dakris

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 23.01.2012

RETETE156
PRIETENI150
Retete / Pizza

Paine cu lapte si susan

In Piine la 16 Mai 2012

Faina am cernut-o intr-un castron incapator si am facut in mijloc o gropita in care am pus laptele caldut si restul ingredientelor. Am framantat si am lasat la dospit cca 30 min. Pe planseta infainata am mai framantat o data aluatul pe care l-am impartit in 7 parti egale din care am format 7...

Pizza cu ton

In Pizza la 16 Mai 2012

Zaharul si drojdia le dizolvam in laptele caldut si le adaugam peste faina alaturi de restul ingredientelor. Amestecam bine,framantam aluatul astfel rezultat si il lasam la dospit cca 30 min, de preferat la loc caldut. Intr-o tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt asezam aluatul intins...

Paine cu lapte

In Piine la 18 Feb 2012

Am facut o maia/plamadeala astfel: intr-un castronel am tunat putin lapte caldut in care am pus drojdia, zaharul si 2 linguri faina. Am amestecat si le-am lasat vreo 15 min sa se umfle. Faina am cernut-o, am pus-o intr-un castron, am facut in mijloc un "cuib" in care am turnat restul...

Pizza

In Pizza la 16 Feb 2012

Zaharul si drojdia le dizolvam in laptele caldut si le adaugam peste faina alaturi de restul ingredientelor. Amestecam bine, framantam aluatul astfel rezultat si il lasam la dospit cca 30 min. Cand aluatul este crescut il intindem cu facaletul si il asezam in tava in care am asezat, in...

Chifle

In Piine la 15 Feb 2012

Intr-un castronel cu putina apa calduta dizolvam drojdia si amestecam impreuna cu 2-3 linguri faina. Lasam la loc cald sa creasca cca 15 min. Peste faina cernuta adaugam maiaua obtinuta anterior, sarea, si apa calduta. Framantam si lasam la loc cald pana aluatul isi dubleaza volumul. AA...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 07.06.2013

Dulceata de nuci verzi

publicat la 01.06.2013

Tort Arici

publicat la 04.04.2013

Mancare de spanac

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Masa, chiuveta si dulapurile sunt mereu pline de vase murdare. Le pui deasupra cate un strat consistent de sare, sa nu se strice, si ai rezolvat problema. Le speli saptamana viitoare.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]