Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Super prăjitura

Data:10.08.2011

Smântâna se amestecă cu ouăle. Untul se topeşte. Tava suficient de înaltă (de 8 - 10 cm)... articol complet

Mâncare de mazăre

Data:09.08.2011

Mazărea se curăţă din păstăi. Ceapa curăţată se taie mărunt şi se căleşte în puţin... articol complet

Piept de pui umplut cu kaizer şi caşcaval la grătar

Data:08.08.2011

Pieptul de pui se taie în fileuri subţiri. Se presară sare şi piper. Pe jumătate de fileu se... articol complet

Prăjitură cu vişine şi blat de ciocolată

Data:05.08.2011

Blatul rece se taie în două pe lungime. Se pune umplutura de frişcă peste jumătate din blat.... articol complet

Ciuperci umplute cu branză de vacă

Data:04.08.2011

Se curăţă ciupercile şi se spală bine. Picioarele ciupercilor se scot, se toacă mărunt şi... articol complet

Cartofi cu pulpă de curcan la cuptor

Data:03.08.2011

Mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt se amestecă cu cimbru, sare, piper şi ulei.  Prin... articol complet

Salată grecească

Data:02.08.2011

Se pregăteşte dressing-ul din ulei de măsline, suc de lămâie, sare şi piper, după gust.... articol complet

Mâncare de spanac cu roşii

Data:01.08.2011

Roşiile decojite se dau la robot. Apoi se călesc în puţin ulei. Se adaugă... articol complet

Cartofi evantai cu pulpă de curcan

Data:28.07.2011

Cartofii se curăţă şi se taie în formă de evantai. În fiecare tăietură se pune o felie... articol complet

Ficăţei cu sos de roşii

Data:27.07.2011

Ficăţeii de pui se spală bine cu apă rece şi se călesc în ulei. Când sunt gata, se scot... articol complet

Salată asortată cu şunculiţă ţărănească

Data:22.07.2011

Roşiile se taie felii subţiri. Castraveţii se taie felii subţiri. Şunculiţa se taie... articol complet

Tocăniţă de păstăi şi carne de vită

Data:21.07.2011

Carnea de vită se spală cu apă rece, după care se taie cubuleţe potrivit de mari. Bucăţile... articol complet

Prăjitură cu vişine

Data:20.07.2011

Albuşurile se separă de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă cu 2 linguri de zahăr pudră.... articol complet

Pulpe de gâscă cu măsline

Data:18.07.2011

Pulpele de gâscă se pun la fiert în apă cu sare (eu am ales varianta mai uşoară, fierberea... articol complet

Legume mexicane

Data:15.07.2011

Ceapa, morcovul şi ardeiul se taie cubuleţe şi se călesc în puţin ulei de măsline. Se... articol complet

Pilaf de gâscă

Data:30.06.2011

Pieptul de gâscă se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert 30 de minute, se adaugă... articol complet

Fursecuri cu stafide

Data:29.06.2011

Untul se freacă cu zahărul. Se adaugă oul, coaja rasă de lămâie şi bicarbonatul. Se... articol complet

Pui grătar cu ou, crutoane şi salată verde

Data:28.06.2011

Se pregăteşte pieptul de pui la grătar: pieptul se taie în fileuri subţiri, iar usturoiul se... articol complet

Macrou în sos alb la cuptor

Data:24.06.2011

Peştele se curăţă şi se taie în bucăţi late de 2 cm. Se presară cu sare şi se lasă... articol complet

Prăjitură cu brânză dulce şi portocale

Data:23.06.2011

Pentru aluat se amestecă ouăle şi apa cu mixerul la viteza maximă, adăugându-se treptat 150... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]