publicat la 10.11.2017
publicat la 23.08.2016
publicat la 28.01.2016
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Tortellini cu sos alb
Taiem sunca bucatele, iar cascavalul si branza le dam pe razatoare. Usturoiul il taiem marunt. Punem uleiul intr-o tigaie si calim usturoiul, peste care punem bucatile de sunca. Apoi adaugam smantana si mai tinem 1 minut pe foc. Punem piper, sare si oregano peste sosul alb. Punem apa cu...
Spaghete cu sardine
Facem mai intai sosul : intr-o tigaie punem uleiul, calim putin usturoiul maruntit si adaugam lingura de sos tomat. Punem apoi sardinele cu tot cu sos si putin piper. Lasam maxim 5 minute pe foc pentru a nu se marunti sardinele. Spaghetele se fierb in apa cu putina sare, conform timpului...
Spaghete integrale cu ton
Punem apa cu sare la fiert. Cand clocoteste, adaugam spaghetele si le tinem conform timpului de pe pachet (6-8 minute). Le strecuram si le dam prin jet de apa rece pentru a nu se lipi intre ele. Intr-o tigaie pune uleiul de masline si adaugam tonul. Cand incepe sa fiarba putin, dam intr-o...
Cannelloni cu sos bechamel
Compozitia pentru umplut: Sunca de pui o taiem cubulete si o amestecam cu carnea tocata. 100 g de cascaval dam pe razatoare si il punem in compozitia pentru umplut. Adaugam cele 2 oua si putina sare, amestecam bine, apoi umplem cannellonii. Sosul bechamel: Punem la fiert laptele, la...
Spaghete carbonara, reţetă rapida
Spaghete carbonara, reţetă rapida Se fierb spaghetele in apa cu sare, conform timpului indicat pe ambalaj. Se strecoara si se trec printr-un jet de apa rece, ca sa nu se lipeasca intre ele. Sunca de pui te taie cubulete si se caleste cu o lingura de ulei de masline. Galbenusurile se...
Farfalle a la bolognese
Se toaca marunt ceapa si se pune la calit cu o lingura de ulei de masline. Adaugam carnea tocata de curcan; cand aceasta isi schimba culoarea, punem bulionul de tomate si cana de apa. La sos folosim o cratita mai inalta. Adaugam in sos: sare, piper si oregano dupa gust. Lasam sa fiarba 10...
Macaroane cu branza si stafide
Se fierb macaroanele conform timpului scris pe ambalaj. Se scurg si se dau printr-un jet de apa rece. Se rastoarna intr-o tava unsa cu margarina. Cele doua tipuri de branza se dau pe razatoare, se amesteca apoi cu ouale si cu zaharul. Se pune compozitia in tava peste macaroane, se amesteca...
Cannelloni cu carne de pui
Salsa (sosul de rosii) Punem intr-o tigaie si prajim ceapa tocata marunt. O lasam doar sa isi schimbe culoarea si adaugam sosul de rosii, 250 ml apa, sare, piper, oregano dupa gust. O lasam sa fiarba circa 15 minute pana ajunge ca o ciulama. Compozitia de umplut cannelloni Intr-un vas...