
publicat la 24.05.2013
publicat la 18.02.2013
publicat la 26.11.2012
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Coltunasi cu branza
Intr-o oala incapatoare punem apa la fiert cu cateva picaturi de ulei si sare. Facem un aluat din oua, apa si sare. Pe blatul de lucru infainat intindem o foaie subtire din aluat Taiem cercuri din care vom forma coltunasi Cercul de aluat se pune in forma ,se adauga o lingura din...
Penne cu pesmet
incep prin a pune o oala cu apa la fiert in care am adaugat un strop de sare si 2 linguri de ulei, cand apa fierbe adaug pennele si fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. intr-o tigaie incapatoare topesc untul adaug pesmetul pe care il rumenesc usor, mare grija sa nu se arda dupa ce...