaugam apa.
Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii adaugam in ciorba,...
Mai intai, taiem carnea cubulete. Ceapa o taiem julienne, iar pastarnacul il taiem cubulete. Punem la fiert ceapa impreuna cu pastarnacul, pentru 10 minute, adaugam apoi si carnea si lasam 15-20 de min. la fiert.
Adaugam orezul si ouale (spargem coaja si dam drumul oului in ciorba) si lasam...
Mai intai, taiem ceapa marunt, iar morcovul il dam pe razatoarea mica. Le punem impreuna la calit, in ulei incins si le lasam 7-8 minute, pana cand incep sa se aureasca.
Adaugam 2 cani de apa ( sau cat considerati voi necesar) si dovlecelul dat pe razatoarea mare si lasam 15 minute la foc...
Mai intai curatam dovleacul de coaja si il taiem in cubulete, la fel si cartofii. Ceapa o taiem julienne si o punem la calit in untul topit. O lasam 5-6 minute, dupa care adaugam cartofii si dovlacul, adaugam si 1 cana de apa si lasam la fiert 25 de minute.
Dupa ce au fiert legumele, le pasam...
Mai intai taiem ceapa si ardeiul, iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Le punem la calit in ulei, dar nu le lasam sa se prajeasca ci doar sa se inmoaie, aprox.7-8 min.
Adaugam apa si lasam la fiert 25 de minute. Intre timp pregatim perisoarele: amestecam carnea cu ouale si adaugam patrunjel...
Mai inati dam carnea de rata intr-un clocot la ceaun, dupa care schimbam apa. Adaugam si ceapa, morcvul si lasam la fiert 25-30 de minute.
Adaugam ardeiul tocat marunt si rosiile date pe razatoare si lasam in continuare la fiert pana cand carnea de rata este fiarta.
Adaugam plicul de bors...
Lasam nautul de seara pana dimineata la inmuiat.
Se pune ceapa taiata marunt si morcovul dat pe razatoare la fiert impreuna cu nautul.
Se lasa 30-40 de minute si se adauga si carnea de pui si bulionul. Adaugam sare dupa gust.
Se lasa la fiert aprox. 35-40 de minute, testam carnea...
Mai ntai curatam ceapa si o taiem marunt. Taiem si ardeiul cubulete mici si il punem impreuna cu ceapa la fiert. Lasam 10-15 minute, adaugam si cartofii si lasam in continuare la fiert 20 d min.
Rosiile le dam pe razatoarea mare si le adaugam in ciorba, adaugam si uleiul.
Mai lasam la fert...
Mai intai taiem ceapa rondele cat mai mici si dam morcovul pe razatoarea mare.
Le punem la fiert impreuna cu uleiul si un praf de sare si intre timp curatam si taiem cartofii cuburi si ii adaugam in ciorba la fiert.
Lasam aproximativ 20 de minute, dupa care adaugam si fideaua.
Lasam in...
Se taie ceapa marunt, iar morcovul se da prin razatoarea mare.Se pun la calit impreuna in 50 g ulei. Se lasa cateva minute, dupa care se adauga si afumatura taiata felii.
Se lasa pana cand incepe ceapa sa se aureasca putin, nu sa se prajeasca si apoi se adauga 2 cani de apa si cartofii taitai...
Mai intai spalam bine maruntaiele de miel ( eu am folosit jumatate din ficat, jumatate de plamani, rinichi, inima, burta si mate, iar matele trebuie intoarse,frecate cu sare si otet), iar asta este cea mai grea etapa.Taiem toate maruntaiele folosite dupa marimea dorita, apoi le dam intr-un...
Se pune fasolea sa dea in clocot, apoi se schimba apa si se lasa la fiert impreuna cu ceapa si un praf de sare.
Se adauga si morcovul ras.
Cealalta ceapa se taie marunt si se pune impreuna cu afumatura taiata felii la calit. Se adauga bulionul.
Cand incepe sa fiarba fasolea, se...
Mai intai punem uleiul la incins. Ceapa o taiem in cubulete mici si o punem la calit impreuna cu ciupercile scurse bine de zeama.
Lasam 5-6 minute, apoi adaugam jumatate din cantitatea de leustean tocat marunt, morcovul si usturoiul rase prin razatoarea mica si mai lasam inca 10 minute la...
Mai intai punem carnea de cocos la fiert pentru 20-25 de minute. Adaugam ceapa si morcovul tocate dupa preferinta si lasam in continuare la fiert pentru inca 30 de minute.
