Patricia Iordache

1

Bucataras
incepator

Bucuresti/Popesti-Leordeni

Bucataras din 27.02.2013

RETETE263
PRIETENI327
Retete / Mancaruri cu carne

Zid de cartofi cu afumatura

In Mancaruri cu carne la 15 Apr 2013

Cartofii curatati de coaja si spalati ii taiem rondele cu ajutorul unei lame ondulate, ii presaram cu sare, piper si boia si ii punem la prajit in baie de ulei incins. Taiem afumatura (bacon si kaiser) si le rumenim intr-o tigaie antiaderenta pana se rumenesc frumos si se topeste din grasime....

Friptura de porc la cuptor cu piure in straturi

In Porc la 14 Apr 2013

Cum pregatim friptura de porc : Condimentam bucatile de ceafa cu sare, piper si cimbru si le lasam de-o parte. Taiem ceapa feliute subtiri, morcovul rondele si ardeiul gras feliute si le asezam intr-o tava in care am pus putin ulei. Deasupra legumelor punem bucatile de ceafa, adaugam...

Chiftele uriase la gratar cu cartofi spiralati

In Porc la 11 Apr 2013

In carnea tocata, adugam ceapa rasa, ouale, cateii de usturoi pisati, pesmetul si condimentele. Amestecam bine,astfel incat condimentele sa patrunda bine in carne. Lasam la frigider aproximativ 30 minute ca sa se aromatizeze carnea. Modelam chiftelele, nu prea groase, - riscam sa nu se...

Piept de pui in crusta de cascaval cu cartofi dulci

In Pui la 10 Apr 2013

Cum preparam snitelele: Taiem carnea de pui in fasii lungi de grosimea unui deget.  Amestecam ouale cu mustarul, sare, piper, faina si boia. Intr-un bol amestecam pesmetul cu cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mici. Dam fiecare bucatica de carne prin amestecul de ou, apoi...

Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan

In Pui la 24 Mar 2013

Cum preparam pulpele: Punem carnea spalata in cei doi litri de apa rece, adaugam restul ingredientelor, acoperim cu un capac si punem la fiert timp de 30 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Oprim focul, scoatem bucatile de carne pe un prosop de hartie ca sa se usuce,...

Iepure cu masline

In Mancaruri cu carne la 22 Mar 2013

Punem carnea de iepure in otet amestecat cu apa si sare si il tinem acolo aproximativ 30 minute, o ora. Intre timp, calim ceapa taiata marunt, o scoatem si in uleiul ramas rumenim putin carnea scoasa din amestecul cu otet. Punem carnea rumenita pe toate partile intr-o cratita, adaugam apa...

Coaste in vin alb, la cuptor

In Porc la 21 Mar 2013

Spalam coastele, taiati partea cu grasime (daca au prea multa). Preincalziti cuptorul la 200 grade. In tava de la cuptor, turnati uleiul, asezati coastele una langa alta, adaugati peste ele: sarea, piperul, boiaua, cimbrul, usturoiul pisat, foile de dafin, ardeii grasi si ceapa, taiaei...

Tochitura cu branza de burduf si mamaliguta

In Porc la 18 Mar 2013

Cum preparam tochitura:   Taiem carnea de porc in bucati putin mai mari decat o nuca. Taiem carnatii in bucati mari, slaninuta fasii late. Pisam usturoiul. Punem intr-un ceaun putin ulei, adaugam slaninuta si o lasam sa se topeasca putin si sa iasa grasimea din ea. Adaugam...

Muschiulet de porc cu garnitura bicolora

In Porc la 9 Mar 2013

Cum preparam: Intr-un mojar zdrobim condimentele impreuna cu sarea. Ungem muschiuletul spalat si uscat cu putin ulei. Il presaram cu condimentele pisate pana ce il acoperim cu o crusta uniforma. In cuptorul incins, frigem muschiul la gratar sau in tava, la foc mic, aproximativ o ora,...

Pui cu susan si miere

In Pui la 9 Mar 2013

Cum preparam: Pipetul de pui se taie bucatele (patratele).  Le punem in marinata, acoperim vasul si le lasam 30 de minute la frigider. Punem bucatelele de carne intr-o strecuratoare, apoi le punem in vasul cu aluat, amestecam si lasam iar pentru 20 minute la frigider, pentru ca...

Perisoare de pui cu sos bechamel

In Pui la 8 Mar 2013

Cum preparam perisoarele:   Punem intr-o oala 2 l de apa, la fiert. Amestecam intr-un vas carnea tocata, oul, ceapa tocata marunt, orezul (spalat si scurs), patrunjel, marar, sare, piper. Cu mainile ude, modelam din aceasta compozitie perisoare putin mai mari decat o nuca. Cand apa...

Piept de pui sub capac de paine

In Pui la 7 Mar 2013

Cum preparam carnea: Intr-un vas de lut sau ceramic punem la calit uleiul de masline si catelul de usturoi presat cu lama cutitului.  Taiem pieptul de pui in bucatele potrivite si le adaugam peste uleiul incins amestecand din cand in cand pana se rumenesc usor. Adaugam vinul alb si...

Chec de carne

In Vita la 6 Mar 2013

Amestecam carnea tocata cu usturoiul, cele doua oua crude, feliile de paine faramitate, verdeata tocata marunt si condimentele. Punem cele 3 oua la fiert, in apa cu sare si le lasam 8 minute, apoi le scoatem si le punem in apa rece. Ungem o forma de chec cu unt, presaram apoi, pesmetul....

Varza ungureasca

In Porc la 28 Feb 2013

Tocam marunt varza, o amestecam cu sare si o lasam de-o parte 30 min. Dupa cele 30 minute amestecam bine varza si o stoarcem foarte bine in maini, pana iese sarea si apa din ea.   Taiem cepele marunt si le calim in ulei. Peste ceapa adaugam slaninuta tocata potrivit, sare, piper si...

Rulada de porc

In Porc la 28 Feb 2013

Se intinde bucata de pulpa, se sareaza, pipereaza, se da cu boia, usturoi, se pune carnatul, bacon-ul si si ruleaza. Se leaga cu o sfoara, prima data pe lungime, apoi pe latime.   Intr-un vas de yena punem ulei, ceapa taiata rondele, morcov taiat rondele, boia, usturoi si cimbru.  ...

Friptura de porc fiarta

In Porc la 27 Feb 2013

Punem apa la incalzit. Taiem carnea bucati cat palma (nu palma de barbat ;) si le batem putin fara sa le rupem. Intr-o tigaie cu putin ulei rumenim carnita vreo 10 minute pe ambele parti apoi turnam totul (inclusiv uleiul) peste apa fiarta care trebuie sa acopere carnea dar nu foarte mult....

Afisate 31 - 46 din 46 retete    

Postari recente

publicat la 18.05.2014

Pasta de sardine

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Incepe o perioada in care iti doresti mai putina agitatie si mai multa meditatie. Este momentul sa stai de vorba cu tine insuti/insati si sa iti clarifici ce te motiveaza si te ajuta sa progresezi, dar si ce anume te impiedica sa evoluezi asa cum ai vrea.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]