1.Fructele de mango se curata de coaja si se taie felii, bananele se taie rondele;se curata portocalele de coaja si se desfac in bucatele.Se scurge ananasul din conserva si se amesteca cu celelalte 2 fructe.
2.Se amesteca sucul de ananas cu zaharul brun, scortisoara si romul alb , se toarna...
1. Se curata ananasul si se taie in cubulete.
2. Pepenele verde se curata de coaja si seminte si se taie tot in cubulete.
3. Se curata portocalele, piersicile si merele de coaja si seminte si se taie cubulete.
4. Se spala capsunile, se curata de codite si se taie felii. Se curata de coaja...
1.Marul se spala, se curata si se taie felii.Ananasul si piersicile se taie cubulete si se amesteca cu marul.Sunca presata se taie fasii si se amesteca cu fructele, la care se adauga si germenii de soia.
2.Se prepara sosul:se amesteca mierea cu uleiul,iaurtul,mustarul,cu sare, piper,si...
1.Se fierbe separat orezul alb si separat cel brun.Se strecoara si se lasa sa se scurga.
2.Ardeii,castravetii si ceapa rosie se curata si se taie cubulete.Maslinele se curata de sambure si se feliaza.
3.Feliile de piept de pui se prajesc in tigaie pana cand se rumenesc.Se taie...
1.Se spala salata si se rup frunzele.
2.Cascavalul si pieptul de pui se taie in cubulete.
3.Rosiile si ridichile se curata,se spala si se taie in felii.
4.Porumbul se scurge din conserva.
5.Se prepara sosul:se bate iaurtul cu o furculita.Se adauga mustarul,zaharul si sare si se...
1.Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare timp de 35 minute.Se strecoara si se lasa sa se raceasca.Nu se clatesc cu apa rece, isi pierd toata savoarea si gustul.
2.Maioneza se amesteca cu ketch-up,cu frisca de gatit si cu smantana.Castravetele acru, precum si ceapa...
1.Se curata salata si legumele , se spala si se taie.Castravetii se taie rotocoale,ardeii in fasii,rosiile in sferturi, ciupercile in jumatati ,iar salata verde se rupe in bucati cu mana.Florile se spala si se tamponeaza cu un servetel.
2.Se prepara vinegreta din otet ,mustar,zahar, sare,...
(4 portii/20')
1.Ardeii -rosu, verde, galben-se spala , se taie in doua , se scot semintele si se taie cubulete.
2.Varza se spala , se taie in doua, se scoate cotorul si se taie fideluta.
3.Se taie painea cubulete.
4.Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajeste sunca ,apoi painea...
1.Se prepara jeleul de cocos.Se inmoaie gelatina in apa rece.Intr-o cratita , se toarna laptele de cocos si laptele obisnuit , se adauga 1/2 din cantitatea de zahar si se lasa sa dea un clocot.Se ia cratita de pe foc, se pune nuca de cocos , se acopera cratita si se lasa 15 minute.Se adauga...
1.Cele 3 sortimente de salata se spala , se scurg si se rup cu mana in bucati mici.Nu se taie cu cutitul pentru a nu se oxida. 2.Se spala si restul de verdeturi:ceapa verde, castravetele , rosia si ridichile si se taie dupa dorinta, cubulete, rondele sau julien. 3.Se prepara sosul:intr-o...
SALATA DE FRUCTE EXOTICE
1.Fructele de mango se curata de coaja si se taie felii, bananele se taie rondele;se curata portocalele de coaja si se desfac in bucatele.Se scurge ananasul din conserva si se amesteca cu celelalte 2 fructe. 2.Se amesteca sucul de ananas cu zaharul brun, scortisoara si romul alb , se toarna...
SALATA DE FRUCTE
1. Se curata ananasul si se taie in cubulete. 2. Pepenele verde se curata de coaja si seminte si se taie tot in cubulete. 3. Se curata portocalele, piersicile si merele de coaja si seminte si se taie cubulete. 4. Se spala capsunile, se curata de codite si se taie felii. Se curata de coaja...
SALATA DE FRUCTE CU SUNCA
1.Marul se spala, se curata si se taie felii.Ananasul si piersicile se taie cubulete si se amesteca cu marul.Sunca presata se taie fasii si se amesteca cu fructele, la care se adauga si germenii de soia. 2.Se prepara sosul:se amesteca mierea cu uleiul,iaurtul,mustarul,cu sare, piper,si...
SALATA COLORATA DE OREZ CU PIEPT DE PUI
1.Se fierbe separat orezul alb si separat cel brun.Se strecoara si se lasa sa se scurga. 2.Ardeii,castravetii si ceapa rosie se curata si se taie cubulete.Maslinele se curata de sambure si se feliaza. 3.Feliile de piept de pui se prajesc in tigaie pana cand se rumenesc.Se taie...
SALATA VERDE CU PIEPT DE PUI AFUMAT
1.Se spala salata si se rup frunzele. 2.Cascavalul si pieptul de pui se taie in cubulete. 3.Rosiile si ridichile se curata,se spala si se taie in felii. 4.Porumbul se scurge din conserva. 5.Se prepara sosul:se bate iaurtul cu o furculita.Se adauga mustarul,zaharul si sare si se...
SALATA FRANKFURT
1.Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare timp de 35 minute.Se strecoara si se lasa sa se raceasca.Nu se clatesc cu apa rece, isi pierd toata savoarea si gustul. 2.Maioneza se amesteca cu ketch-up,cu frisca de gatit si cu smantana.Castravetele acru, precum si ceapa...
Salata cu flori
1.Se curata salata si legumele , se spala si se taie.Castravetii se taie rotocoale,ardeii in fasii,rosiile in sferturi, ciupercile in jumatati ,iar salata verde se rupe in bucati cu mana.Florile se spala si se tamponeaza cu un servetel. 2.Se prepara vinegreta din otet ,mustar,zahar, sare,...
Salata Karolos
(4 portii/20') 1.Ardeii -rosu, verde, galben-se spala , se taie in doua , se scot semintele si se taie cubulete. 2.Varza se spala , se taie in doua, se scoate cotorul si se taie fideluta. 3.Se taie painea cubulete. 4.Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajeste sunca ,apoi painea...
Salata de mango
1.Se prepara jeleul de cocos.Se inmoaie gelatina in apa rece.Intr-o cratita , se toarna laptele de cocos si laptele obisnuit , se adauga 1/2 din cantitatea de zahar si se lasa sa dea un clocot.Se ia cratita de pe foc, se pune nuca de cocos , se acopera cratita si se lasa 15 minute.Se adauga...
Salata cu plante aromate
1.Cele 3 sortimente de salata se spala , se scurg si se rup cu mana in bucati mici.Nu se taie cu cutitul pentru a nu se oxida. 2.Se spala si restul de verdeturi:ceapa verde, castravetele , rosia si ridichile si se taie dupa dorinta, cubulete, rondele sau julien. 3.Se prepara sosul:intr-o...