cec

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 22.10.2010

RETETE80
PRIETENI6
Retete / Mancaruri cu carne

Varza 'creata' umpluta

In Mancaruri cu carne la 3 Dec 2011

Calim ceapa tocata marunt impreuna cu orezul si cu zarzavatul, potrivim de sare si piper. Spalam varza, eventual, indepartam frunzele vestejite si vedem cam cum se desfac foile, ca sa avem idee cam cat timp o vom opari. O oparim cateva minute, apoi o scurgem, o lasam sa se raceasca, apoi ii...

Varza calita

In Porc la 21 Iul 2011

Am curatat si spalat legumele, kaizerul l-am taiat bucati. Am pus de-am calit kaizerul , timp in care am tocat ceapa, apoi am adaugat-o in cratita peste kaizer. Am dat morcovul pe razatoarea cu ochiuri mici si l-am pus si pe el in cratita si am amestecat. Am taiat si ardeii si i-am pus si pe ei...

Rulada de pui

In Pui la 17 Mai 2011

 am facut doua omlete cu ciuperci si morcov (am calit ciupercile taiate destul de marunt, am adaugat si morcovul si dupa ce s-au inmuiat am adaugat ouale batute cu sare)  am taiat si batut pieptul, i-am condimentat (sare, piper), am feliat mozzarella  am luat cate o bucata de...

Friptura de miel

In Oaie la 5 Mai 2011

Din usturoi, sare, piper si ierburi se face un mujdei cu 3 linguri de ulei, cu care se unge fiecare bucata de carne, se pun bucatile de miel in tava si se toarna vinul si apa. Se acopera cu folie si se da la cuptor la temp medie timp de o ora, apoi se da folia la o parte si se rumeste friptura...

Racituri (piftii)

In Porc la 4 Ian 2011

picioarele de porc se trec prin flacara, se înlatura unghiile, se taie in bucati, se spala si se oparesc picioarele si ciolanul de porc se fierb in apa rece cu sare cat sa le acopere de 4-5 degete (sau mai corect spus le punem apa de 3 ori cantitatea carnii ex 500g carne =1,500l apa)....

Friptura aromata de porc

In Porc la 4 Ian 2011

Intr-o cratita mai mult inalta decat lata, am pus carnea si-am turnat moare, dar fara s-o acopar, apoi am lasat-o sa fiarba cam jumatate de ora (am si intors-o de vreo 2 ori) Dupa ce s-a racit putin, am condimentat-o cu boia, piper, nucsoara. Am pus carnea intr-o alta cratita, mai lata,...

Cotlet cu legume la cuptor

In Porc la 4 Ian 2011

Am condimentat carnea cu: sare, piper, putina nucsoara si maghiran in tava am pus legumele taiate am pus carnea peste legume si am introdus in cuptor dupa 1h de stat la 180°C, am scos tava din cuptor am intors carnea, apoi am bagat-o iar la cuptor avind grija sa ridic temp....

Chec carne

In Mancaruri cu carne la 4 Ian 2011

Taiem morcovii si ceapa marunt si ii punem la calit cu ulei (puteti adauga si dovlecei, ceapa verde sau ciuperci) Apoi adaugam salamul taiat bucatele, usturoiul taiat marunt si cimbru Carnea se amesteca cu ketchup, oua si pesmet Adaugam legumele calite si punem compozitia intr-o forma...

Snitele umplute

In Pui la 9 Dec 2010

Am feliat pieptul de pui si am batut cu ciocanul de snitele, apoi am condimentat. Am pregatit feliile de  sunca si cascaval. In fiecare felie de pui batuta am aseazat cascaval, sunca si cascaval,apoi am impachetat (pliat) . Am dat snitelele astfel umplute prin oua (batute in prealabil ca pt...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 16.03.2013

Tort 8 martie

publicat la 15.03.2013

Tort inima

publicat la 03.12.2011

Tort cu o fetita rugandu-se

 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]