Florin A

1

Bucataras
incepator

Galati

Bucataras din 21.11.2014

RETETE37
PRIETENI49
Retete

Paste cu branza

In Spaghete la 20 Dec 2015

Pastele se fierb în apă cu sare. Opţional se poate adăuga o linguriţă cu busuioc uscat. Separat, amestecăm ouăle cu smântâna. Într-o tigaie de teflon, punem sosul format să fiarbă la foc potrivit, amestecând ocazional. Presărăm busuioc verde....

Crap cu sos de rosii

In Crap / Caras la 20 Dec 2015

Se cresteaza pestele din loc in loc, se condimenteaza cu sare si piper, se persara busuiocul si printre crestaturi se adauga cateii de usturoi feliati. Se unge uniform cu suc de rosii si se aduaga in tava, pe langa crap, rondele de ceapa rosie. Se da la cuptor pentru 40 de minute, la 160 de...

Caras cu cimbru (la cuptor)

In Crap / Caras la 20 Dec 2015

Se curata si se spala pestele. Se asaza intr-o tava, se unge cu ulei si se condimenteaza uniform cu sare si piper. Se presara cimbrul si se da tava la cuptor, la 180 de grade pentru 30 de minte. Pofta buna!

Fursecuri cu nuca

In Dulciuri la 20 Dec 2015

Zaharul, impreuna cu sarea, se mixeaza cu untul moale (la temperatura camerei). Se obtine o compozitie spumoasa, in care se incorporeaza oul si nuca macinata. Se pun apoi, pe rand, stafidele si coaja de portocala, praful de copt si faina cernuta. Se omogenizeaza aluatul si se pastreaza la...

Pizza cu salam uscat

In Pizza la 20 Dec 2015

Se framanta un aluat elastic (din igredientele date) ce se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. (Din aceasta cantitate de aluat, au iesit doua tavi de pizza) Se imparte in doua parti egale si se intind in foi de jumatate de centimetru grosime. Se asaza in tavi (unse in prealabil) si se...

Omleta cu ardei si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 20 Dec 2015

Se taie ceapa si se pune la prajit alaturi de ardei si ciuperci. Se pune si cascavalul rupt in bucati. Oaule se bat cu un praf de sare si se adauga peste legume. Se acopera tigaia cu un capac si se continua coacerea pana omleta este bine legata. Se serveste calda.

Cartofi prajiti la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 20 Dec 2015

Se curata cartofii si se spala. Se taie in felii sau bastonase. Se asaza intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie. Se adauga cartofii, se stropesc cu ulei si se condimenteaza. Se pun la copt pentru 30 de minute la o temperatura de 180 grade. (se poate regla in functie de cat de copti...

Afisate 31 - 37 din 37 retete    

Postari recente

publicat la 22.01.2017

Chec cu zmeura

publicat la 21.01.2017

Chec cu nuca si portocala

publicat la 26.12.2016

Branzoaice

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]