aalliinnaa07

1

Bucataras
incepator

Hunedoara

Bucataras din 31.03.2012

RETETE141
PRIETENI318
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de cartofi cu carne de porc

In Supe/Ciorbe la 3 Ian 2014

Ceapa o curatam, o spalam, o taiem marunt si o punem la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa adaugam carnea pe care o taiem in bucati mici si o calim 2 minute si pe ea. Cartofii, morcovii, pastranacul se curata, se spala si se taie bucati si le punem in oala peste carne, apoi adaugam 3.5-4L...

Ciorba de perisoare

In Supe/Ciorbe la 1 Dec 2013

Zarzavaturiile le curatam, le taiem pe toate cubulete si le punem la calit intr-o oala mare, apoi adaugam 2-3 L de apa peste legume. Ardeiul il punem intreg si il lasam pana se fierb celelalte legume. Lasam sa fiarba aproximativ 40 de minute. Intre timp preparam perisoarele: carnea tocata...

Ciorba de ardei umpluti cu carne de curcan

In Supe/Ciorbe la 12 Mai 2013

Intr-un castron punem carnea tocata, orezul, oul, sare si piper dupa gust, amestecam toate ingredientele pana obtinem un amesteca omogen. Spalam ardeii si indepartam semintele din ei si ii umplem cu compozitia obtinuta. Intr-o oala punem uleiul, lasam se se incinga si adaugam faina pe care...

Ciorba de macris

In Supe/Ciorbe la 17 Apr 2013

Ceapa o taiem marunt si o punem intr-o tigaie in care am pus ulei si o lasam pana se inmoaie, apoi adaugam 2 linguri de faina si mai lasam 1 minut sa se caleasca in ulei, apoi punem laptele si lasam pe foc pana cand se ingroasa. Intre timp, spalam macrisul, daca este prea mare il taiem jumate...

Ciorba cu usturoi si carne de porc

In Ciorbe la 24 Ian 2013

Carnea de porc se taie cubulete si se pune la fiert.Ceapa se toaca marunt si se caleste putin in ulei, se adauga carnea fiarta, ardeiul tocat, morcovul si patrunjelul dat pe razatoarea cu gauri mici,apoi se adauga 3 litri de apa si se lasa sa fiarba putin pe foc.Se adauga orezul si se mai lasa pe...

Ciorba de legume cu carne de pui

In Ciorbe la 8 Noi 2012

Se pune la fiert carnea in 2.5L apa, cand e pe jumatate fiarta se adauga zarzavaturile date pe razatoare si ceapa taiata marunt. Se lasa sa clocoteasca putin, apoi se pune orezul spalat si cartofii taiati cubulete si se lasa sa fiarba 30 de minute. La sfarsit se adauga tarhonul cu otetul si...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 11.04.2016

Tarta fara coacere cu fructe

publicat la 19.03.2016

Tarta tatin

publicat la 23.10.2015

Chec 3 culori

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Astazi nu am prea multe sa-ti spun. Retine doar ca "un prieten bun face mai mult decat o punga cu galbeni"

 
 
 
Retete preferate
Pui manastiresc

Voturi:61

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]