Retete prezentate pe intelesul tuturor
Cartofi copţi cu şuncă afumată
Data:21.09.2011Cartofii se spală cu apă rece şi se pun la fiert în apă cu sare pentru 20 minute. După... articol complet
Valdostana din piept de pui
Data:20.09.2011Pieptul de pui la grătar se aşează într-un vas termorezistent. Peste fiecare bucată de piept... articol complet
Friptură de curcan cu sos de vin la cuptor
Data:19.09.2011Pulpele de curcan se spală cu apă rece, se usucă cu şerveţele de hârtie, apoi se crestează... articol complet
Tort de cacao cu crema de nucă
Data:16.09.2011Blatul se taie în două pe orizontală. Fiecare parte se însiropează separat. Jumătate din... articol complet
Îngheţată de cacao
Data:15.09.2011Gălbenuşurile se freacă spumă cu zahărul. Se adaugă laptele şi se pune pe baie de apă... articol complet
Cartofi cu roşii la cuptor
Data:14.09.2011Cartofii se taie rondele, se amestecă cu sare, piper şi ulei de măsline, apoi se pun într-un... articol complet
Muşchi de vită cu bere la cuptor
Data:13.09.2011Muşchiul de vită se taie rondele şi se spală cu apă rece. După aceea se... articol complet
Piept de pui cu fulgi de porumb
Data:12.09.2011Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se bat cu ciocanul de şniţele. Se presară cu sare... articol complet
Pepeni muraţi
Data:10.09.2011Într-un borcan se aşează variat pepenii, bucheţele de conopidă, morcovii şi ţelina tăiate... articol complet
Prăjitură cu pere
Data:09.09.2011Blatul de jos se aşează pe un platou. Crema cu pere se distribuie deasupra acestuia şi se... articol complet
Prăjitură cu cremă de vanilie şi krantz
Data:08.09.2011Blatul se taie în două. Se însiropează prima jumătate de blat, apoi se adaugă jumătate din... articol complet
Pulpe aromate la cuptor
Data:07.09.2011Pulpele de pui se condimentează cu sare şi piper. Se amestecă uleiul de măsline cu toate... articol complet
Cartofi cu fasole verde şi usturoi la cuptor
Data:06.09.2011Cartofii se spală foarte bine cu apă rece. Se pun la fiert în apă cu sare. Se lasă să... articol complet
Prăjitură cu prune şi aluat fărâmiţat
Data:02.09.2011Aluatul se scoate din castron şi se întinde cu mâna într-o tavă (30x40 cm) unsă cu unt şi... articol complet
Carne de porc cu ciuperci şi bulion
Data:01.09.2011Carnea de porc se fierbe pentru 20 de minute în apă cu sare, apoi se taie cubuleţe. Se călesc... articol complet
Pulpe de pui în lapte la cuptor
Data:31.08.2011Se pune într-o tigaie jumătate din cantitatea de unt, se prăjesc pulpele pe ambele părţi,... articol complet
Vinete umplute cu piept de pui
Data:30.08.2011Vinetele se spală, se taie pe jumătate, se scobesc cu ajutorul unei linguriţe, se freacă la... articol complet
Tort cu prune şi pişcoturi de şampanie
Data:30.08.2011Prunele se spală, se îndepărtează sâmburii, apoi se pun la fiert cu zeama rezultată de la... articol complet
Ruladă din piept de pui în crustă de mac şi susan
Data:29.08.2011Am fost foarte încântat de invitaţia Gabrielei şi am acceptat cu drag să particip la... articol complet
Piept de pui în sos de smântână şi caşcaval
Data:11.08.2011Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se aşează într-un vas termorezistent. Usturoiul se... articol complet