Retete prezentate pe intelesul tuturor
Ruladă cu cremă de frişcă şi căpşuni
Data:24.05.2011Peste blatul rece se adaugă crema şi se rulează. articol complet
Tort cu brânză dulce şi fructe
Data:20.05.2011Peste blat se pune crema. Peste cremă se aşează fructele din compot scurse foarte bine.... articol complet
Prăjitură Delicia
Data:19.05.2011Peste blat se adaugă crema cu vişine şi se întinde uniform pe toată suprafaţa. articol complet
Trufe cu scorţişoară şi cacao
Data:18.05.2011Ciocolata se dă pe răzătoare. Frişca lichidă se fierbe cu scorţişoara, pe foc mic, apoi se... articol complet
Tăvălită cu cremă
Data:17.05.2011Când blatul s-a răcit, se taie în diferite forme, după care se taie fiecare formă pe... articol complet
Prăjitură cu cremă de brânză şi vişine din compot
Data:12.05.2011Blatul se taie pe jumătate pe verticală. Se însiropează prima foaie cu sucul din compot, se... articol complet
Friptură de vită cu cartofi la cuptor
Data:11.05.2011Se spală muşchiul de vită, se sărează şi se piperează. Într-o tavă unsă cu ulei, se... articol complet
Pilaf cu pipote de pui
Data:10.05.2011Se spală pipotele de pui şi se pun la fiert într-o oală cu apă şi sare. Dacă se formează... articol complet
Tiramisu cu ciocolată
Data:09.05.2011Pişcoturile se înmoaie în cafea, se alternează un strat de pişcoturi cu un strat de cremă... articol complet
Budincă de paste cu brânză
Data:06.05.2011Pastele se pun la fiert cu sare şi se fierb 10 minute la foc mic (se adaugă mai multă apă... articol complet
Tort cu mousse de ciocolată şi mousse de piersici
Data:05.05.2011Blatul se pune într-o formă de tort cu fundul detaşabil. Peste blat se toarnă mousse-ul de... articol complet
Urzici munteneşti
Data:04.05.2011E bine ca urzicile să nu fie bătrâne şi să fie roşii pe dosul frunzei. Se spală foarte... articol complet
Prăjitură Raluca cu foi de napolitană
Data:03.05.2011Peste una din foile doboş se adaugă jumătate din crema de capucino. Peste cremă se aşează... articol complet
Friptură de vită cu sos de roşii şi cartofi la cuptor
Data:02.05.2011Se spală muşchiul de vită, se porţioneaza în felii groase de 1,5-2 cm. Se sărează şi se... articol complet
Cozonac cu mac
Data:28.04.2011Se pune drojdia într-un lighean. Se freacă cu un pic de zahăr până se topeşte. Apoi se... articol complet
Pulpe de pui cu rozmarin şi suc de lămâie
Data:27.04.2011Fiecare pulpă de pui se crestează cu ajutorul unui cuţit şi se împănează cu frunze de... articol complet
Drob de miel cu carne de pasăre
Data:22.04.2011Pieptul de pasăre şi măruntaiele se spală bine până iese apa curată, se pun împreună la... articol complet
Cabanos cu caşcaval în aluat
Data:21.04.2011Se amestecă drojdia cu zahărul şi cu sarea până se înmoaie. Se adaugă făina, uleiul şi... articol complet
Eclere cu cremă de vanilie
Data:20.04.2011Apa cu uleiul se fierb, se adaugă făina şi se amestecă bine. Se ia de pe foc şi se adaugă... articol complet
Budincă de pere
Data:19.04.2011Se freacă gălbenuşurile cu 75 grame unt şi cu zahărul până se dizolvă zahărul. Se bat... articol complet