dakris

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 23.01.2012

RETETE156
PRIETENI150
Retete / Conserve

Ardei pentru umplut, in saramura

In Conserve la 21 Sep 2012

Ardeii se curata de cotoare, seminte si nervuri, se spala, se pun la scurs, se presara sare pt muraturi in fiecare si se mentin in acest fel 24 ore pana se inmoaie. Sucul rezultat se varsa in borcanele in care se aseaza ardeii si se completeaza cu saramura (1 lingura sare pt muraturi la 1 l apa)....

Gogosari in otet

In Muraturi la 30 Aug 2012

Gogosarii se curata de seminte, se spala si se taie la dimensiunea dorita. Morcovii si telina se decojesc, se spala si se taie felii.Hreanul se curata, se spala si se taie bucatele de 2-3 cm.  Intr-o cratita se face o solutie din otet, apa, sare si zahar, peste care adaugam boabe de...

Pasta de ardei

In Conserve la 30 Aug 2012

Ardeii se trec prin masina de tocat ori se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie. Se pun intr-o cratita incapatoare cu sare si se fierb 2 ore la foc mic. Se amesteca de mai multe ori pe timpul fierberii sa nu se lipeasca de cratita. Pasta rezultata se pune in borcane de 370 ml, se capseaza...

Castraveti in otet (bulgaresti)

In Muraturi la 30 Aug 2012

In fiecare borcan se pun: 1 lingurita cu varf sare pt muraturi, 1 lingurita cu varf zahar, 1/3 lingurita piper boabe, 1 frunza de dafin mica, 4-5 linguri otet (dupa gust), marar uscat, 5-6 rondele morcov, 1-2 rondele ceapa, 8-9 castraveti, apa pana la filet. Se capseaza borcanele si se...

Vinete si ardei in suc de rosii, pt iarna

In Conserve la 19 Aug 2012

Vinetele se decojesc cu ajutorul curatitorului de legume, se spala, se taie cubulete, se sareaza si se lasa intr-o strecuratoare la scurs. Cat se scurg vinetele, spalam ardeii si le scoatem samburii si ii taiem felii ori cubulete, dupa preferinta. Pregatim 2 tigai cu strat antiaderent, una...

Fasole galbena la congelator, pt iarna

In Conserve la 16 Iul 2012

Fasolea se curata, taindu-i capetele, se spala bine, se taie la dimensiunea dorita. Intr-o oala se pune apa, cand incepe sa fiarba se adauga fasolea si se mentine 5 min pe foc. Se scurge si se lasa la racit, apoi se pune in pungi, portionandu-se dupa necesitati si se introduce in congelator....

Pasta de leustean pt iarna

In Conserve la 12 Iun 2012

Alegem leusteanul cat sa ramanem doar cu frunzele :). Le spalam bine si le lasam intr-o strecuratoare sa se zvinte. Dupa ce s-a uscat, il punem in robotul de bucatarie impreuna cu uleiul si sarea si il maruntim pana devine o pasta. Se varsa intr-un borcan de 400 g spalat si uscat si, deasupra se...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 07.06.2013

Dulceata de nuci verzi

publicat la 01.06.2013

Tort Arici

publicat la 04.04.2013

Mancare de spanac

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Tu stai asa de mult in casa, incat de multe ori trupele SWAT vor interveni gândindu-se ca ai fost luat ostatic.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]