Blogul lui Cristi Roman sau aventurile unui mare gurmand in Irlanda
Wortex care vă ajută să vă luați la revedere de la paraziți și toxine
Data:30.09.2021Cum să alegi un pesticid și, în același timp, să elimini durerea și boala? Pentru a face... articol complet
Antrenamente pentru fese: cele mai eficiente exerciții
Data:04.05.2021Stilul de viață modern nu numai că crește riscul de boli grave, ci și un defect cosmetic... articol complet
Părintele spiritual al ambelor restaurante
Data:30.04.2021Si piese de unii în vârstă de capră sau de vacă brânză Visat Martina, care consideră o... articol complet
Dacă vă place bucătăria italiană autentică
Data:28.04.2021Când cineva vrea să demonstreze că cunoaște lumea mare Atrage atenția asupra faptului că... articol complet
Despre anul culinar 2016
Data:22.12.2016Am sa incep prin a spune ca incep sa-i inteleg din ce in ce mai bine pe Elon Musk si pe alti... articol complet
Caracatita, risotto de pak choi, morcovi caramelizati
Data:25.04.2016Caracatita la Lidl. 10 euro bucata. Am cumparat una. Nu stiam exact ce voi face cu ea, ma gandeam... articol complet
Castiga o supercarte culinara oferita de Books Express
Data:18.02.2016Prietenii de la Books Express m-au contactat de curand, multumindu-mi pentru ca cineva a comandat... articol complet
Ce-am invatat din jobul de bucatar la gradinita in Irlanda
Data:16.02.2016Motto: “Pff, dar nu e nasol sa ajungi sa muncesti intr-o gradinita daca deja ai experienta... articol complet
Suntem gata sa platim inainte pentru a rezerva o masa la un restaurant?
Data:28.01.2016Absolvirea cursului de management in industria ospitalitatii pe care l-am urmat timp de cateva... articol complet
Cine e Mark Moriarty – irlandezul care a fost desemnat “Cel mai valoros tanar chef al anului 2015″
Data:14.07.2015Este irlandez pur, are doar 23 de ani (nascut pe 23 decembrie 1991), este roscat precum... articol complet
Ouă cu sfeclă în trei rețete simple ca apa fiartă
Data:09.07.2015Mic dejunul meu tinde sa fie unul tarziu, mai mereu, uneori aproape mai degraba de ora pranzului,... articol complet
Fotoreportaj Malta (2): mancare si bautura in 40 de poze
Data:08.07.2015Bun, dupa primul episod mai degraba complet turistic decat culinar, e randul astazi sa vorbesc un... articol complet
Fotoreportaj Malta (1): scurt ghid turistic despre ce sa vizitezi, unde sa stai & faci plaja
Data:06.07.2015Excursia din Malta de la inceputul acestei veri a fost facuta gratie sistemului PCR, care a... articol complet
Cum am trait evenimentul si ce cred despre Food Bloggers Conference 2015
Data:17.06.2015No bun, iata un articol despre cu ce-am ramas dupa ce am participat online la Food Bloggers... articol complet
Viaţă de bucătar: cu mănuşi sau cu mâinile goale cand lucrăm cu mâncarea?
Data:04.06.2015De mult timp vreau sa scriu acest articol, cred ca de mai bine de un an. Pe scurt, as vrea sa... articol complet
Recomandare: Liudmila Mehedinteanu – desene culinare pentru zona de restaurante
Data:22.05.2015Mi-as dori enorm ca si in Romania sa existe o mai mare legatura intre artisti si zona de business... articol complet
Fotoreportaj: Terenure Village Market
Data:04.04.2015Ador pietele in aer liber si, chiar daca in Dublin termenul de piata nu este atat de complex pe... articol complet
Poze de calitate pentru bucatari profesionisti
Data:30.03.2015Acum ceva vreme am fost contactat de Andreea Mira, o absolventa de Jurnalism, ca si mine, care... articol complet
Bucuresti: Sase vizite culinare in 24 de ore
Data:18.03.2015Vizita intempestiva de cateva zile pe care am avut-o la inceput de martie in Bucuresti a fost... articol complet
Limonadă de sfeclă, ghimbir şi afine
Data:16.02.2015In lipsa de gatit demn de a fi publicat aici, pe blog, ieri am zis ca n-ar fi rau sa pun totusi... articol complet