Somonul il speli sub jet de apa rece, il usuci si il condimentezi. Intre timp incingi gratarul si pui legumele la wok impreuna cu apa. Pulverizezi uleiul pe suprafata somonului si il asezi pe gratar, lasandu-l 2 minute. Pulverizezi din nou ulei si intorci pe cealalta parte. Adaugi untul peste...
Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si o adaugi in crema, apoi condimentezi cu piperul alb. Umpli cosuletele cu crema astfel obtinuta si decorezi.
Pestele il speli sub jet de apa rece, il stropesti din abundenta cu zeama de lamaie si il dai la rece pentru 30 minute.
Intre timp, preincalzesti cuptorul, amesteci condimentele cu ierburile si iti pregatesti hartia pentru copt, pe care o ungi usor cu uleiul de rapita.
Condimentezi...
Pestele il speli bine sub jet de apa rece, apoi il portionezi in 5 felii.
Lamaile le speli bine. Storci zeama de la o lamaie, iar pe cealalta o tai felii.
Pestele il condimentezi putin cu sare si il stropesti din belsug cu zeama de lamaie, apoi il dai la rece 1 ora, impreuna cu feliile de...
Pestele se curata (eu i-am taiat si capul) si se condimenteaza; zarzavaturile si legumele se curata si se taie julienne; se toarna uleiul in tava; se aseaza pestele;- se presara legumele in interiorul pestelui si in tava.
S e adauga apa si se acopera cu folie de aluminiu; se da la cuptor...
-se unge vasul cu uleiul de masline
-cartofii se curata si se taie in cubulete,apoi se aseaza in vas
-se adauga ceapa taiata solzisori
-urmeaza morcovii taiati rondele
-Se presara boabele de porumb
-se aseaza pestele
-se presara usturoiul taiat rondele si ardeiul taiat feliute...
Somon la gratar cu legume (tablou)
Somonul il speli sub jet de apa rece, il usuci si il condimentezi. Intre timp incingi gratarul si pui legumele la wok impreuna cu apa. Pulverizezi uleiul pe suprafata somonului si il asezi pe gratar, lasandu-l 2 minute. Pulverizezi din nou ulei si intorci pe cealalta parte. Adaugi untul peste...
Crema de somon
Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si o adaugi in crema, apoi condimentezi cu piperul alb. Umpli cosuletele cu crema astfel obtinuta si decorezi.
Peste copt cu ierburi aromate
Pestele il speli sub jet de apa rece, il stropesti din abundenta cu zeama de lamaie si il dai la rece pentru 30 minute. Intre timp, preincalzesti cuptorul, amesteci condimentele cu ierburile si iti pregatesti hartia pentru copt, pe care o ungi usor cu uleiul de rapita. Condimentezi...
Somn aromat la cuptor
Pestele il speli bine sub jet de apa rece, apoi il portionezi in 5 felii. Lamaile le speli bine. Storci zeama de la o lamaie, iar pe cealalta o tai felii. Pestele il condimentezi putin cu sare si il stropesti din belsug cu zeama de lamaie, apoi il dai la rece 1 ora, impreuna cu feliile de...
Somn umplut la cuptor
Pestele se curata (eu i-am taiat si capul) si se condimenteaza; zarzavaturile si legumele se curata si se taie julienne; se toarna uleiul in tava; se aseaza pestele;- se presara legumele in interiorul pestelui si in tava. S e adauga apa si se acopera cu folie de aluminiu; se da la cuptor...
Peste pe pat de legume (in vasul roman)
-se unge vasul cu uleiul de masline -cartofii se curata si se taie in cubulete,apoi se aseaza in vas -se adauga ceapa taiata solzisori -urmeaza morcovii taiati rondele -Se presara boabele de porumb -se aseaza pestele -se presara usturoiul taiat rondele si ardeiul taiat feliute...