Retete prezentate pe intelesul tuturor
Mâncărică de bame
Data:21.10.2011Se călesc bamele în ulei timp de maxim 10 minute şi se pune un praf sare. În acest timp... articol complet
Trufe albe
Data:20.10.2011Ciocolata, frişca lichidă şi nuca se pun pe baie de apă, până se topeşte ciocolata. Se... articol complet
Roşii cu pulpă de curcan
Data:19.10.2011Pulpa de curcan se taie cubuleţe şi se căleşte în puţin ulei de măsline. Când carnea a... articol complet
Brioşe cu cremă de lămâie
Data:18.10.2011Se preîncălzeşte cuptorul la 175 grade. Făina se amestecă cu praful de copt şi coaja de... articol complet
Friptură de pui la presiune cu suc de roşii şi ciuperci
Data:17.10.2011Pulpele se călesc împreună cu ciupercile în puţin ulei de măsline. Când carnea de pui s-a... articol complet
Cartofi prăjiţi la cuptor
Data:14.10.2011Cartofii se curăţă de coajă, se spală cu apă rece, apoi se taie în felii nu foarte groase.... articol complet
Ardei copţi în oţet
Data:13.10.2011Ardeii se coc şi, după ce se răcesc, se curăţă de coajă şi de seminţe. Se pun în... articol complet
Peşte cu ardei copt
Data:12.10.2011Roşiile se coc şi se lasă să se răcească. Se curăţă de coajă şi se strivesc cu... articol complet
Brioşe tiramisu
Data:11.10.2011Făina se amestecă cu praful de copt şi sarea. Laptele se încălzeşte într-un vas împreună... articol complet
Ficăţei de pui cu struguri
Data:10.10.2011Ficăţeii se spală cu apă rece şi se taie pe jumătate. Se încălzeşte untul în... articol complet
Ghiveci de legume
Data:07.10.2011Ceapa şi morcovii se taie cubuleţe, iar morcovii se taie rondele şi se călesc împreună în... articol complet
Tartă cu struguri
Data:06.10.2011Cele 2 ouă se bat cu 60 g zahăr, până se întăresc. Se adaugă treptat cele 60 g făină,... articol complet
Pateuri cu piept de pui şi caşcaval
Data:05.10.2011Caşcavalul ras se amestecă cu smântâna şi pătrunjelul tocat. Se adaugă sare dacă este... articol complet
Chifteluţe din piept de pui
Data:04.10.2011Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat. Ceapa şi cartoful se curăţă şi se dau şi ele... articol complet
Somn pane
Data:03.10.2011Somnul se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se taie rondele. Se... articol complet
Ardei umpluţi cu ciuperci
Data:30.09.2011Morcovul, ţelina şi ceapa se taie cubuleţe. Se călesc în puţin ulei. Se adaugă orezul... articol complet
Baby hering în sos de bere
Data:29.09.2011Peştele se eviscerează, se spală cu apă rece şi apoi se fac fileuri. Separat se bat ouăle,... articol complet
Prăjitură cu pere şi nucă
Data:28.09.2011Făina se cerne într-un castron, se adaugă untul topit la temperatura camerei, 150 g nucă... articol complet
Pere fierte în vin cu sos de ciocolată
Data:27.09.2011Apa, zahărul şi vinul se fierb împreună. Se adaugă sucul şi coaja rasă de la portocală... articol complet
Somn cu legume la cuptor
Data:26.09.2011Peştele se curăţă şi se taie rondele. Se presară cu sare şi se lasă să stea 30 de... articol complet