Roda

1

Bucataras
incepator

Sebis

Bucataras din 28.04.2009

RETETE94
PRIETENI8
Retete / Peste

FILE DE SOMON CU SOS DE SCOICI

In Somon la 5 Iul 2009

1.Fileurile de somon se sareaza , pipereaza si se ruleaza. 2.Se curata zarzavaturile si se taie marunt. 3.Intr-o tigaie ,se toarna ulei de masline si se pune ceapa tocata marunt.Se caleste pana devine sticloasa,se adauga legumele, sare , piper si se calesc in continuare.Se aseaza peste...

PASTRAV AFUMAT CU BUDINCA DE SFECLA

In Pastrav la 3 Iul 2009

1.Se prepara "piscotul " de cascaval.Galbenusurile se freaca spuma cu sare, nucsoara rasa si cu untul.Se adauga faina si cascavalul ras ,apoi se incorporeaza albusurile batute spuma. 2.Compozitia de mai sus se toarna intr-o tava  captusita cu hartie de copt si , pe foc moderat,...

FILE DE CRAP CU SOS DE HREAN

In Crap / Caras la 2 Iul 2009

1.Pestele se taie in bucati de 5 cm. latime.Intr-o cratita se pune apa, se adauga sucul de lamaie,o  ceapa taiata in doua si se lasa sa dea clocot.Pestele se adauga in cratita si se lasa sa fiarba 3 minute.Se scoate si i se ia pielita. 2.Intr-o tigaie, se infierbanta untul si se frig...

Rulada de somon afumat cu legume si sos tartar

In Somon la 30 Iun 2009

1.Se pun legumele la fiert in apa cu sare. 2.Se fierb 2 oua timp de 9 minute pentru ca galbenusul de ou sa se pastreze foarte galben.Dupa fierbere, se racesc sub jet de apa rece si se curata. 3.Se taie marunt ceapa, castraveciorii,caperele si verdeata:patrunjelul si tarhonul. 4.Legumele...

SALAU LA CUPTOR

In Salau la 10 Iun 2009

1.Se portioneaza salaul. 2.Se pune apa la fiert cu morcovul, ceapa, boabele de piper, foaia de dafin,sare si otet.Cand apa clocoteste, se pun cele 10 portii de salau si se lasa cca. 10 minute ,la foc mic, dupa care se scot pe un prosop curat. 3.In alta cratita se pune uleiul la incins, se...

Clatite cu somon

In Somon la 3 Mai 2009

1.Se "coace" somonul 15 minute la abur.Apoi, se taie cubulete. 2.Se curata spanacul, se spala si se scurge .Se spala si frunzulitele de busuioc. 3.Se pun 60g. unt intr-o tigaie .Se adauga spanacul si hasmatuchi tocat si se calesc 5 minute,apoi somonul taiat cubulete ,smantana,...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amana ceea ce trebuie sa faci

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]