Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Ruladă cu cremă de frişcă şi căpşuni

Data:24.05.2011

Peste blatul rece se adaugă crema şi se rulează. articol complet

Tort cu brânză dulce şi fructe

Data:20.05.2011

Peste blat se pune crema. Peste cremă se aşează fructele din compot scurse foarte bine.... articol complet

Prăjitură Delicia

Data:19.05.2011

Peste blat se adaugă crema cu vişine şi se întinde uniform pe toată suprafaţa. articol complet

Trufe cu scorţişoară şi cacao

Data:18.05.2011

Ciocolata se dă pe răzătoare. Frişca lichidă se fierbe cu scorţişoara, pe foc mic, apoi se... articol complet

Tăvălită cu cremă

Data:17.05.2011

Când blatul s-a răcit, se taie în diferite forme, după care se taie fiecare formă pe... articol complet

Prăjitură cu cremă de brânză şi vişine din compot

Data:12.05.2011

Blatul se taie pe jumătate pe verticală. Se însiropează prima foaie cu sucul din compot, se... articol complet

Friptură de vită cu cartofi la cuptor

Data:11.05.2011

Se spală muşchiul de vită, se sărează şi se piperează. Într-o tavă unsă cu ulei, se... articol complet

Pilaf cu pipote de pui

Data:10.05.2011

Se spală pipotele de pui şi se pun la fiert într-o oală cu apă şi sare. Dacă se formează... articol complet

Tiramisu cu ciocolată

Data:09.05.2011

Pişcoturile se înmoaie în cafea, se alternează un strat de pişcoturi cu un strat de cremă... articol complet

Budincă de paste cu brânză

Data:06.05.2011

Pastele se pun la fiert cu sare şi se fierb 10 minute la foc mic (se adaugă mai multă apă... articol complet

Tort cu mousse de ciocolată şi mousse de piersici

Data:05.05.2011

Blatul se pune într-o formă de tort cu fundul detaşabil. Peste blat se toarnă mousse-ul de... articol complet

Urzici munteneşti

Data:04.05.2011

E bine ca urzicile să nu fie bătrâne şi să fie roşii pe dosul frunzei. Se spală foarte... articol complet

Prăjitură Raluca cu foi de napolitană

Data:03.05.2011

Peste una din foile doboş se adaugă jumătate din crema de capucino. Peste cremă se aşează... articol complet

Friptură de vită cu sos de roşii şi cartofi la cuptor

Data:02.05.2011

Se spală muşchiul de vită, se porţioneaza în felii groase de 1,5-2 cm. Se sărează şi se... articol complet

Cozonac cu mac

Data:28.04.2011

Se pune drojdia într-un lighean. Se freacă cu un pic de zahăr până se topeşte. Apoi se... articol complet

Pulpe de pui cu rozmarin şi suc de lămâie

Data:27.04.2011

Fiecare pulpă de pui se crestează cu ajutorul unui cuţit şi se împănează cu frunze de... articol complet

Drob de miel cu carne de pasăre

Data:22.04.2011

Pieptul de pasăre şi măruntaiele se spală bine până iese apa curată, se pun împreună la... articol complet

Cabanos cu caşcaval în aluat

Data:21.04.2011

Se amestecă drojdia cu zahărul şi cu sarea până se înmoaie. Se adaugă făina, uleiul şi... articol complet

Eclere cu cremă de vanilie

Data:20.04.2011

Apa cu uleiul se fierb, se adaugă făina şi se amestecă bine. Se ia de pe foc şi se adaugă... articol complet

Budincă de pere

Data:19.04.2011

Se freacă gălbenuşurile cu 75 grame unt şi cu zahărul până se dizolvă zahărul. Se bat... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]