claudiaO

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 22.11.2013

RETETE200
PRIETENI135
Retete / Bauturi

Vin fiert aromat

In Bauturi la 7 Feb 2020

Punem vinul in trun ibric, adaugam zaharul, zaharul vanilat, condimentele (scortisoara rupta bucati ,cuisoarele si condimentele  Kamis), marul si portocala. punem pe foc pana clocoteste, amestecand sa nu dea spuma pe afara. Fierbem vreo 2-3 minute si puem servi.

Tuica fiarta

In Bauturi la 18 Noi 2014

Tuica  o punem in ibric, adaugam piperul boabe si zaharul si punem la foc mic sa dea in clocot . Dupa ce incepe sa fiarba eu o tin usor deasupra flacarii sa mai clocoteasca odata, ca sa prinda o culoare usor galbuie. Se toarma in recipient de lut si se serveste cu pofta...pentru unii:)

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 25.01.2021

SHAKSUKA

publicat la 09.02.2020

Aperitiv bilute fantezie

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Patru drumuri la atelier cu televizorul în spate doar ca să afli că, de fapt, ţi-au tăiat cablul? E tardiv să verifici dacă nu cumva ţi-ai pus şosetele invers.

 
 
 

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]