publicat la 05.05.2017
publicat la 07.04.2017
publicat la 04.04.2017
De astăzi eşti aproape miliardar, dar dacă nu crezi în Hohoscop, statutul ăsta poate dura mult şi bine. Dacă peste o săptămână eşti tot “aproape”, e numai vina ta.
Bucataras.ro
[email protected]
Iahnie de fasole
Curatam ceapa si morcovul. Intr-o oala, punem uleiul la incins. Adăugăm ceapa tocata si morcovul ras si lasam legumele sa se caleasca 5 min. Punem peste legume 500 ml apa si le lasam sa fiarbă pana se înmoaie. Adăugăm fasolea, rosiile si apa cât sa le acopere....
Mancare de cartofi cu masline
Curatam, spalam si tăiem cartofii cuburi. Ceapa o curatam, spalam si o tăiem. Intr-o cratiță, punem uleiul la incins si calim ceapa cca. 5 min. Adăugăm cartofii si acoperim totul cu apa. Cand sunt aproape fierti, adaugam rosile si măsline si lasa sa fiarbă inca...
Desert placinte cu mere calite
Cernem faina. O punem intr-un castron si o amestecam cu drojdia si sarea. Adăugăm apa călduță treptat si framantam. Adăugăm si uleiul treptat si framantam un aluat elastic si nelipicios. Acoperim vasul cu un prosop si il lasam intr-un loc cald. Curatam merele, le spalam si le radem....
Desert negresa de post cu banane
Dam drumul la cuptor. Topim cele 200 g zahar si tapetam peretii tavii. Tăiem bananele rondele si le punem peste zaharul topit. Intr-un castron punem apa si zaharul si mixam pana ce acesta din urma se topeste. Adăugăm si restul ingredientelor si omogenizam totul. ...
Salata de cartofi
Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare, cca. 30 min sau până intra furculița usor in ei. După ce au fiert, îi lasam sa se răcească, ii curatam si taiem cubulete. Ceapa o curatam, spalam si o tăiem solzisori. Tăiem castraveți...