
publicat la 07.11.2011
publicat la 06.11.2011
publicat la 06.11.2011
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata asorata de toamna
Se taie toate legumele solzisori sau julien si se amesteca cu ulei,sare si piper dupa gustul fiecaruia si depinde si de cantitatea pe care doriti sa o preparati. Deasupra se presara marar si patrunjel tocat.
Salata orientala
Cartofii se fierb in coaja,se lasa la racit si se decojesc,apoi se taie cubulete.Ouale se fierb si ele,se curata si se taie feliute. Ceapa,ardeiul,rosia se taie ca pentru salata,branza telemea se taie cubulete.Se amesteca toate,se pune sare,piper,ulei si zeama de lamaie dupa gust.
Salata de vinete cu ardei copti
Se coc vinetele si ardeii,se decojesc, vinetele se lasa la scurs apoi se toaca si se amesteca cu ardeii tocati si ei,ceapa taiata foarte fin,zeama de lamaie si un praf de sare. Din galbenusuri,mustar si ulei se face maioneza care se amesteca cu vinetele. Se lasa la frigider 30 de minute.
Salata asortata, cu sfecla rosie
Toate legumele spalate se taie si se amesteca in bolul pentru salata.Se mai pot pune ardei,castraveti,putin patrunjel tocat sau oricare legume va plac.Se pune sare,ulei,zeama de lamaie,se amesteca bine si se serveste. Este o salata delicioasa si foarte racoritoare vara.