Retete prezentate pe intelesul tuturor
Friptură de vită în sos de roşii la presiune
Data:22.06.2011În oala sub presiune, se pun 2-3 linguri de ulei de măsline şi se prăjesc bucăţile de carne... articol complet
Ciorbă de mânzat
Data:21.06.2011Carnea de mânzat se pune la fiert în oala sub presiune, în apă cu sare. După ce se spumează... articol complet
Salată bulgărească
Data:20.06.2011Ouăle se fierb tari. Ardeiul se taie fâşii subţiri. Roşiile se taie felii. Castraveţii se... articol complet
Prăjitură Kinder Pingui
Data:17.06.2011Peste una din foi se pune jumătate din cremă şi se întinde pe toată suprafaţa cu ajutorul... articol complet
Ciorbă de afumătură
Data:16.06.2011Se curăţă carnea de pe osul ciolanului şi se taie cubuleţe. Osul se pune la fiert împreună... articol complet
Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă afumată
Data:15.06.2011Cartofii se curăţă de coajă, se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare. Din... articol complet
Plachie de peşte
Data:14.06.2011Peştele se curăţă de solzi şi de intestine şi se spală foarte bine. Se taie în bucăţi... articol complet
Piept de gâscă cu sos de smântână
Data:13.06.2011Pieptul de gâscă se spală bine în apă rece şi se pune la fiert cu sare. După ce a fiert se... articol complet
Ciuperci cu sos de roşii şi usturoi
Data:10.06.2011Ciupercile se călesc în puţin ulei. Se pisează usturoiul şi se adaugă peste ciupercile... articol complet
Tort diplomat cu pişcoturi
Data:09.06.2011Se amestecă ouăle cu zahărul, se pun pe baie de apă la foc mic şi se bat cu telul până se... articol complet
Omletă de spanac cu smântână
Data:08.06.2011Spanacul se spală foarte bine cu apă rece. Apoi se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă să... articol complet
Pulpe de pui cu ciuperci şi caşcaval
Data:06.06.2011Pulpele de pui dezosate se taie cubuleţe. Cubuleţele se pun în cratiţă fără ulei şi se... articol complet
Pateuri cu ficăţei de pui
Data:03.06.2011Caşcavalul ras se amestecă cu smântâna, pătrunjelul tăiat mărunt şi se potriveşte de... articol complet
Friptură de curcan cu rozmarin
Data:02.06.2011Într-un vas termorezistent se pune ulei de măsline, apoi se aşează bucata de pulpă. Se... articol complet
Prăjitură cu ciocolată şi nucă
Data:01.06.2011Pe una din jumătăţile de blat se întinde crema amestecată cu ciocolata. Cealaltă jumătate... articol complet
Pizza "My special"
Data:31.05.2011Se prepară maiaua din zahăr, drojdie şi jumătate de cană de apă. Se lasă la dospit după... articol complet
Pulpe de pui pane la cuptor
Data:30.05.2011Ouăle se bat foarte bine cu sare, apoi se amestecă cu făina, laptele, piper şi busuioc până... articol complet
Mâncare de fasole boabe
Data:27.05.2011Boabele de fasole se spală şi se pun la fiert. După ce a început să fiarbă, se mai lasă 10... articol complet
Piept de pui umplut cu spanac
Data:26.05.2011Spanacul se spală bine, apoi se opăreşte în apă cu sare. Se scurge de apă şi se taie... articol complet
Varză călită cu afumătură
Data:25.05.2011Varza se taie şi se freacă cu sare.Ceapa se taie şi se căleşte în puţin ulei.Se adaugă... articol complet