Florin A

1

Bucataras
incepator

Galati

Bucataras din 21.11.2014

RETETE37
PRIETENI49
Retete

Paste cu branza

In Spaghete la 20 Dec 2015

Pastele se fierb în apă cu sare. Opţional se poate adăuga o linguriţă cu busuioc uscat. Separat, amestecăm ouăle cu smântâna. Într-o tigaie de teflon, punem sosul format să fiarbă la foc potrivit, amestecând ocazional. Presărăm busuioc verde....

Crap cu sos de rosii

In Crap / Caras la 20 Dec 2015

Se cresteaza pestele din loc in loc, se condimenteaza cu sare si piper, se persara busuiocul si printre crestaturi se adauga cateii de usturoi feliati. Se unge uniform cu suc de rosii si se aduaga in tava, pe langa crap, rondele de ceapa rosie. Se da la cuptor pentru 40 de minute, la 160 de...

Caras cu cimbru (la cuptor)

In Crap / Caras la 20 Dec 2015

Se curata si se spala pestele. Se asaza intr-o tava, se unge cu ulei si se condimenteaza uniform cu sare si piper. Se presara cimbrul si se da tava la cuptor, la 180 de grade pentru 30 de minte. Pofta buna!

Fursecuri cu nuca

In Dulciuri la 20 Dec 2015

Zaharul, impreuna cu sarea, se mixeaza cu untul moale (la temperatura camerei). Se obtine o compozitie spumoasa, in care se incorporeaza oul si nuca macinata. Se pun apoi, pe rand, stafidele si coaja de portocala, praful de copt si faina cernuta. Se omogenizeaza aluatul si se pastreaza la...

Pizza cu salam uscat

In Pizza la 20 Dec 2015

Se framanta un aluat elastic (din igredientele date) ce se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. (Din aceasta cantitate de aluat, au iesit doua tavi de pizza) Se imparte in doua parti egale si se intind in foi de jumatate de centimetru grosime. Se asaza in tavi (unse in prealabil) si se...

Omleta cu ardei si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 20 Dec 2015

Se taie ceapa si se pune la prajit alaturi de ardei si ciuperci. Se pune si cascavalul rupt in bucati. Oaule se bat cu un praf de sare si se adauga peste legume. Se acopera tigaia cu un capac si se continua coacerea pana omleta este bine legata. Se serveste calda.

Cartofi prajiti la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 20 Dec 2015

Se curata cartofii si se spala. Se taie in felii sau bastonase. Se asaza intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie. Se adauga cartofii, se stropesc cu ulei si se condimenteaza. Se pun la copt pentru 30 de minute la o temperatura de 180 grade. (se poate regla in functie de cat de copti...

Afisate 31 - 37 din 37 retete    

Postari recente

publicat la 22.01.2017

Chec cu zmeura

publicat la 21.01.2017

Chec cu nuca si portocala

publicat la 26.12.2016

Branzoaice

 
Camara Bucatarasilor

In cont 18

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]