claudiaO

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 22.11.2013

RETETE200
PRIETENI135
Retete / Mancaruri cu carne

Sarmalute cu carne de porc si afumatura

In Porc la 13 Noi 2014

Crnea am ales-o de la piata bucata si mi-au tocat-o pe loc. Varza o clatim putin in apa rece si alegem frunzele. Curatam ceapa si o punem la calit in ulei incins pana devine translucida; adaugam orezul spalat in cateva ape si punem o jumatate de cana cu apa peste el ca sa se inmoaie....

Pulpe de pui cu vin la cuptor

In Pui la 12 Noi 2014

Luam pulpele si le curatam de eventualele pene si pielite. Stropim cu putin ulei tava, apoi ungem pulpele si le asezam in tava; presaram sare si mirodenii pe toate partile, adaugam vinul si acoperim cu o folie de aluminiu. Dam la cuptor pt cca 40 minute, apoi indepartam folia si mai lasam in...

Ficatei cu usturoi si smantana

In Ficat la 26 Iun 2014

Ficateii de pui ii spalam cu grija si taiem in 2 bucatile mai mari. Punem uleiul in tigaie si calim putin 4 catei de usturoi zdrobiti cu latul cutitului. Adaugam ficateii si ii inabusim putin, apoi turnam vinul si lasam pe foc pana scade lichidul. Presaram sare si piper. Scoatem ficatii cand...

Pui dulce-acrisor cu ananas

In Pui la 28 Apr 2014

Taiem pieptul de pui in bucatele mici; asezonam cu sos de soia si lasam cca 15 minute sa se marineze. Batem un ou si amestecam cu bucatelele de pui.Punem uleiul la incins intr-un tuci; dam bucatelele de pui prin malai si prajim in uleiul incins pana devin aurii. Le scoatem pe hartie absorbanta....

CURRY DE PUI CU GARNITURA DE OREZ

In Pui la 7 Apr 2014

Pieptul de pui il spalam, indepartam pielea si il taiam in bucatele mici. Ardeiul il curatam si il taiem fasii,ceapa o curatam si o taiem solzi,iar morcovul il curatam, spalam si il taiem betisoare. Punem la incins 2 linguri de ulei si calim puiul pe toate partile, pana se albeste usor, apoi...

Ciolan copt impanat

In Porc la 5 Apr 2014

Pregatim ciolanul: il spalam si il stergem bine, apoi il ungem cu ulei pe toate partile. Il gaurim in mai multe locuri cu varful unui cutit si il impanam cu usturoi si bucatele de carnat afumat. Presaram bine pe toate partile cu piper si cimbru, apoi asezam ciolanul in vasul roman, tinut de...

Ostropel de pui cu piure de cartofi

In Pui la 31 Ian 2014

Punem uleiul la incins si asezam bucatile de pui usor sarate sa se rumeneasca putin pe toate partile; cand sunt gata rumene, punem 4 catei de usturoi zdrobiti grosier cu lama cutitului si calim putin, apoi punem cca 3 cani de apa; punem un capac si lasam sa clocoteasca vreo 10 minute, apoi punem...

Iahnie de fasole cu afumatura, reteta traditionala pentru o masa delicioasa in familie

In Porc la 9 Dec 2013

Cum se prepara Iahnie de fasole cu afumatura, reteta traditionala pentru o masa delicioasa in familie: Alegem fasolea si o punem la fiert in apa - schimbam vreo 3 ape, dupa care o punem in oala minune sa fierba impreuna cu coasta portionata cca 1 ora - acum na..in functie de fasole :P Dupa...

Afisate 31 - 38 din 38 retete    

Postari recente

publicat la 25.01.2021

SHAKSUKA

publicat la 09.02.2020

Aperitiv bilute fantezie

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Surprinzător, azi nu enervezi pe nimeni. Ceva e în mare neregulă. Poate şi pentru că Marte e în porumb.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]