Punem ciocolata si frisca pe baie de aburi si topim ciocolata prin amestecare. Adaugam vanilia.Lasam putin la racit. Pentru pasul urmator aveti nevoie de o forma musai de silicon :). Eu am una in forme de inimioare, rosie....
Sa ne apucam de pregatit salata simpla si rapida. Taiem rosiile si castravetii cubulete mici, varza o taiem marunt, ardeiul il taiem feliute mici. Taiem si ouale fierte marunt. Amestecam legumele, porumbul, ouale si branzeturile taiate cubulete marisoare...
Spalam pieptul de pui (eu am folosit unul mai marisor) si il taiem fasii lungi si subtiri.Pregatim sosul de marinata: amestecam bucatile de pui cu uleiul de masline, sosul de soia, sare, piper, boia, cimbru, usturoi (am pus cam o lingurita din fiecare); acoperim cu folie...
Sa pregatim intai frisca pentru a o putea lasa la frigider pana choux-urile sunt gata. Mixam frisca lichida (cei aprox, 60ml) pana obtinem o spuma tare apoi adaugam zaharul pudra si intaritorul pentru frisca. Mixam in continuare pana frisca s-a intarit. Acoperim cu folie alimentara si dam la...
Intr-un bol punem laptele rece,praful de frisca si mixam la viteza mare.Adaugam zaharul si intaritorul de frisca si mixam in continuare.
Si acum sa ne jucam putin cu imaginatia! Eu am amestecam 3 linguri din frisca cu 2 linguri de cacaua; 2 linguri din frisca cu dulceata; am batut 50ml...
Tiramisu reţetă originală
Separam albusurile de galbenusuri (sa fie la temperatura camerei). Mixam albusurile cu un praf de sare pana obtinem o spuma tare, apoi adaugam 4 linguri de zahar si...
Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile pana obtinem o spuma tare apoi adaugam zaharul (eu l-am adaugat in 3 transe) si mixam pana obtinem o bezea lucioasa. Adaugam galbenusurile. Dupa ce am omogenizat, punem cele 3 linguri de cacao,...
Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida pe baie de aburi.
Amestecam untul moale (la temperatura camerei) cu zaharul.Incorporam apoi ouale pe rand si ne asiguram ca amestecam bine dupa fiecare ou.Adaugam si faina si amestecam.Si insfarsit adaugam...
Spalam si taiem pieptul de pui in fasii mai lungi. Il punem 2-3 ore la frigider (sau cel mai bine peste noapte) in sosul pentru marinata: amestecam laptele,cubul knorr, 1 lingurita de sare, 1 lingurita de usturoi granulat.
Trecem carnea prin cele trei boluri, in ordine: ...
Punem biscuiti in blender si ii maruntim bine bine. Apoi amestecam biscuitii cu untul topit si zaharul. Trebuie sa obtineti o compozitie lipicoasa care se poate modela. Ungem cu unt o tava rotunda cu pereti detasabili (sau punem...
Praline de ciocolata
Punem ciocolata si frisca pe baie de aburi si topim ciocolata prin amestecare. Adaugam vanilia.Lasam putin la racit. Pentru pasul urmator aveti nevoie de o forma musai de silicon :). Eu am una in forme de inimioare, rosie....
Salata de legume cu porumb
Sa ne apucam de pregatit salata simpla si rapida. Taiem rosiile si castravetii cubulete mici, varza o taiem marunt, ardeiul il taiem feliute mici. Taiem si ouale fierte marunt. Amestecam legumele, porumbul, ouale si branzeturile taiate cubulete marisoare...
Shaorma
Spalam pieptul de pui (eu am folosit unul mai marisor) si il taiem fasii lungi si subtiri.Pregatim sosul de marinata: amestecam bucatile de pui cu uleiul de masline, sosul de soia, sare, piper, boia, cimbru, usturoi (am pus cam o lingurita din fiecare); acoperim cu folie...
Mini eclere
Sa pregatim intai frisca pentru a o putea lasa la frigider pana choux-urile sunt gata. Mixam frisca lichida (cei aprox, 60ml) pana obtinem o spuma tare apoi adaugam zaharul pudra si intaritorul pentru frisca. Mixam in continuare pana frisca s-a intarit. Acoperim cu folie alimentara si dam la...
Desert la pahar cu Lion
Intr-un bol punem laptele rece,praful de frisca si mixam la viteza mare.Adaugam zaharul si intaritorul de frisca si mixam in continuare. Si acum sa ne jucam putin cu imaginatia! Eu am amestecam 3 linguri din frisca cu 2 linguri de cacaua; 2 linguri din frisca cu dulceata; am batut 50ml...
Tiramisu reţetă originală
Tiramisu reţetă originală Separam albusurile de galbenusuri (sa fie la temperatura camerei). Mixam albusurile cu un praf de sare pana obtinem o spuma tare, apoi adaugam 4 linguri de zahar si...
Negresa cu glazura de ciocolata
Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile pana obtinem o spuma tare apoi adaugam zaharul (eu l-am adaugat in 3 transe) si mixam pana obtinem o bezea lucioasa. Adaugam galbenusurile. Dupa ce am omogenizat, punem cele 3 linguri de cacao,...
Chocolate lava cake
Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida pe baie de aburi. Amestecam untul moale (la temperatura camerei) cu zaharul.Incorporam apoi ouale pe rand si ne asiguram ca amestecam bine dupa fiecare ou.Adaugam si faina si amestecam.Si insfarsit adaugam...
Mac and Cheese
Punem apa la fiert impreuna cu o lingura de sare de mare. Cand fierbe, adaugam pastele. Dupa ce s-au fiert le strecuram si le clatim cu apa rece. ...
Crispy Strips
Spalam si taiem pieptul de pui in fasii mai lungi. Il punem 2-3 ore la frigider (sau cel mai bine peste noapte) in sosul pentru marinata: amestecam laptele,cubul knorr, 1 lingurita de sare, 1 lingurita de usturoi granulat. Trecem carnea prin cele trei boluri, in ordine: ...
Cheesecake cu mere
Punem biscuiti in blender si ii maruntim bine bine. Apoi amestecam biscuitii cu untul topit si zaharul. Trebuie sa obtineti o compozitie lipicoasa care se poate modela. Ungem cu unt o tava rotunda cu pereti detasabili (sau punem...