Adaugam pasta de ardei si rosiile din bulion cu inca 2-3 lingri de bulion.
Trecem la prapararea taieteilor. Punem 125 g...
Mai intai taiem ceapa juienne, morcovul il dam pe razatoarea mare si le punem impreuna la calit in ulei incins in cratita in care facem ciorba.Le lasam 7-8 minute la calit, dupa care adaugam carnea si lasam inca 7-8 minute la calit.Punem 2 litrii de apa si lasam la fiert 20 de minute. Adaugam si...
Mai intai am pus ceapa, cu morcovul, ardeiul, teaca si puiul ( eu am folosit pui fraged de tara) la fiert.Le-am lasat 20 de minute, dupa aceea am adaugat rosiile date pe razatoarea mare. Am facut taieteii astfel : 2 oua le-am framantat cu 200 g faina si un praf de sare. Am impartit...
Ciorba de rosii cu pui de tara
Punem carnea de pui la fiert si o lasam sa dea intr-un clocot. Schimbam apa si punem din nou la fiert impreuna cu ceapa si morcovii tocate dupa preferinte. Lasam 25 de min. la fiert, apoi adaugam rosiile date pe razatoare, potrivim de sare si lasam inca 30 de min. la fiert. Probam carnea si...
Ciorba cu varza si costita de porc
Punem sira de porc sa dea in fiert, apoi schimbam apa. Punem din nou sira la fiert, adaugam ceapa tocata marunt, varza taiata subtire, si ardeiul taiat cubulete si lasam la fiert, 20-25 de min. Adaugam cartofii si mai lasam la fiert 10 min, apoi adaugam pasta de tomate, sare si sare...
Supa de legume cu carne de pui
Taiem ceapa si ardeiul cubulete. Punem ceapa cu ardeiul si carne de pui la fiert. Cand incepe sa fiarba, la suprafata supei se va aduna spuma de la carne. O luam usor cu o paleta. Lasam 20 de minute pe foc, adaugam si cartofii si lasam inca 20 de minute. Adaugam rosiile si dovlecelul...
Supa de stevie cu smantana
Mai intai, punem la fiert ceapa taiata julien, impreuna cu morcovul ras si ardeiul taiat cubulete. Adaugam si un praf de sare. Le lasam sa dea intr-un clocot, dupa care adaugam si stevia tocata, impreuna cu cartofii taiati cubulete si cu orezul. Lasam in continuate la fiert. Cand si cartofii si...
Ciorba cu cartofi si scarita afumata
Mai intai, curatam ceapa si o taiem julienne. Tocam si ardeiul in cubulete si impreuna le punem la calit in ulei. Le lasam 5-6 minute si apoi adaugam scarita taiata in bucati potrivite. Mai lasam 2-3 minute si adaugam apa. Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii adaugam in ciorba,...
Ciorba de pui cu stevie si oua intregi
Mai intai, taiem carnea cubulete. Ceapa o taiem julienne, iar pastarnacul il taiem cubulete. Punem la fiert ceapa impreuna cu pastarnacul, pentru 10 minute, adaugam apoi si carnea si lasam 15-20 de min. la fiert. Adaugam orezul si ouale (spargem coaja si dam drumul oului in ciorba) si lasam...
Ciorba de dovlecel cu carnati afumati
Mai intai, taiem ceapa marunt, iar morcovul il dam pe razatoarea mica. Le punem impreuna la calit, in ulei incins si le lasam 7-8 minute, pana cand incep sa se aureasca. Adaugam 2 cani de apa ( sau cat considerati voi necesar) si dovlecelul dat pe razatoarea mare si lasam 15 minute la foc...
Supa crema de dovleac pentru Halloween
Mai intai curatam dovleacul de coaja si il taiem in cubulete, la fel si cartofii. Ceapa o taiem julienne si o punem la calit in untul topit. O lasam 5-6 minute, dupa care adaugam cartofii si dovlacul, adaugam si 1 cana de apa si lasam la fiert 25 de minute. Dupa ce au fiert legumele, le pasam...
Ciorba de perisoare a la grec
Mai intai taiem ceapa si ardeiul, iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Le punem la calit in ulei, dar nu le lasam sa se prajeasca ci doar sa se inmoaie, aprox.7-8 min. Adaugam apa si lasam la fiert 25 de minute. Intre timp pregatim perisoarele: amestecam carnea cu ouale si adaugam patrunjel...
