annemarry

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 19.10.2012

RETETE15
PRIETENI31
Retete

Piure de mazare,morcov si sfecla rosie cu ficat de porc si reductie de otet balsamic

In Mancaruri cu carne la 25 Ian 2015

Se fierb bine legumele separat cu putina sare, apoi se fac piure la blender. Piureul de mazare se da apoi printr-o sita sa eliminam cojile. Ficatul se trage in unt pana se rumeneste putin si apoi se taie feliute Otetul balsamic se pune la fiert impreuna cu zaharul aproximativ 15 minute....

Prajitura cu mousse de capsuni

In Dulciuri la 24 Mai 2013

Blat: albusurile se separa de galbenusuri, se mixeaza tare cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu uleiul, un praf de sare si esenta de vanilie. Apoi punem galbenusurile peste albusurile batute spuma si amestecam bine. Punem faina si praful de copt si bagam la cuptor 30 min la foc mic. Dupa ce...

Amandina

In Prajituri la 29 Apr 2013

Blatul : separam galbenusurile de albusuri, batem albusurile cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si un praf de sare.Apoi adaugam galbenusurile peste albusuri,punem 3-4 linguri de sirop de zahar ars ( 2 linguri de zahar ars,apoi punem apa si lasam sa se topeasca zaharul),punem si...

Trandafiri

In Prajituri la 29 Apr 2013

Din toate ingredientele se face o coca si se da la frigider pentru 1/2 ora. Umplutura : se bate spuma cu cele 3 albusuri zaharul,apoi se adauga nuca macinata. Se imparte coca in 3, se intinde o foaie si se pune umplutura cu nuca, se ruleaza si se taie felii,iar apoi se aseaza invers in...

Cornuri cu finetti si alune

In Dulciuri la 11 Noi 2012

Ouale se bat cu un praf de sare,zahar,drojdia,untura.Laptele se incalzeste si adauga peste oua si apoi punem faina.Framantam bine cu ulei si lasam la crescut aluatul, pana-si dubleaza volumul. Apoi luam din aluat,facem o biluta,intindem coca si taiem triunghiuri.Punem umplutura si rulam....

Orez cu legume

In Mancaruri de legume la 11 Noi 2012

Orezul se pune la fiert in putina apa,iar dupa ce scade se adauga putin cate putin apa sau supa.orezul fierbe destul de repede asa ca putem sa-l punem un pic mai tarziu si intre timp ne ocupam de legume.In unt calim cepele tocate marunt,apoi adaugam morcovul si restu legumelor taiate cubulete...

Prajitura caramel si ciocolata

In Prajituri la 11 Noi 2012

Blatul: se bat albusurile spuma,apoi se adauga zaharul,esenta de rom,nuca si la urma faina.Compozitia se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pt.25 min. Apoi se scoate si se lasa la racit. Crema caramel : se caramelizeaza o cana de zahar,apoi se adauga margarina si...

Covridog

In Aperitive / Garnituri la 30 Oct 2012

Batem ouale bine cu un praf de sare si cu zaharul, pana se topeste acesta. Apoi adaugam drojdia, apa calduta si faina in ploaie. Framantam bine cu ulei pana nu se mai lipeste de mana. Se lasa sa creasca. Dupa ce a crescut facem niste "baghetele" pe care punem cremvustii si rulam (ca...

Tort "Minge"

In Torturi la 29 Oct 2012

Mod preparare amandina: Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu zaharul, iar galbenusurile se amesteca cu romul, uleiul si un praf de sare. Dupa ce am batut bine albusurile, adaugam si galbenusurile peste, apoi faina si cacaoa. Punem intr-o tava unsa si tapetata cu faina si dam la cuptor...

Mancarica de legume cu cartofi si piept de pui

In Pui la 28 Oct 2012

Mod preparare mancarica :D : Se caleste ceapa in ulei cu putina sare,adaugam apoi gogosarul si ardeiul gras taiat cubulete si le inabusim cu putina apa.Lasam pana se inmoaie si adaugam pasta de tomate.Lasam sa fiarba totul si spre sfarsit punem usturoiul si condimentele,mai lasam cateva minute...

Salata Orientala

In Salate la 20 Oct 2012

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja.dupa ce au fiert,incepem sa-i decojim si apoi ii taiem cubulete.Castravetii ii taiem si pe ei cubulete,iar gogosarii cu ceapa ii taiem julien.Punem putin ulei,potrivim de sare si stoarcem putina zeama de lamaie.Amestecam bine si putem servi cu un...

Raffaello

In Prajituri la 20 Oct 2012

Toate ingredientele se mixeaza bine de tot. Apoi se ia din compozitie si se fac bilute care se dau prin nuca de cocos. Eu am dat cateva si prin cacao:D. Se dau la frigider pentru 1-2 ore.

Supa de pui cu legume si galuste

In Supe la 19 Oct 2012

Punem copanelele la fiert. Intre timp taiem legumele cubulete, eu un morcov il tai pe lung deoarece imi place mult. Luam spuma de la carne si dupa ce a dat in fiert punem toate legumele si lasam pana fierb bine toate. Punem vegeta dupa gust. Galustele: 1 ou, 7 linguri gris, un praf de sare,...

Paste cu sos alb

In Penne la 19 Oct 2012

Pastele se fierb si apoi se scurg de apa. Sosul: Intr-o craticioara se pune uleiul, apoi branza topita. Se amesteca continuu la foc mic. Punem apa, muschiul taiat cubulete, usturoiul taiat marunt. Amestecam toate ingredientele pana dau un pic in fierbere iar apoi turnam peste paste....

Prajitura Fanta

In Prajituri la 19 Oct 2012

Blatul: Albusurile se bat spuma cu zaharul, iar galbenusurile se amesteca cu uleiul, sarea si esenta de rom. Apoi punem galbenusurile peste albusuri, mixam, apoi punem faina. Compozitia obtinuta se pune in tava unsa si tapetata cu faina. Mai pastram cateva linguri din compozitie pe care o...

Afisate 1 - 15 din 15 retete    

Postari recente

publicat la 24.05.2013

Prajitura cu mousse de capsuni

publicat la 29.04.2013

Amandina

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Spălaţi-vă bine pe mâini, faceţi curăţenie şi ştergeţi amprentele. Asta e, s-a descărcat accidental.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]