
publicat la 23.07.2021
publicat la 20.07.2021
publicat la 19.07.2021
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Terci de ovaz( porridge) cu sirop de artar si zahar brun
1. Intr-o tigaie am pus untul, apoi l-am topit la foc mic, am adaugat imediat fulgii de ovaz si i-am amestecat bine cu grija sa nu se arda si dupa un minut am adaugat si laptele( un pahar plin, opriti restul de jumatate de pahar pentru final), vanilia, am omogenizat si am lasat fulgii sa fiarba...
Crocobail
Se face intai maiaua si se lasa la cald zece minute apoi se amesteca cu restul de ingrediente. Se face un aluat bun, se bate de masa de cateva ori apoi se lasa la crescut. Preparam intre timp merele, le curatam, le scoatem casuta cu samburi, le taiem cubulete mici, le amestecam cu...