Retete prezentate pe intelesul tuturor
Super prăjitura
Data:10.08.2011Smântâna se amestecă cu ouăle. Untul se topeşte. Tava suficient de înaltă (de 8 - 10 cm)... articol complet
Mâncare de mazăre
Data:09.08.2011Mazărea se curăţă din păstăi. Ceapa curăţată se taie mărunt şi se căleşte în puţin... articol complet
Piept de pui umplut cu kaizer şi caşcaval la grătar
Data:08.08.2011Pieptul de pui se taie în fileuri subţiri. Se presară sare şi piper. Pe jumătate de fileu se... articol complet
Prăjitură cu vişine şi blat de ciocolată
Data:05.08.2011Blatul rece se taie în două pe lungime. Se pune umplutura de frişcă peste jumătate din blat.... articol complet
Ciuperci umplute cu branză de vacă
Data:04.08.2011Se curăţă ciupercile şi se spală bine. Picioarele ciupercilor se scot, se toacă mărunt şi... articol complet
Cartofi cu pulpă de curcan la cuptor
Data:03.08.2011Mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt se amestecă cu cimbru, sare, piper şi ulei. Prin... articol complet
Salată grecească
Data:02.08.2011Se pregăteşte dressing-ul din ulei de măsline, suc de lămâie, sare şi piper, după gust.... articol complet
Mâncare de spanac cu roşii
Data:01.08.2011Roşiile decojite se dau la robot. Apoi se călesc în puţin ulei. Se adaugă... articol complet
Cartofi evantai cu pulpă de curcan
Data:28.07.2011Cartofii se curăţă şi se taie în formă de evantai. În fiecare tăietură se pune o felie... articol complet
Ficăţei cu sos de roşii
Data:27.07.2011Ficăţeii de pui se spală bine cu apă rece şi se călesc în ulei. Când sunt gata, se scot... articol complet
Salată asortată cu şunculiţă ţărănească
Data:22.07.2011Roşiile se taie felii subţiri. Castraveţii se taie felii subţiri. Şunculiţa se taie... articol complet
Tocăniţă de păstăi şi carne de vită
Data:21.07.2011Carnea de vită se spală cu apă rece, după care se taie cubuleţe potrivit de mari. Bucăţile... articol complet
Prăjitură cu vişine
Data:20.07.2011Albuşurile se separă de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă cu 2 linguri de zahăr pudră.... articol complet
Pulpe de gâscă cu măsline
Data:18.07.2011Pulpele de gâscă se pun la fiert în apă cu sare (eu am ales varianta mai uşoară, fierberea... articol complet
Legume mexicane
Data:15.07.2011Ceapa, morcovul şi ardeiul se taie cubuleţe şi se călesc în puţin ulei de măsline. Se... articol complet
Pilaf de gâscă
Data:30.06.2011Pieptul de gâscă se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert 30 de minute, se adaugă... articol complet
Fursecuri cu stafide
Data:29.06.2011Untul se freacă cu zahărul. Se adaugă oul, coaja rasă de lămâie şi bicarbonatul. Se... articol complet
Pui grătar cu ou, crutoane şi salată verde
Data:28.06.2011Se pregăteşte pieptul de pui la grătar: pieptul se taie în fileuri subţiri, iar usturoiul se... articol complet
Macrou în sos alb la cuptor
Data:24.06.2011Peştele se curăţă şi se taie în bucăţi late de 2 cm. Se presară cu sare şi se lasă... articol complet
Prăjitură cu brânză dulce şi portocale
Data:23.06.2011Pentru aluat se amestecă ouăle şi apa cu mixerul la viteza maximă, adăugându-se treptat 150... articol complet