Lia_

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 02.08.2013

RETETE143
PRIETENI186
Retete / Aperitive / Garnituri

Oua umplute cu pasta de ardei

In Aperitive / Garnituri la 18 Mai 2014

1.Ouale le fierbi in coaja timp de 10 minute.  2.Le întepi la capatul rotund si le scufunzi in apa rece. Se decojesc frumos daca nu sunt foarte proaspete.  Eu le-am tinut in apa rece cam 5 minute schimband apa dupa fiecare prime doua minute pt. ca se incalzeste. Mai bine le...

Mille-feuille de legume

In Aperitive / Garnituri la 6 Apr 2014

Pui la scurs mozarella, cu 1-2 ore inainte. 1. Speli legumele.Pui ardeiul gras la copt pe gratar/tabla/tigaia de copt vinete. 2. Tai rondele vanata si dovlecelul, pe care le sarezi si piperezi. Lasi asa pret de cateva minute ca sa scoata apa din ele. Rudele mele din Franta :) cunosc...

Pateuri cu Aperifrais

In Aperitive / Garnituri la 22 Feb 2014

1.Taie ceapa si rosiile marunt si amesteca-le cu ulei de masline, cimbru, sare si piper.Eu le-am calit ca sa nu ude mult aluatul. 2.Decupeaza aluatul în 12 portii (cu un cutit decorativ cu margini ondulate daca ai, daca nu drept). 3.Pune aluatul în tava de copt (pe hârtie...

Lipii umplute cu cartofi

In Aperitive / Garnituri la 17 Feb 2014

Pui la fiert cartofii apoi prepari aluatul: ALUAT 1. Intr-un bol incapator amesteci faina si sarea cu apa la temperatura camerei sau un pic calduta ca de paine. Formezi un aluat moale. Mai adaugi apa daca este necesar. La mine nu a trebuit in plus. 2. Pe un blat de lucru lucios pui o...

Aperitiv cu crema de branza

In Aperitive / Garnituri la 14 Feb 2014

Sfarami telemeaua cu furculita, adaugi untul, branza dulce, omogenizezi, adaugi smantana si verdeata tocata marunt. Ardeii ascutiti se umplu usor cu posul fara dui cu orificiu de 1 cm, altfel nu ajunge pasta pana in varf. Dupa umplere se dau la rece ca sa se intareasca untul si implicit...

Quiche Alsacienne

In Aperitive / Garnituri la 7 Noi 2013

Puneti untul si apa in congelator pentru 15 minute. In robot puneti faina, un varf de lingurita de sare si apoi untul rece taiat cubulete.  Eu am omis sa pun paletete de aluat dar a fost in regula si cu cutitele. Dupa cateva impulsuri devine nisipoasa.  Adaugati apa, lingura cu...

"Goat Cheese Salad" - Salata cu branza de capra (pane)

In Aperitive / Garnituri la 31 Aug 2013

PREPARARE BRANZA PANE Felia de branza, care nu trebuie sa fie mai groasa de 1.5 cm ca sa se inmoaie (incercati si cu 1 cm poate se topeste mai mult la interior, nu stiu inca daca nu se deformeaza fiind mai subtire).  Branza pe care am folosit-o este moderat de sarata.Fiind cam proaspata...

Pateu cu ficat de pui

In Aperitive / Garnituri la 30 Aug 2013

1.Ficateii se spala si se curate de pielite Se scurg bine si, ca sa se duca din gustul usor amarui, se pun la marinat pentru minim 1 ora (la frigider) in lapte cat sa-i cuprinda + 2 catei de usturoi zdrobiti cu latul lamei cutitului si eventual tocati un pic. Nu se pune acum sare. Cand sunt...

Garnitura din orez cu fidea prajita

In Aperitive / Garnituri la 19 Aug 2013

1.Intr-o tigaie la foc moderat punem 1 lingura ulei si zdrobim 2-3 cuiburi de fidea la prajit pana devine cafenie. Amestecam neaparat continuu (si reducand focul) timp de cca 2 minute sau pana prinde uniform culoarea dorita. 2.Punem in steamer 1 cana orez spalat bine din mai multe ape si scurs...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]