donpablo

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 22.10.2013

RETETE7
PRIETENI5
Retete

Stroganoff cu carne de vita si orez basmati

In Vita la 8 Noi 2013

Se pune orezul la fiert in 600 ml. apa. Se adauga lingurita de cimbru. Cand apa incepe sa fiarba se lasa focul mic si se pune capacul. Se lasa la fiert 10 min. Cand orezul s-a fiert se pune imediat spanacul deasupra se acopera si se lasa ca spanacul sa se inmoaie in caldura orezului....

Whoopie Cakes

In Prajituri la 29 Oct 2013

Fursecurile: Intr-un bol se pune untul si zaharul. Se mixeaza pana devine o spuma. Se adauga vanilia si sarea apoi se continua mixarea. Se adauga pe rand oul, si smantana lichida amestecata cu sucul de lamaie. Se mixeaza bine pana se face spuma. Separat intr-un castron se amesteca cacaua,...

Spaghetti all'amatriciana

In Spaghete la 26 Oct 2013

Intr-o tigaie incinsa se pune uleiul si cateii de usturoi. Dupa ce usturoiul a prins o culoare maronie se scoate. Se pune afumatura la prajit ( in cazul in care se doreste picant se adauga si o lingurita de pasta de ardei). Peste afumatura prajita se toarna sosul de rosii si se lasa la fiert...

Spaghetti aglio olio e peperoncino

In Spaghete la 25 Oct 2013

Se pun spaghetele la fiert cu putina sare. Se toarna uleiul de masline intr-o tigaie incinsa. Se adauga usturoiul si ardeiul iute si se calesc pana usturoiul devine auriu apoi se lasa focul cat mai mic. Se scurg spaghetele intr-un ciur apoi se varsa in tigaie unde se amesteca cu sosul de...

Pui cu legume

In Pui la 24 Oct 2013

Intr-o tigaie incinsa se pune cam o lingura de ulei vegetal. Dupa ce uleiul s-a incins se pune la calit ceapa (partea alba). usturoiul tocat marunt si ghimbirul taiat fideluta. Cand ceapa a inceput sa prinda o culoare aurie se adauga pieptul de pui taiat fasii si ardeiul taiat fideluta. Se...

Aripi de pui chinezesti

In Mancaruri cu carne la 23 Oct 2013

Intr-o tigaie incinsa se pune uleiul si aripile la prajit. Separat intr-o farfurie se amesteca supa, amidonul, uleiul de susan, sosul hoisin, otetul si zaharul. Dupa ce s-au prajit aripile se scot si se pun pe un servetel sa se scurga de grasime. Se scurge surplusul de ulei din tigaie...

Orez Yangzhou

In Aperitive / Garnituri la 22 Oct 2013

Intr-o tigaie incinsa se pune 1 lingura de ulei si se calesc  ¾ din ceapa verde, crevetii si ciupercile. Dupa ce s-au calit se adauga ouale si orezul. Se amesteca bine. Adaugam mazarea si sunca apoi se amesteca. Se presare sare dupa gust. Se mai adauga o lingurita de...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 29.10.2013

Whoopie Cakes

publicat la 26.10.2013

Spaghetti all'amatriciana

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]