dicarmencitta1957

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 15.02.2010

RETETE72
PRIETENI19
Retete / Peste

Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras.

In Crap / Caras la 20 Mai 2010

Curatam si spalam cartofii,apoi ii vom pune in tava yena, ii vom asezona cu condimentele mai sus mentionate(fiecare pune ce condimente doreste).Vom baga tava la cuptor pentru 50 de minute.Dupa 50 de minute scoatem tava si vom pune 200 gr de cascaval delaco ras.Mai bagam tava pentru inca 10 minute...

Scrumbie cu cartofi taranesti in vas roman

In Peste la 14 Mai 2010

Curatam cartofii,ii taiem cubulete,ii asezam in vasul roman cu capac,adaugam condimentele dorite(eu pun boia de ardei dulce,tarhon uscat si rozmarin uscat,sare si piper roz proaspat macinat.Bagam vasul cu cartofi la cuptor pentru cel putin 60 de minute si foarte important este sa aiba capac...

File de salau cu paste Barilla.

In Salau la 20 Apr 2010

Spalam fileul de salau si apoi il vom pune pe servetele absorbante sa se scurga de surplusul de apa.Pregatim o tigaie de teflon cu 50 gr de unt,in care vom praji fileul.Fileul se prajeste in unt cate 2 minute pe fiecare parte.Dupa ce l-am prajit il vom pune pe servetele absorbante ca sa se scurga...

File de crap cu sos salsa si ciuperci.

In Crap / Caras la 9 Mar 2010

Fileul de crap se spala si se pune intr-o tava de yena.Pestele il dam bine cu ulei de masline extravirgin,adaugam si cescuta de vin alb,apoi punem ce condimente ne plac mai mult.Eu am pus un praf de sare,un praf de piper roz care este mai putin iute,un praf de nucsoara,rozmarin si tarhon verde...

Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.

In Peste la 24 Feb 2010

Pregatim medalionul de rechin, il spalam in mai multe ape si il vom pune intr-o tava yena la cuptor bine captusit cu niste boabe de struguri negri si albi si feliute de mar verde si lamaie.Acest rechin il vom pune la cuptor pentru 30 de minute cel putin.Separat facem salata.Orezul dupa ce a...

Somon cu cartofi prajiti si salata rucola.

In Somon la 24 Feb 2010

Dupa ce am spalat si curatat pestele il bagam la cuptor, pentru 30 de minute.intr=o tava de yena.Daca tava nu are capac putem pune o folie de aluminiu,este foarte important ca somonul sa se faca in abur. Dupa 20 de minute scoatem tava din cuptor si dam la o parte capacul sau folia de aluminiu...

File de peste in sos de smantana si coniac.

In Crap / Caras la 20 Feb 2010

Se spala bine fileurile, se portioneaza,le dam cu mustar si sare,piper le punem pe o farfurie.Incingem 2 linguri de unt in tigaie de teflon si apoi adaugam feliile de file pentru prajit(eu le-am prajit cam 1 minut pe o parte si 1 minut pe partea cealalta). Le scoatem si le punem intr-o tava de...

Crap la cuptor cu orez si plante aromatice.

In Crap / Caras la 20 Feb 2010

Mod de preparare: Orezul se spala bine in cateva ape si apoi il punem la fiert conform cu indicatiile de pe punga de orez.In apa in care fierb orezul pun 2 linguri de unt,un praf de vegeta,un praf de curry,un praf de rozmarin si o mana de dovleac razuit(100 gr).Se stie ca la cantitatea de orez,...

Crap cu mamaliguta si ciupercute umplute.

In Peste la 16 Feb 2010

Se curata crapul de solzi, se taie in felii si se aseaza intr-o tava de yena. Taiem ceapa solzisori si o punem peste peste, apoi adaugam si 2 linguri de ulei de masline extravirgin cu lamaie. Potrivim de sare, piper si ce condimente dorim sa punem si la urma adaugam si 2 foi mici de dafin si o...

Cozi de creveti cu orez simplu fiert.

In Peste la 16 Feb 2010

Spalam creveti cu un jet de apa rece si apoi in punem in apa,clocotita sa fiarba cateva minute.In aceasta apa am pus vegeta o lingurita si 2 linguri de unt.Dupa ce i-am scos de la fiert pe un platou, ii vom lasa sa se raceasca putin.Peste cateva minute ei vor fi tocmai buni de curatat. Eu am...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]