publicat la 02.07.2013
publicat la 26.06.2013
publicat la 26.06.2013
Esti foarte sigur ca ceea ce simti este corect si nu accepti sa fii criticat pentru ceea ce spui. Inainte de a continua cu aceasta atitudine gandeste-te daca tie ti-ar face placere ca altcineva sa faca ceea ce pui tu in practica.
Bucataras.ro
[email protected]
Prajitura cu crema de capsuni si mascarpone
Blatul: Separam albusurile de galbenus.Galbenusurile le mixam cu apa calduta si cu zaharulpana se topeste,faina o amestecam cu cacaua si cu praful de copt si adaugam treptat peste compozitia de galbenus mixand in continuare,separat mixam spuma albusurile cu un praf de sare si le adaugam peste...
Tiramisu reţetă originală
Tiramisu reţetă originală Facem cafeaua o indulcim si o lasam la racit. Separam albusurile de galbenusuri,galbenusurile le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc,adaugam mascarponele si esenta de vanilie si omogenizam bine.Separat batem albusurile spuma tare cu un praf...
Prajitura cu gutui si alune
Faina o amestecam bine cu praful de copt, alunele si sarea. Ouale le mixam cu zaharul, adugam uleiul si amestecam usor, apoi adaugam si esenta de rom. Amestecam usor, apoi adaugam gutuile taiate cubulete. Adaugam si compozitia de faina si amestecam totul incet. Turnam compozitia intr-o tava...
Muffins cu banane,cacao si glazura de ciocolata!!!
Faina se amesteca cu praful de copt,cacaoa,scortisoara,zaharul,zaharul vanilat si sarea.In alt vas se paseaza bananele bine,si peste care se adauga untul topit si racit si ouale batute,aceasta compozitie se adauga peste compozitia de faina si,se omogenizeaza.In tava de briose se pun hartiutele...
Ciocolata cu lapte condensat si alune
Ciocolata se taie bucati,se amesteca cu untul si laptele condensat si se topeste pe baie de abur la foc mic,amestecandu-se din cand in cand omogenizand bine.Cand s-a topit toata ciocolata si untul adaugam alunele si amestecam bine,punem compozitia in tava 17/27 care am tapetat-o cu folie de...
Inimioare,stelute si floricele de ciocolata
Punem apa la fiert cu zaharul si lasam sa fiarba cam 7-8 minute, luam de pe foc, adaugam untul si amestecam pana se topeste de tot. Laptele praf il amestecam cu cacaoa, nuca de cocos si adaugam siropul de zahar cu unt si amestecam foarte bine sa nu ramane cocoloase. Adaugam esenta. Punem...
Eclere cu ciocolata
Cojile: Punem apa la fiert cu uleiul, sarea si zaharul, cand a inceput sa fiarba apa adaugam faina in ploaie si omogenizam bine,\. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Cand s-a racit adaugam pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare. Se formeaza bastonase cu posh-ul sau cu o punga rupta...
Clatite pufoase reteta
Clatite pufoase reteta Ouale se mixeaza bine impreuna cu un praf de sare,zaharul si cu esenta de vanilie,se adauga iaurtul si laptele.Faina se amesteca cu praful de copt,se adauga peste compozitie si se amesteca usor. Intr-o tigaie unsa cu ulei se coc clatitele pe ambele parti. Fiecare clatita...
Prajitura cu cacao, alune si banane
Faina cu praful de copt, cacaoa, alunele macinate, ouale,zaharul si untul la temperatura camerei le amestecam bine. Bananele le zdrobim cu furculita si adaugam peste compozitie impreuna cu esenta de rom, omogenizam foarte bine cu o lingura (eu am facut prostia si am mixat si am facut pereti si pe...
Tort Giulia
Blatul: Separam albusurile de galbenusuri, albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare si cu zaharul. Galbenusurile le frecam cu ulei, amestecam cele doua compozitii, adaugam faina cernuta cu praful de copt si cacaoa.Turnam compozitia in forma de 26 cm tapetata cu hartie de copt. Se coace...
Gogosi pufoase si gustoase
Drojdia se pune cateva minute la dospit in putin lapte si putin zahar,se adauga peste faina,apoi se adauga si restul ingredientelor in afara de unt,se framanta aluatul foarte bine si la sfarsit se adauga untul topit si racit. Dupa framantare se lasa aluatul acoperit la crescut 30 minute...