Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Friptură de vită în sos de roşii la presiune

Data:22.06.2011

În oala sub presiune, se pun 2-3 linguri de ulei de măsline şi se prăjesc bucăţile de carne... articol complet

Ciorbă de mânzat

Data:21.06.2011

Carnea de mânzat se pune la fiert în oala sub presiune, în apă cu sare. După ce se spumează... articol complet

Salată bulgărească

Data:20.06.2011

Ouăle se fierb tari. Ardeiul se taie fâşii subţiri. Roşiile se taie felii. Castraveţii se... articol complet

Prăjitură Kinder Pingui

Data:17.06.2011

Peste una din foi se pune jumătate din cremă şi se întinde pe toată suprafaţa cu ajutorul... articol complet

Ciorbă de afumătură

Data:16.06.2011

Se curăţă carnea de pe osul ciolanului şi se taie cubuleţe. Osul se pune la fiert împreună... articol complet

Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă afumată

Data:15.06.2011

Cartofii se curăţă de coajă, se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare. Din... articol complet

Plachie de peşte

Data:14.06.2011

Peştele se curăţă de solzi şi de intestine şi se spală foarte bine. Se taie în bucăţi... articol complet

Piept de gâscă cu sos de smântână

Data:13.06.2011

Pieptul de gâscă se spală bine în apă rece şi se pune la fiert cu sare. După ce a fiert se... articol complet

Ciuperci cu sos de roşii şi usturoi

Data:10.06.2011

Ciupercile se călesc în puţin ulei. Se pisează usturoiul şi se adaugă peste ciupercile... articol complet

Tort diplomat cu pişcoturi

Data:09.06.2011

Se amestecă ouăle cu zahărul, se pun pe baie de apă la foc mic şi se bat cu telul până se... articol complet

Omletă de spanac cu smântână

Data:08.06.2011

Spanacul se spală foarte bine cu apă rece. Apoi se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă să... articol complet

Pulpe de pui cu ciuperci şi caşcaval

Data:06.06.2011

Pulpele de pui dezosate se taie cubuleţe. Cubuleţele se pun în cratiţă fără ulei şi se... articol complet

Pateuri cu ficăţei de pui

Data:03.06.2011

Caşcavalul ras se amestecă cu smântâna, pătrunjelul tăiat mărunt şi se potriveşte de... articol complet

Friptură de curcan cu rozmarin

Data:02.06.2011

Într-un vas termorezistent se pune ulei de măsline, apoi se aşează bucata de pulpă. Se... articol complet

Prăjitură cu ciocolată şi nucă

Data:01.06.2011

Pe una din jumătăţile de blat se întinde crema amestecată cu ciocolata. Cealaltă jumătate... articol complet

Pizza "My special"

Data:31.05.2011

Se prepară maiaua din zahăr, drojdie şi jumătate de cană de apă. Se lasă la dospit după... articol complet

Pulpe de pui pane la cuptor

Data:30.05.2011

Ouăle se bat foarte bine cu sare, apoi se amestecă cu făina, laptele, piper şi busuioc până... articol complet

Mâncare de fasole boabe

Data:27.05.2011

Boabele de fasole se spală şi se pun la fiert. După ce a început să fiarbă, se mai lasă 10... articol complet

Piept de pui umplut cu spanac

Data:26.05.2011

Spanacul se spală bine, apoi se opăreşte în apă cu sare. Se scurge de apă şi se taie... articol complet

Varză călită cu afumătură

Data:25.05.2011

Varza se taie şi se freacă cu sare.Ceapa se taie şi se căleşte în puţin ulei.Se adaugă... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]