Ungem felia de paine cu branzica fina de la Delaco, eu asta am avut, dar mergea mai bine cascaval, punem felia de parizer decupata cu 6 cerculete. Acestea le umplem cu cerculete facute din rosie, ii facem piciorusele si capsorul din masline.
Pofta buna!
Taiem chifla pe din doua, ungem ambele parti cu crema de branza, asezam pe prima jumatate cubulete de branza si betisoare de castravete sub forma de raze, iar in mijloc o feliuta de rosie. Pe cealalta jumatate presaram salata taiata fideluta. Le unim si papam. Foarte gustos.
Felia de paine am taiat-o pe jumatate. Pe una dintre ele am asezat frunza de salata, apoi chiftelele, branza topita si la urma rosia. I-am pus capacul ( cealalta felie de paine) si l-am savurat cu placere. Chiar a fost delicios.
Am taiat chiflele pe din doua, le-am uns cu Ceva fin de la Delaco, am asezat pe fiecare cate doua feliute de muschi, le-am pus caciula si le-am mancat. La mine au fost de pranz, la foamea mea au mers super.
Sandvis clasic: pui felia de paine, apoi salamul si cascavalul, acoperi cu cealalta felie de paine, iar deasupra mot cu rosia si ardeiul. Eu le-am decupat cu o forma cerc, pentru efect, intra mai bine.
Pofta buna!
Feliile de graham le-am uns cu cate o jumatate de cub de branza topita (mi-ar fi placut cu crema de branza dar era lipsa la magazin), iar peste am pus felii de rosii si felii taiate din triunghiurile de branza. Am rupt doua frunze mici de busuioc din vaza si gata, am mancat cu pofta.
Taiem painea, cascavalul, parizerul patratele de 3 x 3 cm si le suprapunem cum dorim. Deasupra asezam legume: felii de rosii, de castraveti, de ardei, dupa gust. Le putem prinde cu o scobitoare sau ungem painea cu unt.
Simplu si gustos. Pofta buna.
Decupam din felia de paine doua cercuri cu acelasi diametru ca cel al salamului. La fel procedam si cu feliile de branza topita Apetito. Peste cercul din paine il asezam pe cel din branza, iar deasupra pe cel din salam din care decupam un triunghi. Ochii ii facem din feliute mici de castravete,...
Cele doua felii de paine la taiem pe jumatate si cu un pahar cu gura mai larga decupam cercuri cu cate doua urechiuse. Ungem feliile de paine cu unt si peste ele asezam feliile de cascaval Apetito de la Delaco, cate una pentru fiecare.
Taiem maslina feliute, mai apoi patratele si facem ochii....
Sandvis Gargarita
Ungem felia de paine cu branzica fina de la Delaco, eu asta am avut, dar mergea mai bine cascaval, punem felia de parizer decupata cu 6 cerculete. Acestea le umplem cu cerculete facute din rosie, ii facem piciorusele si capsorul din masline. Pofta buna!
Sandvis usor
Taiem chifla pe din doua, ungem ambele parti cu crema de branza, asezam pe prima jumatate cubulete de branza si betisoare de castravete sub forma de raze, iar in mijloc o feliuta de rosie. Pe cealalta jumatate presaram salata taiata fideluta. Le unim si papam. Foarte gustos.
Sandvis delicios
Felia de paine am taiat-o pe jumatate. Pe una dintre ele am asezat frunza de salata, apoi chiftelele, branza topita si la urma rosia. I-am pus capacul ( cealalta felie de paine) si l-am savurat cu placere. Chiar a fost delicios.
Sandvis pufos
Am taiat chifla pe din doua, am uns fiecare parte cu branzica pufoasa de la Delaco si am ornat cu rosii si castraveti. Simplu, delicios si hranitor.
Sandvis cu muschiulet si "Ceva foarte fin"
Am taiat chiflele pe din doua, le-am uns cu Ceva fin de la Delaco, am asezat pe fiecare cate doua feliute de muschi, le-am pus caciula si le-am mancat. La mine au fost de pranz, la foamea mea au mers super.
Sandvis cu cascaval si salam
Sandvis clasic: pui felia de paine, apoi salamul si cascavalul, acoperi cu cealalta felie de paine, iar deasupra mot cu rosia si ardeiul. Eu le-am decupat cu o forma cerc, pentru efect, intra mai bine. Pofta buna!
Sandvis cu branza topita
Feliile de graham le-am uns cu cate o jumatate de cub de branza topita (mi-ar fi placut cu crema de branza dar era lipsa la magazin), iar peste am pus felii de rosii si felii taiate din triunghiurile de branza. Am rupt doua frunze mici de busuioc din vaza si gata, am mancat cu pofta.
Minisandvisuri cu cascaval si sunca
Taiem painea, cascavalul, parizerul patratele de 3 x 3 cm si le suprapunem cum dorim. Deasupra asezam legume: felii de rosii, de castraveti, de ardei, dupa gust. Le putem prinde cu o scobitoare sau ungem painea cu unt. Simplu si gustos. Pofta buna.
Monstri sandvis
Decupam din felia de paine doua cercuri cu acelasi diametru ca cel al salamului. La fel procedam si cu feliile de branza topita Apetito. Peste cercul din paine il asezam pe cel din branza, iar deasupra pe cel din salam din care decupam un triunghi. Ochii ii facem din feliute mici de castravete,...
Sandvis Hello Kitty
Cele doua felii de paine la taiem pe jumatate si cu un pahar cu gura mai larga decupam cercuri cu cate doua urechiuse. Ungem feliile de paine cu unt si peste ele asezam feliile de cascaval Apetito de la Delaco, cate una pentru fiecare. Taiem maslina feliute, mai apoi patratele si facem ochii....