Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 02.04.2012
Pentru început se spală foarte, foarte bine midiile, cu o perie. Se scoate "mustaţa" :)) şi se ţin în apă în jur de 30 minute, pentru a sedimenta eventualele fire de nisip. Se căleşte ceapa + usturoiul (tocate mărunt). Se adaugă midiile apoi...
publicat la 10.03.2015
publicat la 06.03.2015
Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.
Voturi:31
Voturi:58
Voturi:33
In cont 12
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 12:20
de Bucataras 6
la 09:10
ieri la 17:10
ieri la 09:42
de Panacris 9
pe 03.02 la 13:59
7 comentarii
de Rocsi 9
6 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
Bucataras
RODIMUR
Gherca Daniela 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
scumpetea 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Midii marinate & Cartofi prăjiţi (Moules & Frites)
Pentru început se spală foarte, foarte bine midiile, cu o perie. Se scoate "mustaţa" :)) şi se ţin în apă în jur de 30 minute, pentru a sedimenta eventualele fire de nisip. Se căleşte ceapa + usturoiul (tocate mărunt). Se adaugă midiile apoi...