Lia_

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 02.08.2013

RETETE143
PRIETENI186
Retete / Peste

File de peşte poşat, cu sos olandez şi legume aburite

In Somon la 10 Ian 2015

Scoti untul din frigider ca sa se mai incalzeaasca. POSAREA PESTELUI 1. Intr-o craticioara cat sa incapa pestele, pune foarte putina apa, la final trebuie doar sa cuprinda pe jumatate pestele ca sa nu fiarba in sec. 2. Adauga sare, otet, vin alb, boabe de piper, boabe de coriandru si...

Bastonase din orez cu ton

In Ton la 26 Apr 2014

1. Pe un castron, pune la scurs intr-o sita bucatile de ton din conserva. 2. Pune intr-un alt castron incapator orezul preparat la abur ramas nemancat.  3. Rade cascaval si adauga-l peste orez. 4. Adauga ouale intregi 5. Aduga verdeata tocata marunt si uleiul. Omogenizeaza...

Plachie de crap

In Crap / Caras la 11 Mar 2014

1. Cureti de solzi pestele, il speli "repede" sub jet de apa fara a-l lasa sa stagneze in apa "ca sa nu i se duca dulceata", il crestezi dupa numarul de portii (eu l-am lasat intreg dar fara cap). Il freci cu sare si piper. 2. Tai ceapa in doua, apoi pe fiecare jumatate in...

Somon cu sos de iaurt si menta

In Somon la 15 Aug 2013

PREPARARE SOMON 1.Se sareaza si se pipereaza dupa gust somonul. 2.Lasam in asteptare pana intocmim marinada. PREPARARE MARINADA 1.Se amesteca intr-un castron 2 linguri suc lamaie+2 linguri vin+2 linguri de ulei de masline. 2.Se adauga coaja rasa de la 1 lamaie. 3.Se zdrobesc...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]