Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Mâncărică de bame

Data:21.10.2011

Se călesc bamele în ulei timp de maxim 10 minute şi se pune un praf sare. În acest timp... articol complet

Trufe albe

Data:20.10.2011

Ciocolata, frişca lichidă şi nuca se pun pe baie de apă, până se topeşte ciocolata. Se... articol complet

Roşii cu pulpă de curcan

Data:19.10.2011

Pulpa de curcan se taie cubuleţe şi se căleşte în puţin ulei de măsline. Când carnea a... articol complet

Brioşe cu cremă de lămâie

Data:18.10.2011

Se preîncălzeşte cuptorul la 175 grade. Făina se amestecă cu praful de copt şi coaja de... articol complet

Friptură de pui la presiune cu suc de roşii şi ciuperci

Data:17.10.2011

Pulpele se călesc împreună cu ciupercile în puţin ulei de măsline. Când carnea de pui s-a... articol complet

Cartofi prăjiţi la cuptor

Data:14.10.2011

Cartofii se curăţă de coajă, se spală cu apă rece, apoi se taie în felii nu foarte groase.... articol complet

Ardei copţi în oţet

Data:13.10.2011

Ardeii se coc şi, după ce se răcesc, se curăţă de coajă şi de seminţe. Se pun în... articol complet

Peşte cu ardei copt

Data:12.10.2011

Roşiile se coc şi se lasă să se răcească. Se curăţă de coajă şi se strivesc cu... articol complet

Brioşe tiramisu

Data:11.10.2011

Făina se amestecă cu praful de copt şi sarea. Laptele se încălzeşte într-un vas împreună... articol complet

Ficăţei de pui cu struguri

Data:10.10.2011

Ficăţeii se spală cu apă rece şi se taie pe jumătate.  Se încălzeşte untul în... articol complet

Ghiveci de legume

Data:07.10.2011

Ceapa şi morcovii se taie cubuleţe, iar morcovii se taie rondele şi se călesc împreună în... articol complet

Tartă cu struguri

Data:06.10.2011

Cele 2 ouă se bat cu 60 g zahăr, până se întăresc. Se adaugă treptat cele 60 g făină,... articol complet

Pateuri cu piept de pui şi caşcaval

Data:05.10.2011

Caşcavalul ras se amestecă cu smântâna şi pătrunjelul tocat. Se adaugă sare dacă este... articol complet

Chifteluţe din piept de pui

Data:04.10.2011

Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat. Ceapa şi cartoful se curăţă şi se dau şi ele... articol complet

Somn pane

Data:03.10.2011

Somnul se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se taie rondele. Se... articol complet

Ardei umpluţi cu ciuperci

Data:30.09.2011

Morcovul, ţelina şi ceapa se taie cubuleţe. Se călesc în puţin ulei. Se adaugă orezul... articol complet

Baby hering în sos de bere

Data:29.09.2011

Peştele se eviscerează, se spală cu apă rece şi apoi se fac fileuri. Separat se bat ouăle,... articol complet

Prăjitură cu pere şi nucă

Data:28.09.2011

Făina se cerne într-un castron, se adaugă untul topit la temperatura camerei, 150 g nucă... articol complet

Pere fierte în vin cu sos de ciocolată

Data:27.09.2011

Apa, zahărul şi vinul se fierb împreună. Se adaugă sucul şi coaja rasă de la portocală... articol complet

Somn cu legume la cuptor

Data:26.09.2011

Peştele se curăţă şi se taie rondele. Se presară cu sare şi se lasă să stea 30 de... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]