publicat la 17.12.2018
publicat la 26.11.2018
publicat la 26.10.2018
Ceva cu nişte bani, o vizită neaşteptată şi o bucurie mai spre seară. Scuze, astăzi ni s-a îmbolnăvit specialistul in horoscop. Chiar n-ai recunoscut din prima stilul lui Nety?
Bucataras.ro
[email protected]
Sufleu de conopida cu sunca si marar
Curatam conopida de frunze, o rupem in buchetele si le punem la fiert in apa cu sare. Trebuie sa fiarba 10 min din momentul in care da in clocot. Turnam conopida intr-un storcator de paste si o lasam la racit. Intr-un bol batem ouale cu putina sare,piper, oregano si marar.Adaugam smantana si...
Placinte
Amestecam drojdia cu putin lapte caldut si cu o lingurita de zahar si lasam sa se activeze 20 min. Dupa ce drojdia a crescut, incepem sa preparam aluatul. Punem faina intr-un vas peste care adaugam drojdia si apa calduta, treptat. Adaugam sarea si uleiul si framantam bine pana cand se mai...