ela

5

Bucataras
senzational

timisoara

Bucataras din 02.01.2010

RETETE424
PRIETENI335
Retete / Mancaruri cu carne

Muschiulet file de porc pe pat de legume

In Porc la 9 Mai 2010

Se curata cartoful si morcovul si se taie rondele,ardeiul gras se taie si el fasii.Carnea se taie feliute.Intr-un vas termorezistent se pun in straturi rondelele de cartof,de morcov,ardeiul taiat,ciupercile si ceapa verde taiata si ea rondele,verzele de bruxelles peste care se pun vegeta,sare si...

Cartofi cu carne tocata la cuptor

In Mancaruri cu carne la 4 Mai 2010

Din lapte,sare,vegeta,piper,smantana se face un sos dupa gust,care se lasa sa stea putin.Intre timp,curatam ceapa,o taiem marunt si o punem la distuit cu carnea tocata,cateva minute.Cartofii se curata si se taie felii.Ungem un vas termorezistent cu unt si tapetam cu pesmet si punem un strat de...

Cordon bleu

In Pui la 22 Apr 2010

Se spala carnea si se sterge cu un sevetel,se taie felii subtiri si se bate ca pt snitel.Pe fiecare felie de carne se pune o felie de sunca,apoi una de cascaval,se impatureste,se prinde cu scobitori.Se bat ouale bine,se adauga sarea,piperul si un praf de usturoi,dupa gust.In farfurii separate se...

Pulpe de curcan cu legume in vas roman

In Curcan la 8 Apr 2010

Se curata cartofii si morcovul si se taie rondele,se taie ardeiul feliute si se pun in vasul romanse pun ciupercile,se pune putin ulei si se condimenteaza cu sare si vegeta de legume.Smantana se amesteca cu o lingurita de boia si 2lingurite condimente de pui si se ung pulpele cu aceasta...

PULPA DE MIEL UMPLUTA CU SPANAC , FRUCTE USCATE SI SOS DE MIEL

In Oaie la 30 Mar 2010

Puneti pulpa cu partea carnoasa pe un fund de lemn si folosind un cutit ascutit taiati carnea pana la os.Tinand cutitul pe os,curatati si indepartati carnea pana ajungeti la articulatie.Taiati in jurul articulatiei si curatati carnea de pe os pana ce acesta ramane curat.Indepartati apoi osul ....

Pranzul in vas roman

In Mancaruri cu carne la 14 Mar 2010

Se pregateste vasul roman punandu-l in apa rece 30minute inainte de folosire.Cartofii se curata si se taie rondele,se pun la fiert intr-un vas de apa cu sare si vegeta,se lasa 15minute.Nu-i lasati sa fiarba mult sa nu ajunga sa se sfarame.Pulpele inferioare se condimenteaza cu condimente de la...

Ciocanele de pui cu orez si legume -INIMIOARA

In Pui la 24 Feb 2010

Se amesteca toate condimentele intr-un castronas.Se spala pulpele,se sterg si se pun in punga de plastic speciala termorezistenta.Se rastoarna condimentele in punga si se intoarce punga pe toate partile pentru a se prinde condimentele de carne.Se leaga punga si se gaureste cu o scobitoare in vreo...

Mancare de carne cu legume si smantana

In Mancaruri cu carne la 18 Feb 2010

Pieptul de pui se taie cubulete.Se face o marinata din 200gr apa,2linguri ulei,cimbru,piper,sare,oregano(dupa gust,eu am pus cate o lingurita,piper doar un praf)si usturoiul pisat.Carnea se pune la marinat in aceasta compozitie 20minute. Intre timp se curata ceapa si se toaca marunt,ardeiul se...

Tocanita de cartofi cu cabanos

In Mancaruri cu carne la 16 Feb 2010

Se curata ceapa si se toaca marunt,ardeiul si rosia se maruntesc si ele,cabanosul se taie cubulete,morcovii la fel. Se pun toate la distuit cu putin ulei si apa,sare,piper,15min. Intre timp se curata cartofii si se taie cubulete,se rastoarna peste compozitia de pe foc si se fierbe mai vreo...

Snitel in crusta de fulgi de porumb

In Pui la 13 Feb 2010

Zdrobiti fulgii de porumb apoi presarati-i pe o farfurie. Bateti ouale,condimentati cu sare si piper.Puneti pe o alta farfurie faina. Spalati feliile de pui si stergeti-le cu un servet apoi bateti-le.Dati fiecare felie de carne prin faina,ou si apoi prin fulgii zdrobiti. Presati crusta...

Sote de pipote de pasare

In Mancaruri cu carne la 21 Ian 2010

Pipotele se spala,se taie marunt si se prajesc in ulei15min.Uleiul ramas de la prajirea pipotelor se pune intr-o tigaie in care se pune ceapa taiata marunt,morcovul si ardeiul tocat marunt,faina.Se stinge cu bulionul diluat cu apa si se lasa pe foc 10min.Compozitia se rastoarna peste pipote,se...

Mincare de fasole cu cabanos

In Mancaruri cu carne la 14 Ian 2010

Se fierbe fasolea in trei ape si se lasa la fiert in a patra.Schimbati numai cu apa fierbinte si puneti un praf de bicarbonat ca sa fiarba mai repede fasolea.Fasolea trbuie sa fi stat cateva ore la inmuiat.Ceapa,ardeiul,rosia si morcovii se paseaza si se pun la distuit in putin ulei cu apa,sucul...

Piept de pui acoperit la cuptor

In Mancaruri cu carne la 14 Ian 2010

Tai carnea felii,subtiri,bati ca pt snitele,le sarezi le piperezi,le treci prin margarina topita si le asezi intr-un vas termorezistent,uns cu margarina si tapetat cu pesmet.Ciupercile maruntite la amesteci cu margarina ramasa,apoi lle pui peste carne.Freci branza dulce cu pesmetul,smantana si...

Tocanita de ciuperci cu snitel de pui si piure

In Mancaruri cu carne la 12 Ian 2010

Se curata ceapa,morcovii si cartoful,se taie marunt.Se taie ardeiul cubulete si rosiile si  se pun la distuit cu restul legumelor ,cu ulei si putina apa,sare,vegeta si dafin.,10-15min.Se adauga ciupercile taiate marunt si se acopera cu apa si se fierb 20-30min.Se condimenteaza dupa gust cu...

TOCANITA DE CARTOFI CU CARNE DE PUI

In Mancaruri cu carne la 8 Ian 2010

Se curata si se taie marunt ceapa,ardeiul,morcovii si se pun la distuit in putina apa cu ulei,sare si vegeta,10min.Se taie cubulete pieptull de pui dezosat si se pune peste legume,se adauga apa cat sa acopere compozitia si se mai fierbe 15min.Intre timp se curata cartofii,se taie cubulete si se...

Afisate 61 - 75 din 75 retete    

Postari recente

publicat la 09.05.2019

Cornuri pufoase cu mac

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

De azi intri la dieta. Te vei abtine de la mancare multa si bautura. Stii cat vei pierde in 14 zile? Doua saptamani.

 
 
 
Retete preferate
Pancakes

Voturi:22

Prajitura Rumba

Voturi:56

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]