Ciorba de rata la ceaun
Mai inati dam carnea de rata intr-un clocot la ceaun, dupa care schimbam apa. Adaugam si ceapa, morcvul si lasam la fiert 25-30 de minute. Adaugam ardeiul tocat marunt si rosiile date pe razatoare si lasam in continuare la fiert pana cand carnea de rata este fiarta. Adaugam plicul de bors...
Ciorba de naut cu carne de pui
Lasam nautul de seara pana dimineata la inmuiat. Se pune ceapa taiata marunt si morcovul dat pe razatoare la fiert impreuna cu nautul. Se lasa 30-40 de minute si se adauga si carnea de pui si bulionul. Adaugam sare dupa gust. Se lasa la fiert aprox. 35-40 de minute, testam carnea...
Ciorba de rosii
Mai ntai curatam ceapa si o taiem marunt. Taiem si ardeiul cubulete mici si il punem impreuna cu ceapa la fiert. Lasam 10-15 minute, adaugam si cartofii si lasam in continuare la fiert 20 d min. Rosiile le dam pe razatoarea mare si le adaugam in ciorba, adaugam si uleiul. Mai lasam la fert...
Supa cu ceapa verde si cu bors
Mai intai taiem ceapa rondele cat mai mici si dam morcovul pe razatoarea mare. Le punem la fiert impreuna cu uleiul si un praf de sare si intre timp curatam si taiem cartofii cuburi si ii adaugam in ciorba la fiert. Lasam aproximativ 20 de minute, dupa care adaugam si fideaua. Lasam in...
Ciorba cu afumatura si cartofi
Se taie ceapa marunt, iar morcovul se da prin razatoarea mare.Se pun la calit impreuna in 50 g ulei. Se lasa cateva minute, dupa care se adauga si afumatura taiata felii. Se lasa pana cand incepe ceapa sa se aureasca putin, nu sa se prajeasca si apoi se adauga 2 cani de apa si cartofii taitai...
Ciorba traditionala de miel la ceaun
Mai intai spalam bine maruntaiele de miel ( eu am folosit jumatate din ficat, jumatate de plamani, rinichi, inima, burta si mate, iar matele trebuie intoarse,frecate cu sare si otet), iar asta este cea mai grea etapa.Taiem toate maruntaiele folosite dupa marimea dorita, apoi le dam intr-un...
Ciorba de fasole cu afumatura
Se pune fasolea sa dea in clocot, apoi se schimba apa si se lasa la fiert impreuna cu ceapa si un praf de sare. Se adauga si morcovul ras. Cealalta ceapa se taie marunt si se pune impreuna cu afumatura taiata felii la calit. Se adauga bulionul. Cand incepe sa fiarba fasolea, se...
Supa de ciuperci cu muschiulet de porc
Mai intai punem uleiul la incins. Ceapa o taiem in cubulete mici si o punem la calit impreuna cu ciupercile scurse bine de zeama. Lasam 5-6 minute, apoi adaugam jumatate din cantitatea de leustean tocat marunt, morcovul si usturoiul rase prin razatoarea mica si mai lasam inca 10 minute la...
Ciorba de cocos cu taietei de casa
Mai intai punem carnea de cocos la fiert pentru 20-25 de minute. Adaugam ceapa si morcovul tocate dupa preferinta si lasam in continuare la fiert pentru inca 30 de minute. Adaugam pasta de ardei si rosiile din bulion cu inca 2-3 lingri de bulion. Trecem la prapararea taieteilor. Punem 125 g...
Ciorba de pui " a la grec"
Mai intai taiem ceapa juienne, morcovul il dam pe razatoarea mare si le punem impreuna la calit in ulei incins in cratita in care facem ciorba.Le lasam 7-8 minute la calit, dupa care adaugam carnea si lasam inca 7-8 minute la calit.Punem 2 litrii de apa si lasam la fiert 20 de minute. Adaugam si...
Ciorba de rosii cu pui si taietei de casa
Mai intai am pus ceapa, cu morcovul, ardeiul, teaca si puiul ( eu am folosit pui fraged de tara) la fiert.Le-am lasat 20 de minute, dupa aceea am adaugat rosiile date pe razatoarea mare. Am facut taieteii astfel : 2 oua le-am framantat cu 200 g faina si un praf de sare. Am impartit...