publicat la 29.04.2019
publicat la 22.04.2017
publicat la 22.04.2017
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza cu salam si branza
Se lasa aluatul sa se dezghete la temperatuta camerei.Cand este dezghetat se intinde intr-o tava.Se pune ketchup apoi se pune salamul semenic,salamul ardelenesc,cascavalul ras,ardeii rondele si branza de vaca gramajoare pe mijloc si pe margini.Pe margini se ruleaza un pic.Se da la cuptorul...
Pizza cu pastrama de vita,ciuperci si dovlecel
Se amesteca faina cu sarea si drojdia intr-un bol incalzit.Se face o adancitura in mijloc si se pune apa calduta si uleiul de masline .Se amesteca cu mana pana se obtine un aluat moale.Se framanta aluatul pana devine uniform si elastic.Se lasa aluatul sa dospeasca la loc caldut .Se incalzeste...
Pizza cu sunca,pastrama de vita si ou
Se amesteca faina cu sarea si drojdia intr-un bol incalzit. Se face o adancitura in mijloc si se pune apa calduta si uleiul de masline .Se amesteca cu mana pana se obtine un aluat moale. Se framanta aluatul pana devine uniform si elastic. Se lasa aluatul sa dospeasca la loc caldut .Se incalzeste...
Pizza Canibale
Se cerne faina alba se pune drojdia uscata,apa putina sare si se framanta un aluat la care se mai adauga si uleiul de masline.Se lasa la dospit. Cand a dospit se intinde aluatul intr-o foaie subtire si se pune in tava.Peste aluatul din tava se pune ketchup ,ardeiul gras taiat rondele,se aseaza...
Pizza mea cu pui
Se bate oul cu branza de vaca,se adauga taratele de ovaz,taratele de grau si amidonul si se amesteca bine.Se adauga jumatate de plic de drojdie uscata,sare ,piper si oregano.Se pune intr-o tava hartie de copt ,se pune amestecul care e putin lichid si se da la cuptor incalzit pentru 7...
Pizza cu muschiulet afumat si crenvusti
Intr-un vas punem faina alba,facem o adancitura si punem drojdia maruntita,o lingurita de zahar si una de sare si apa calduta 100 ml si lasam sa se dizolve drojdia .Apoi amestecam cu faina si cu restul de apa,2 linguri de ulei de masline, pana obtinem un aluat elastic .Lasam la...
Paine de casa ca la Botosani
Se cerne faina intr-un vas adanc. Facem loc la mijloc unde punem drojdia inmuiata cu 100 gr de zahar si 100 ml de lapte caldut, dupa care lasam o jumatate de ora la crescut. Adaugam 2 oua , 100 gr zahar, sarea si incepem sa framantam adaugand cate putina apa calduta pana cand se...
Minipizza din foitaj
Aluatul de foitaj se dezgheata la temperatura camerei.Se intinde pe masa.Peste aluat se pune pasta de rosii ,se presara busuioc si oreganoSunca se taie felii subtiri si cascavalul se taie felii sau se rade .Se aseaza frumos feliile de sunca presata si peste se pune cascavalul felii subtiri sau...
Mini pizza in foitaj
Aluatul de foietaj se lasa sa se dezghete la tamperatura camerei,apoi se pune pe masa cu faina si se taie rotunde cu un pahar sau patrate.toate celelalte ingrediente se taie .Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pun bucatile de foitaj se pune ketchup,busuioc,oregano si se pune...